Хайде,декемврийче,покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 3

• 43 952
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • Лондон
Аз не съм усетила никакво движение все още,според доктора е нормално да се усети около 20 седмица,така че е рано да се притесняваме.А относно тези антибиотици,които са ти изписали,нямало ли е как да изпишат нещо по-леко.Антибиотик ми се струва много силно за бременна жена Rolling Eyes

# 76
Има нещо, но не е точно гъделичкане, а по-скоро като лекички вътрешни спазми, но не са болезнени. Май не е това и седя и си чакам Simple Smile
За суеверията и красотата на майчетата - и се постригвах, и си ходя с гел-лак постоянно. Чак накрая мисля да се откажа, защото четох, че в родилното не трябва с лак. Нещо гледали по ноктите  Confused Спирала и крем - всеки ден. Не търся някакви био, но е добра идея.
За мазилата - клепам се всяка сутрин след баня с лосиони, каквито имам под ръка. Мисля, че всички, които са мазнички, са подходящи. Нали кожата не трябва да остава суха? Като ги изразходвам, ще купя нещо специално за стрии.

# 77
  • София
Здравейте и от мен,
за кръщаване на децата аз  мисля,че няма да го кръщавам на никого,а ще му изберем име с мм,което на нас ни харесва.
За подстригване и боядисване,аз си ги правя.Както и кола маска,маникюр,педикюр и т.н.
Paula,козметиката на Palmers аз си купувам от Lili,много харесвам серията им за бременни и се мажа всяка вечер.

# 78
  • Лондон
Супер е,щом и в Бълария има Palmers Wink

# 79
Още една мерудия в манджата! Ето ме пак. Реших тук да досаждам вместо на околните, все пак тук всички сме бременни и ни вълнуват подобни теми  Laughing Тъкмо се прибирам от шопинг. Купих си два нови бански и да се похваля/оплача , че и аз с бюста съм от чашка Д на Е. Бюстът ми е станал огромен, което ми харесва (както и на ММ  Embarassed), но се притеснявам като свърши всичко да не вземе да увисне  Confused Другото е, че банските с горнище тип лента много ми харесват, но с по-голям бюст не става. Трябва задължително връзки и около врата. Другото, което си купих са две рокли - дълги до земята. Едната е за плаж от страшно лека материя, с цепки отстрани и много интересни ръкави, обожавам я! Другата пък е тясна около гърдите, свободна надолу и от ханша надолу с ленти прозрачна дантела. Като вървя почти не я усещам и се развява много красиво  Heart Eyes Иначе и аз мисля като PAULA - дънки и панталони почти не нося, особено пък лятото. Имам само един, пак от супер лека материя и свободен. Обожавам рокли и поли! Дългите рокли пък от хубава материя и кройка пък според мен хич не са лелчински, а наротив - много женствени и много по-удобни от разни клинчета и дънки. Добре де, лично мнение  Wink Иначе лятото лесно ще го изкарам с дрехите, които си накупих напоследък. Зимата ще е по-тегаво Confused Ще трябва ново зимно палто, нови зимни дрехи, ботуши може и да не мога да сложа. Знам, че се подуват краката. Тогава и коремът ще е най-голям. Хубавото е, че до другото лято ще имаме време да влезем във форма.

За имената - аз искам първо да разберем пола, така отпадат 50% от възможностите. Няма да кръщаваме на никой, а ще изберем име, което харесва и на двамата (ама аз ще пробвам да надделея  Laughing). Проблемът е повече за мъжко име - и на двамата не ни харесват италианските имена (въпреки че ММ е италианец), които почти винаги завършват на гласна буква. Харесва ни АлександЕр. Няма как да е "-ър", т.к. тук няма буква "ъ". Тукашният вариант пък - Алессандро не ми харесва, а е и страшно разпространено. Единствените мъжки италинаски, които ми харесват са Риккардо и Умберто, като второто изобщо не е модерно и съответно не е разпространено, но пък ми харесва как звучи, а е и царско име. От момичешките изборът е голям и нямам ясна идея, но Виктория например тук изобщо не е разпространена за разлика от бг и е добър вариант.

За боите за коса - съвременните бои няма как да увредят бебето така, че споко.
Ще видя дали и тук я има тази козметика Palmers. виждам че сте доволни. Моят крем против стрии е на някаква италианска марка, която ми препоръчаха в аптеката.

Ох, и отново да се оплача - и днес сутринта повърнах и ми беше лошо чак до следобяд. Така ме мъчи този мъник  baby_neutral

# 80
  • Лондон
Оххх,момичета,ако знаете как ви завиждам с тея бански,морета,ваканции,че някои и на няколко морета ще ходят.......Това наистина е страхотно,а аз цяло лято ще вися в скапания Лондон,че даже и в Бг няма да мога да се прибера Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Ебати параноята ме е ударила,но може би е нормално,след това,което преживях.Все още ми е много прясно и не мога да се оттърся... Но знам,че и това ще мине.....
Видях по-горе,че сте коментирали коя какво си е купила,мога да кажа,че и аз мното обичам дългите рокли,но не тези,които са супер широки и безформени,а тези,по-женствените.... Когато започна да излизам по магазините,задължитено ше се обазаведа с няколко къси и няколко дълги.Иначе много мразя да нося дънки,в по-хладно време нося само клинчета,ще видим как ще е като наедрее корема Flutter
Anastasiya,ти си права - имаме късмета ,че в късна бременност и малко след раждането е есенно-зимния сезон,та дори и да понапълнеем мъничко,ще имаме време да влезем във форма до другото лято Heart Eyes

# 81
Еее, Мери, хубав си е Лондон. Скоро бях за първи път и много ми хареса. Климатът, обаче знам че е кофти и сигурно през лятото на човек му се иска да е някъде другаде, по-близо до морето. Имам приятелка в Лондон, тя от това се оплаква - иска море и слънце. Иначе нещо, което ме впечатли са десетките светофари. Тъкмо изминеш 5 метра и нов светофар и все червено. Аз каквато съм дисциплинирана си чаках зеленото, но накрая разбрах, че така до никъде няма да стигна и почнах и аз да претичвам като другите на червено. Тази лудница не бих издържала. Хайде, другата година ще сте с бебче на море, ще наваксате.

# 82
Оххх,момичета,ако знаете как ви завиждам с тея бански,морета,ваканции,че някои и на няколко морета ще ходят.......Това наистина е страхотно,а аз цяло лято ще вися в скапания Лондон,че даже и в Бг няма да мога да се прибера Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Ебати параноята ме е ударила,но може би е нормално,след това,което преживях.Все още ми е много прясно и не мога да се оттърся... Но знам,че и това ще мине.....
Видях по-горе,че сте коментирали коя какво си е купила,мога да кажа,че и аз мното обичам дългите рокли,но не тези,които са супер широки и безформени,а тези,по-женствените.... Когато започна да излизам по магазините,задължитено ше се обазаведа с няколко къси и няколко дълги.Иначе много мразя да нося дънки,в по-хладно време нося само клинчета,ще видим как ще е като наедрее корема Flutter
Anastasiya,ти си права - имаме късмета ,че в късна бременност и малко след раждането е есенно-зимния сезон,та дори и да понапълнеем мъничко,ще имаме време да влезем във форма до другото лято Heart Eyes
Ее спокси мила,и аз съм като теб,е тука в дъжда в Лондон ще си седиме и тва е .. Ахха споко най-много като ни стане вече мн скучно да се срещнеме двете и да си имаме бгмамма лайф хааха
За дрехи аз съм почти само с клин,че нали всеки ден работя,ама все пак съм си взела и други неща,леки панталони за лятото,рокли,клинчета,мене ми е яко като си пазарувам хихи..
А оня ден ходих за нов сутиен,щотоо нали... И не мога да уцеля.смотана ли сум не знам.. Преди бях 80B, са като съм с един разМер по-голям, поне кой съм!? Хаха сори за въпроса ама съм мн зле с тия мерки..

# 83
Екстра си е в Лондон, тъкмо няма да умирате от жега  Simple Smile

Аз почнах да се ограничавам полека - лека. Всичко си ям, но тестеното само на закуска, а вечер гледам нещо по-леко. Понеже си знам, че основно трупам след 6-я месец, просто не мога и дотогава да си позволя да качвам.

# 84
  • София
И аз до вчера бях вечер само на салата ( понякога със сирене) и плодове. Сега направо откачам и за диня със сирене. Ям сирене като за световно,а иначе хич не се сещам за него. Пуснаха обаче и царевица на пазара,обожавам варена. Снощи това ми беше вечерята. Хем знам,че ще си напълнея от нея,хем не мога да не ям.Това ми е любима храна лятото,от дете съм така. Малката също обича и като поиска и тя, и като сваря,няма как да не ям и аз.

# 85
taffi аз от варена царевица отслабвам съвсем сериозно. Правила съм експеримент ставам и се тегля на кантара после ям царевица няколко часа по-късно 200-300 гр надолу като дебело подчертавам не съм била до тоалетна т.е нямам идея къде точно са изчезнали обаче е факт. Ноо само за много млечна царевица ако е добре узряла и много сладка не знам.

Вчера бях при доктора за БХС каза ми че плацентата е ниска почти плацента превия и да почивам и никакъв секс. Аз нямам много симптоми имах две леки зацапвания ама малко е неприятно като знаеш че има нещо и ти казват да се пазиш. Ама какво точно означава да се пазя, всяко нещо което правя се чудя може или не може.

# 86
Niss, просто обикновените неща, които всяка здравомислеща бременна гледа да не допуска - да не вдигаш тежко, да не се преуморяваш прекалено, да не се топиш също мисля в басейни с гореща минерална вода. От всичко друго - Господ да ни пази. Е, щом трябва отказване от секса - и това. Все пак са само няколко месеца  Peace

# 87
Добро утро, мамчета!  bouquet

Много ми е шавливо бебето. smile3534Върти се, протяга се, изпъва си главичката, върти се, но не в тази посока, в която и трябва на докторката и тя каза, че много темпераментно ще бъде някой ден. Представям си, как ще ме рита след време, като го гледам, какво прави от сега.  Само да ме тормози много, ще го спукам от бой, че така се подиграва с мака си. Joy Joy Joy Майтап си правя, разбира се. Нямам търпение и да ме рита и да го усещам вече, какво прави вътре в големия ми корем.  Heart Eyes
 Аз чакам в кафето до лекарския кабинет, защото с тези непрекъснати движения, не можахме да го измерим, а нея я извикаха за секцио на близначета. Та днес ще го направя този БХС най-накрая. После ще ви пиша, колко съм доволна от докторката. Всички от Пловдив задължително трябва да я посетят, честно ви казвам!

Гледам, че пазарувате. Аз още нищо не искам да си купувам, ей така нямам вдъхновение нещо. Даже не ми се ходи по магазините, честно казано. Искам да си мързелувам, да си лежа и да не правя нищо. Снощи вдигнах кръвно, въртях се с адско главоболие до 3-4 сутринта, а после станах в 6:30, заради този преглед. Не пих никакви лекарства, едва издържах, а днес съм като пияна.

Много щастлива се чувствам като виждам на екрана това мъниче. За една седмица е пораснало доста. Пак му чух сърчицето, пак ми михаше с ръчички, но не иска да помага за фотосесията. Лежеше си и не мърдаше, коремът ме заболя от побутване за да се обърне и така поне 10 минути. Накрая го помолих да се обърне, а то моля ви се, веднага се обърна, но в противоположната посока и пак не ни вършеше работа. И като взе да се върти, да се протяга и разтяга, не се спря. Човечето е с характер. Какво ли си казва, ще им се въртя на тия тук, да си гледат работата. За първи път не ревнах на преглед от вълнение. Е, добре де, пуснах само една сълзичка.  Heart Eyes

# 88
  • Лондон
Anastasiya,Лондон е идеален за екскурзия,не и за живеене (лично мнение) Heart Eyes
Ralexandru,наистина не е лоша идея някой път да излезем и да пием кафе,хем ще си обсъждаме всички неща на живо,хем ще се запознаем Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Относно размера на сутиена,и аз преди бях 80 В,моите гърди обаче доста наедряха,чак от няколко дни и ме болят доста,че и бодежи изпитвам от време на време.Не знам дали е нормално това newsm78 Един номер по-голям от 80В е 80 С. Същата обиколка под гърдите,но по-голяма чашка  Party
Niss , пазенето,което според мен е имал предвид лекарят,се състои в това да не стоиш много дълго време изправена,да не вдигаш тежки неща,да не се преуморяваш физически,без спорт,секс,басейни,дълги пътувания и тн.А за превия е още много много рано да се говори,защото тя се диагностицира като такава след 7-ми месец.Не е толкова страшно,споко Hug
Момичета,аз си хапвам всичко,не пазя никакви диети,но и нямам кои знае какъв апетит до сега.Все още се случва,като видя някаква храна да получавам позиви за гадене,но без повръщане.От малка го имам тоя проблем-гади ми се от много неща,а като тръгна да пътувам с кола или автобус,става нещо страшно Sick Sick Sick

# 89
 newsm78 защо постът ми от 9:00 е публикуван чак след два часа?! Много странно.  Crossing Arms

Прегледът при д-р Апостолова в "Селена" мина много добре, три пъти ме гледа обстойно. Препоръчвам ви я съвсем искрено. Много обяснява преди самия преглед, по време на прегледа, както и след това. Отговаря на всички въпроси изчерпателно, много добро отношение, ерудирана, личи си, че не отбива номера, а наистина гледа да си свърши качествено работата. Каза, че не трябва да спирам метформиновите лекарства, защото това даже помагало да не се появи диабет, както и за развитието на самото бебе било добре. Препоръча ми също Аспирин протект. Шепата с лекарствата я пълня все повече с всеки изминал преглед:tired:. Не случайно ми я препоръчаха, че открива даже незабележими деформации, които повечето доктори на ФМ не откриват. Всъщност преди нали имаше един спор, дали това ранно изследване е ФМ или скрининг. Е, оказа се, че е ранен скрининг и това, на което съм ходила първия път при д-р Троянчев, както и това днес, плюс това, че днес ми взеха кръв за биохимичен анализ на определени хормони. Според моето лично впечатление, нямало е нужда от тази ранна ФМ, защото на този БХС+скрининг гледаха същите неща. Но тъй като аз съм с термин в края на декември, предполагам, че съм една от последните, които си прави изследванията. Та ще просължавам да се информирам от вас.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт