Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят при записване в ЖК?
Какви са препоръките за записване в ЖК и изследвания?
Какви изследвания се правят за синдром на Даун и други генетични заболявания по време на бременност и кога трябва да се направят?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят при записване в ЖК?
-
Какви са препоръките за записване в ЖК и изследвания?
Препоръчително е да се запишете в ЖК, който включва безплатни изследвания. Важно е да имате всички необходими изследвания за вашето здраве и това на бебето. Освен това се препоръчва рутинно пускане на стерилна урина. Записването в ЖК е важно, защото осигурява достъп до безплатни изследвания и болнично лечение, ако е необходимо.
-
Какви изследвания се правят за синдром на Даун и други генетични заболявания по време на бременност и кога трябва да се направят?
Изследванията за синдром на Даун и други генетични заболявания по време на бременност обикновено се извършват в края на първото тримесечие, между 11-та и 14-та седмица. Те включват скрининг с биохимичен маркер (BHCG) и се провеждат за оценка на риска от различни генетични аномалии като синдром на Даун, Едуардс и Патау. Тези тестове са важни за ранното откриване на възможни генетични нарушения при бебето.
-
Какви са препоръките за справяне със съвети от близки и роднини?
-
Какво да правя, ако близък роднина спре да говори с мен, след като разбра, че съм бременна?
Иначе и аз мисля като PAULA - дънки и панталони почти не нося, особено пък лятото. Имам само един, пак от супер лека материя и свободен. Обожавам рокли и поли! Дългите рокли пък от хубава материя и кройка пък според мен хич не са лелчински, а наротив - много женствени и много по-удобни от разни клинчета и дънки. Добре де, лично мнение

Върти се, протяга се, изпъва си главичката, върти се, но не в тази посока, в която и трябва на докторката и тя каза, че много темпераментно ще бъде някой ден. Представям си, как ще ме рита след време, като го гледам, какво прави от сега. Само да ме тормози много, ще го спукам от бой, че така се подиграва с мака си.
Един номер по-голям от 80В е 80 С. Същата обиколка под гърдите,но по-голяма чашка