♡~ Пакетна Тема ~♡ N•40

• 67 193
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Яко в Матрицата...
Привет момичета! wavey

Нежи Hug Heart Eyes, чакаме и от КС , и от Ашк-а хаберите Party

Писмото на Кемал Heart Eyes 10-на пъти го изгледах този момент, всеки път накрая се усмихвах през сълзи... Браво на сценаристите!

# 31
Цяла сутрин си пея, барем поне и вас поздравя /не само колегите/  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=YRerQwKAM2A

# 32
Зачудих се дали в четвъртък вечер да не хвърля поглед на "Висшето общество" Rolling Eyes
В главните роли са Хазар Ергючлю и Енгин Йозтюрк. Този рус момък си е партнирал със Синем Йозтюрк в "Пътят на живота". Бях гледала само първи епизод на това дизи и го спрях, щото си дадох почивка тогава от турски сериали Laughing и нямам спомен дали е добър актьор, но момичето го знам от "Север Юг" и ми харесва.

Вие ще го загледате ли? Peace

"Yüksek Sosyete" - Star tv

# 33
  • Русе
Цяла сутрин си пея, барем поне и вас поздравя /не само колегите/  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=YRerQwKAM2A
Оооо, страхотен поздрав, благодаря!!!  Heart Eyes

Неж момичето изгра и в "Medcezir", а момчето е небезизвестно от "Фатмагюлката" (Каква е вината на Фатмагюл) , доста добре се справи там,  ама ти сигурно не си ги гледала...Той игра за кратко и в "Великолепния век."   Flutter
Не съм решила дали ще го гледам, може да му фърля някой поглед!

Хубав ден, момичета!  Heart Eyes
Пуснах си 50 серия на ашка, да видим ще устискам ли да го гледам, пп, и аз обожавам Баръш...  Mr. Green
 Heart Eyes 

# 34
  • Пловдив
И аз се глася да погледна как ще тръгне Висшето общество, Енгин съм го гледала само във ВВ, там нямаше някой , който да не игра добре.Девойката не ми е позната, само физиономията и ми се вижда доста конфекционна, ама няма как всички да са миски.

# 35
  • Русе
И аз се глася да погледна как ще тръгне Висшето общество, Енгин съм го гледала само във ВВ, там нямаше някой , който да не игра добре.Девойката не ми е позната, само физиономията и ми се вижда доста конфекционна, ама няма как всички да са миски.
Хохохоохохо  Mr. Green Опасна начи...  Crazy
 Heart Eyes

# 36
Зачудих се дали в четвъртък вечер да не хвърля поглед на "Висшето общество" Rolling Eyes
В главните роли са Хазар Ергючлю и Енгин Йозтюрк. Този рус момък си е партнирал със Синем Йозтюрк в "Пътят на живота". Бях гледала само първи епизод на това дизи и го спрях, щото си дадох почивка тогава от турски сериали Laughing и нямам спомен дали е добър актьор, но момичето го знам от "Север Юг" и ми харесва.

Вие ще го загледате ли? Peace
Скрит текст:
"Yüksek Sosyete" - Star tv

Аз мисля да го гледам, ама заедно с него съм си харесала още поне 3...  Mr. Green Mr. Green та не гарантирам дали ще е само първата серия, или ще е от редовните..  Whistling Whistling

# 37
Не знаех, че Енгин е снимал във "Великолепният век" Blush  ама тъй е като не съм го гледала. И "Фатмагюл", и "Приливи и отливи" - не съм Laughing

Гор, вярно, че Хазар не е типична красавица, но аз я намирам за чаровна, а в "Север Юг" ми направи впечатление Flutter  Образът й не беше долюбван много, но пък аз я харесах Mr. Green

А като сме тръгнали да се поздравяваме Hug  Нещо и от мен Heart Eyes
Toygar Işikli - "Sen Bilirsin"

Един симпатичен колаж Laughing

# 38
  • Пловдив
Неж, Енгин беше шехзаде Селим, бъдещият султан Селим II, страхотно го бяха подбрали да има косата на майка си Simple Smile

# 39
Неж, Енгин беше шехзаде Селим, бъдещият султан Селим II, страхотно го бяха подбрали да има косата на майка си Simple Smile

Ox, принц бил Heart Eyes 
Аз и като доктор си го харесах Flutter  Караше мотор, добряк, абе харесвам Енгин Crazy  Ще дам шанс на Обществото Whistling 
А Синем в "Пътят на живота" играеше кучк@ Mr. Green 

# 40
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Ето още един сериал с другия изнасилвач от КВФ - Каан Ташанер/Kaan Taşaner, но не разбрах кога ще започва, започнал ли е  newsm78  Романтична комедия (ама вече ме е страх от такива комедии  Mr. Green)
http://dizi-haberleri.com/diziler/rengarenk-dizisi-oyunculari-ko … kiliyor-11374.htm
1-ый анонс к сериалу "Красочный" / Rengarenk  -  рус.суб.  (на едно място  намерих заглавието преведено на БГ - "Колоритен"
http://vk.com/dizimania?z=video-83475167_456239358%2Ff7ebc05334c … _-83475167_178190

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 11:40 от mama_an_ji

# 41
Здравейте и успешна нова седмица!
Благодаря за новата тема! bouquet
След като гледах серията на Ашка, преведена от рускините, мисля, че Йомер никога не би разбрал Дефне, когато научи за играта. Той оправда цялата си рода и обвини Дефо, че прехвърля собствената си вина върху другите. След  разговора му с Неджми ми се струва, че Йомер би простил на дядо си, но не одобрява начина, по който Хулюси се опита да го направи.
Може би Нериман е права, че Хулюси е този, който обърна живота на всички. Дядото е човек, който не признава никого и явно не уважава никого. Провали най-хубавия ден на внука си за да го види. Йомер не му е простил, но поне го е видял.  Съмнявам се, че до него достигнаха и думите на Исо.
Не разбирам Йомер, не одобрявам свалянето на пръстена. Би могъл да поиска време, за да разбере постъпката и, но не и да сваля пръстен при първия проблем в отношенията им. Йомер избра гордостта пред любовта, защото така му беше по-удобно.
Според мен, правилно е Дефо да напусне фирмата, а Сердар да се изнесе от къщата. Пръстена на майка му също не и трябва. Дефне трябва да започне сама, отначало и без Йомер.
Жалко за Ясемин, не очаквах Синан да направи такава глупост.

# 42
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Ето още един сериал с другия изнасилвач от КВФ - Каан Ташанер/Kaan Taşaner, но не разбрах кога ще започва, започнал ли е  newsm78  Романтична комедия (ама вече ме е страх от такива комедии  Mr. Green)
http://dizi-haberleri.com/diziler/rengarenk-dizisi-oyunculari-ko … kiliyor-11374.htm
1-ый анонс к сериалу "Красочный" / Rengarenk  -  рус.суб.
http://vk.com/dizimania?z=video-83475167_456239358%2Ff7ebc05334c … _-83475167_178190
He e започнал все още, но скоро ще го излъчат по Атв Peace

Ох, Селин и тук ли ще го играе булка-бегълка Mr. Green  

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 11:48 от неЖност

# 43
  • Враца
Здравейте и успешна нова седмица!
Благодаря за новата тема! bouquet
След като гледах серията на Ашка, преведена от рускините, мисля, че Йомер никога не би разбрал Дефне, когато научи за играта. Той оправда цялата си рода и обвини Дефо, че прехвърля собствената си вина върху другите. След  разговора му с Неджми ми се струва, че Йомер би простил на дядо си, но не одобрява начина, по който Хулюси се опита да го направи.
Може би Нериман е права, че Хулюси е този, който обърна живота на всички. Дядото е човек, който не признава никого и явно не уважава никого. Провали най-хубавия ден на внука си за да го види. Йомер не му е простил, но поне го е видял.  Съмнявам се, че до него достигнаха и думите на Исо.
Не разбирам Йомер, не одобрявам свалянето на пръстена. Би могъл да поиска време, за да разбере постъпката и, но не и да сваля пръстен при първия проблем в отношенията им. Йомер избра гордостта пред любовта, защото така му беше по-удобно.
Според мен, правилно е Дефо да напусне фирмата, а Сердар да се изнесе от къщата. Пръстена на майка му също не и трябва. Дефне трябва да започне сама, отначало и без Йомер.
Жалко за Ясемин, не очаквах Синан да направи такава глупост.
bouquet

Злати, аз затова си мисля, че има някаква много голяма уловка във всичко показано ни дотук - има нещо ненормално и нелогично във всичко  ooooh! ooooh!
И защо, по дяволите, 10 епизода ни размотават разни младоженци и булки в началото на всеки такъв  Shocked че и продължават  ooooh!
Не е възможно сега за два епизода, след случилото се в този, всичко да си фойде по местата, всеки да прости на всеки и стинали дори до сватби - "заживели щастливо" ooooh!

Оххх, подпалих  ooooh!
Значи Ясемин, тази гъска Мерич, можа да я промени тотално - стана блага душица,  на Дефне тотално съсипа образа, а наш Йомер - не - той твърд като стомана  ooooh! ooooh!  Въпреки контактите си с Дефне, и всички около нея, въпреки, че толкова серии подред "Гъската" ни показваше колко отворен става към всички, как добре му влияе Дафина  ooooh!  Той е железен и непоклатим в убежденията си - не знам дали съществува такъв човек в реалността - да не се поддава на доброто  Naughty
Затова се надявам на някаква уловка в тази серия  Praynig

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 12:02 от mama_an_ji

# 44
Не е възможно сега за два епизода, след случилото се в този, всичко да си фойде по местата, всеки да прости на всеки и стинали дори до сватби - "заживели щастливо" ooooh!

При Мерич думата "невъзможно" не съществува..  Crossing Arms Crossing Arms Нима не видяхме как в 15 еп. Дафина заряза Йомер и както той сам се изрази "го разби на парчета", а в 16 с появата на Из и прословутата книга Йомер не тичаше вече след нашата да й дава обяснения кой къде и как..  Mr. Green Mr. Green Или пък в 20 - започнахме Дафина като изгони Йомер най- долно, повече от половин епизод скарани, а завършихме с предложение за брак..  hahaha hahaha Няма, няма и да има логика в решенията на Мерич- всяка случка е според това как й е удобно на скъпата ни сценаристка..  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт