KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 78

• 77 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
                                                Привет следобедно! wavey

Време е за нещо  разхладително!  Grinning........Къде сте......Много е тихо.. Rolling Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

# 601
Добър вечер момичета! Hug Жива съм Joy Joy Joyвсе още Joy love001 love001 love001

# 602
Добра вечер и от мен! Благодаря ви за споделеното!

......................................
Ангажиментите ме притискат, но за него съм готова на всичко

...Даже и гола в банята влизам  Wink Joy Joy Joy

# 603
Здравейте !  Hug

Ах Кенан, ах, къде ли си печеш костенурките, а ние чакаме да те зърнем. Joy

Хубава вечер на всички!  Hug

Скрит текст:

# 604
Привет по нощите  Hug

Освен картина, вече си имаме и звук   Heart Eyes  Laughing

# 605
ЗдравейтИ  wavey

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

...............................

Скрит текст:
#Throwback .. In 2014 at #AyYapim 's film premiere there was a mad rush of journalists wanting #KenanImirzalioglu 's interview including a female journalist who was squeezed in the rush and had to sit on the floor while others crowded around her. Realising this, Kenan reached out to her saying he wouldn't give any interview until she got up from the floor and joined the others.

Class personified!!!🌟💙👑🌟👑💙

Кавалерът, който не иска да говори пред коленичила жена  Laughing Laughing Heart Eyes

# 606
Здравейте обедно, девойки! Hug

Хубав летен ден с много настроение и усмивки! Heart Eyes Grinning[

--------------------

Някои работят.... Grinning

Прохладен ден! Heart Eyes

...Нека да не е кафе, а нещо разхладително Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 13:54 от HELEN60

# 607
Момичета хулиганки wavey
престраших се да пиша, че.....много яко съм се филмирала с Карадай Crazy
на 60-та серия съм, когато осъдиха Назиф Кара на смърт  ooooh! и решиха, че ще бягат.... Sad
не знам какво ще стане по-нататък, много ми е любопитно, а пък няма с кога да си коментирам Whistling Confused
всъщност отдавна ви чета, много сте готини, ама вие си го знаете де Wink
Това, че Берг и Кенан са перфектни и прекрасни, също няма нужда да го споменавам!! Wink
няма такава любов като тази м/у Махир и Фериде!!! Heart Eyes

ноооо и към работата на Сема и Ейлем, нямам почти никакви забележки Simple Smile
като сравнявам с други техни сериали, които са Tired Tired

тия ги правих скоро Simple Smile

хубав ден! Hug

# 608
Юхууу, ню хулиган на хоризонта.  Привет, Айре! Добре дошла! Ще ми бъде особенно приятно покрай теб, да събудя заспалите спомени  Wink  Heart Eyes Heart Eyes
Точно днес... разправях на девойките на Чачуни, как случайно попаднах вчера на излъчваната серия и като се присетих... и като ми метнаха един линк... и оттам като се почна  Crazy Crazy Crazy YT редактора като взе да ме прехвърля от клип, на клип... ехееееее,  почти съм ги оженила вече  Joy Joy Joy

Пиши на воля и смело!  Hug

Селям и на косева,  Heart Eyes и Лени  Heart Eyes

# 609
Момичета хулиганки wavey
престраших се да пиша, че.....много яко съм се филмирала с Карадай Crazy
на 60-та серия съм, когато осъдиха Назиф Кара на смърт  ooooh! и решиха, че ще бягат.... Sad
не знам какво ще стане по-нататък, много ми е любопитно, а пък няма с кога да си коментирам Whistling Confused
всъщност отдавна ви чета, много сте готини, ама вие си го знаете де Wink
Това, че Берг и Кенан са перфектни и прекрасни, също няма нужда да го споменавам!! Wink
няма такава любов като тази м/у Махир и Фериде!!! Heart Eyes

ноооо и към работата на Сема и Ейлем, нямам почти никакви забележки Simple Smile
като сравнявам с други техни сериали, които са Tired Tired

тия ги правих скоро Simple Smile

хубав ден! Hug

Привет и от мен Айре
Много се радвам, че ти харесва КД! Ако ти се коментира нещо, заповядай  Hug в главата имам нещо като енциклопедия за сериала  Wink само ме бутни Joy
А за Сема и Ейлем...много негативи са си отнесли от нас по време на онлайн гледането, не минаваше понеделник без да използвам тези емотикони за тях ... hahaha но какво да правят женичките, като трябваше да изпишат цели три сезона и да напълнят със съдържание 115 епизода, някои от които стигаха и до 180 мин  ooooh! ...Важното е, че накрая се разделихме с добро  Peace

Щом си стигнала до 60-ти - едно поздравче за теб   bouquet

Джиджи , Лени  селям, селям  Heart Eyes Heart Eyes

Цитат

Синеок дявол  Laughing Laughing Laughing

# 610
Гале, Косе Hug Hug
благодаря за топлия прием bouquet
с удоволствие може да споделям какво ме е развълнувало по време на вечерното ми, към среднощно гледане на сериите Wink Peace

знам, че СиЕ са ви образували много нерви, но както вече споменах нямам кой знае какви забележки, за сега Mr. Green
но знам, че по нататък ще убият Назифчето и мама Сафие Sad Sad

Скрит текст:
тренирам си нервите за сериала на Киво  Whistling

благодаря за поздрава bouquet

за фенките му Wink Hug

# 611
Айра  Hug
Надявам се двете абли да са отпочинали добре и да ни изненадат приятно с чисто нова интересна история  Peace
Ще ги наблюдаваме  Sunglasses

Grinning Grinning Heart Eyes

# 612
Добър вечер хулиганки! Hug Аз вече съм в уикенд, почти до вторник! newsm44 Новини няма,  нови снимки също, отгоре нищо не ми казват newsm78 Ще караме на спомени. Айра добре дошла! Hug Гледай и коментирай, независимо по кое време, аз съм нощна птица(е напоследък през седмица), но когато лягам рано ставам в 3.30 така,че пак ще видя преди всички Joy Joy Joy Аз на сценаристките вече всичко съм простила, с изключение на възможния финал, който ни бяха подготвили. След 113епизод потърси трейлъра на 115 и си представи как сме се чувствали цели 2 седмици преди финала. Хубава вечер на всички!:hug: bouquet love001 love001 love001

# 613
#Kenanİmirzalıoğlu

#Ezel #karadayi  
Heart Eyes

Новини няма,  нови снимки също, отгоре нищо не ми казват newsm78

Joy Нищо не ни се дава отгоре , Пипи  Laughing Laughing Laughing
Tурските туристи, които са познали Кенан и Синем в Испания са забеязали, че двамата си се водили за ръчичка и правели снимки само на природата и забележителностите  photo

.................................
Kenan: "Are they (media persons) bothering you?" What a baee!!! 😂💑❤💪🏼 https://www.instagram.com/p/BH2RQYVhHR9/

Кенан: Притесняват ли те( репортерите)?
Синем: Тцъ.... Joy

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 00:36 от косе-босе

# 614
Добро утро! Hug Приятен и усмихнат ден! И малко хубави спомени, като няма друго за сега. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт