Хайде,декемврийче,покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 3

• 43 959
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
И мен ме боли но аз имам проблеми с някаква дископатия която се обажда от време на време но сега пак започна и не знам дали да ходя на физиотерапевт или на йога за бременни. Моя лекар не ми дава нищо казва лежи и почивай е да ама от лежане още по зле ставам.

# 106
  • Лондон
Да,именно,и аз това казвам,че на мен лежането явно ми се отразява зле,защото сутрин се събуждам и в момента в който тръгна да се раздвижвам,и започват болките Rolling Eyes Аз имам стара травма на кръста,още от времето,когато бях студентка и ходехме на студентски бригади тук,в Англия,за лятото.От тогава-мине,не мине време-кръста започва да ме боли. И според мен йогата за бременнии е добра алтернатива Wink

# 107
  • Sofia
Оооо, taffi, страхотно  Hug Нямам търпение и аз да усетя пърхане и гъделичкане!

Ние нямаме все още избор нито за име за момче, нито за момиче. Определено като разберем пола списъкът ще е по-кратък. Joy Дъщеря ми си е кръстена на нея си. Единствено носи буквата на баща ми, но изборът на името й не беше свързан с това, просто съвпадение и той някак си се радва, та и аз съм доволна! Но съм на мнение, че всяко семейство само трябва да прецени как да се казва детето му и такива намеси от страна на роднини са напълно недопустими!!! Съгласна съм и с това, което сте обсъдили за енергията и вибрациите, които носят имената!

Паула, стига бе момиче! Не се вкарвай във филм. На Троянчев и на Даскалов апаратурата си е достатъчно добра и те двамата са добри специалисти. Аз ще ходя другата седмица на ФМ при Даскалов. Ако нещо те притеснява иди на следващата ФМ при въпросната лекарка. Но ако слушаш всеки какво ти казва може да луднеш. Доверявай се малко и на лекарите, при които ходиш. Ако имаш съмнения - смени ги, но не се оставяй други хора да те объркват!  Hug А сега видях, че си ходила на преглед при тази Апостолова. Много се радвам за усещанията от прегледа ти!

С предната бременност е подстригах септември и докато не родих не отидох на фризьор. С боядисването също бях в почивка, но така или иначе бях в период на пускане на моя цвят. Всичко друго си правех - кола маска, гримиране, ходене на ток, ако ми е удобно, лакирах се. Сега мисля да се подстрижа пак тези дни, боядисвам само краищата и май ще продължа да си ги правя. Само на гел лака ще му дам почивка! Simple Smile

Cvete na Venera, как си?

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 19:43 от Shantel

# 108
Шантел и аз съм другата седмица в понеделник при Даскалов, вече минах БХС но резултатите няма да са излезнали до тогава иначе по замервания всичко беше наред. Дано при Даскалов се виждат повече неща.

# 109
Niss, моите резултати за БХС излязоха за 2 дена, хем съм в друг град и кръвта е пътувала до София. Ти кога го прави?

# 110
Ами вчера го правих и от лабораторията ми казаха поне една седмица, питах изрично има ли бърза поръчка и те ми се сопнаха защо ми трябвало по-бързо. Всички проби ли се пращат в Майчин дом или има различни места?

# 111
И на мен ми казаха 1 седмица. Но в четвъртък дадох кръв, а във вторник бяха готови. Проверих на страницата на Майчин дом: http://genetika.maichindom.com Натискаш на бутон Резултати

Гледай третата опция - Алтернативна идентификация, където се въвеждат имената и датата на раждане на бременната. Всичко си излиза, когато е готово. Ако не е, просто дава отговор, че няма информация за тази бременна.

Това ако пробата ти отива в Майчин дом, за другите места не знам  newsm78

# 112
Ами вчера го правих и от лабораторията ми казаха поне една седмица, питах изрично има ли бърза поръчка и те ми се сопнаха защо ми трябвало по-бързо. Всички проби ли се пращат в Майчин дом или има различни места?
.    И аз ги правих вчера, казаха ми резултати до 7 работни дни на сайта да проверявам....аз съм във Варна, ако има значение де.

# 113
Ей супер сте момичета мерси много за линка, за съжаление базата не ме открива като пациент а съм сигурна че въведоха правилно имената защото ми искаха лична карта. Утре ще проверя пак.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 05:47 от Niss

# 114
Как сте, момичета  Simple Smile

Niss, не те открива като пациент, докато не ти качат резултатите. Изчакай  Peace

От вчера съм с главоболие. Не съм пила лекарства, по принцип никога не ме боли глава и това за мен е нещо ново. Взех направление за ЖК и дано успя да се запиша днес, поне кръвното да ми измерят.

# 115
Bianka и аз вчера бях така и като си измерих кръвното беше 90/50 с пулс 80. Направо ужасно се чувствах. Хапнах малко шоколад и след час някъде се оправих. Аз си имам апарат за кръвно и си го следя. Хапчета и аз избягвам да пия спорадично, че не го обичам много лекарствата. Дано да си по-добре днес! Hug

# 116
  • Лондон
Добро утро,момичета bouquet bouquet bouquet Видях,че сте коментирали кръвното,и моето е изключително ниско,беше такова,а през бременността падна още повече ooooh!
Аз днес ще ходя до личния лекар,пак да моля за болничен за още 2 седмици,а дано след тях съм по-добре и вече тръгна на работа Simple Smile

# 117
  • София
Shantel,благодаря,добре съм.Активна почивка,пия но-шпа и така.Нямам търпение да дойде другия месец и да тръгваме към морето!  Grinning

# 118
Паула, стига бе момиче! Не се вкарвай във филм. На Троянчев и на Даскалов апаратурата си е достатъчно добра и те двамата са добри специалисти. Аз ще ходя другата седмица на ФМ при Даскалов. Ако нещо те притеснява иди на следващата ФМ при въпросната лекарка. Но ако слушаш всеки какво ти казва може да луднеш. Доверявай се малко и на лекарите, при които ходиш. Ако имаш съмнения - смени ги, но не се оставяй други хора да те объркват!  Hug А сега видях, че си ходила на преглед при тази Апостолова. Много се радвам за усещанията от прегледа ти!
Аз много се радвам, че ме изпратиха и при Апостолова за този скрининг. Снощи обсъдих това с една моя приятелка, която също много проучва докторите, преди да ги посети, тя е от лекарско семейство и наистина много проучва, къде да ходи и при кого. Та тя също ми потвърди, че знанията, апаратурата и всички обучения и практики, които прилага Апостолова, са най-съвременните и най-новите, непрекъснато се развива тази жена и наистина нямало друг доктор в Пловдив, който да направи по-точен скрининг и ФМ. Тя е хващала много пъти деформации, които другите двама популярни в Пловдив са пропускали. Ето и моята позната, която ме записа при Апостолова, ми каза, че на нейни две приятелки така е откривала неща, които другите двама са пропускали. Аз с тази бременност нямам съмнения и имам чувството, че всичко ще е наред, но заради предишните загуби, си имам едно на ум, че все пак нещо в моя организъм може да не е както трябва. Безкрайно съм благодарна на моята позната, която по собствено настояване и с няколко телефонни обаждания ми записа час при Апостолова, извън нейния график, защото свободни часове имаше чак за края на месеца. Сега наистина съм спокойна, че всичко е наред с малкото човече. Казах ли ви, че за една седмица е пораснало с 2 см?

Да ви се оплача, вече започнаха да ме изтощават жегите и стълбите. Докато изкачвам стъпалата, нямам проблем, но в момента, когато спра, не мога да си поема въздух. Помня, че моята приятелка беше така в много по-напреднала бременност.

# 119
  • София
Здравейте мами Simple Smile Бих искала и аз да се включа в темичките. Бременна съм в 15 г.с. Термина ми е на 1 декември. На 24 години съм, от София и това ще ми е второ детенце живи и здрави. Бих искала да попитам (ако вече е обсъждано се извинявам) дали има мами от квартал Младост 2 или в близост до него. От скоро сме тук и нямам познати в квартала с които мога да излизам. Така че ако някоя от вас има желание можем да си излизаме навън и да си дебелеем заедно  Grinning Разбира се не е задължително само мамите от младост (ако има други освен мен) да се виждаме. Аз излезнах в болничен вече, така че който иска да свирка и правим една сбирка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт