♡~ Пакетна Тема ~♡ N•40

• 68 229
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
От вчера насам си пролича кой колко работи май в нашата тема..  hahaha hahaha

Да я хващаме на тясно Мерича ........ че не знам на есен какво ще й роди главата  Rolling Eyes ooooh!

Иншалах, някой наследник на рода Ипликчи...  Praynig Mr. Green

# 466
Озета на Ашка  Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:
VE BEKLENEN DÜĞÜN GÜNÜ…
Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?

Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?

Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

И на руски....  Peace Peace

ДОЛГОЖДАННЫЙ ДЕНЬ НАСТАЛ

Итак, ожидаемый финал сезона.Омер и Дефне теперь вместе . Любовь снова загорается . Во время подготовке к свадьбе вдруг неожиданное противоречие, переворачивает все вверх дном . Кто же против свадьбы Омера и Дефне ?
Возлюбленные делают все назло.Ладно , что же победить любовь или гордость? Смогут ли решить появившиеся непонимания? С другой стороны Ясемин и Синан считают дни до своей свадьбы. Ладно , а кто же воссоединится ?
И наконец-то день свадьбы! Дыхание задержалось. Огромный сюрприз и неожиданные развития событий уже в дверях .

Охоооо   smile3508 smile3508

# 467
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Искам Дефне и Йомер да се оженятла после който иска да казва за тайната.

# 468
# 469
И що на 6-то място? Crossing Arms

# 470
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
От вчера насам си пролича кой колко работи май в нашата тема..  hahaha hahaha

Да я хващаме на тясно Мерича ........ че не знам на есен какво ще й роди главата  Rolling Eyes ooooh!

Иншалах, някой наследник на рода Ипликчи...  Praynig Mr. Green

Темпи че как да не си личи кои са най-работни  Flutter
че ние работим за благото на темата  hahaha hahaha hahaha

За мен на 99.9 % ще ни покажат някой Йомер Ипликчи джуниър  във втори сезон  smile3534 smile3534 smile3534

ха сега каква ще е изненада във финала на сезона  Crazy Crazy Crazy
 newsm78 newsm78 разкриване на тайната не ми се струва

# 471
  • под най-голямото листо на тиквата

Темпи че как да не си личи кои са най-работни  Flutter
че ние работим за благото на темата  hahaha hahaha hahaha

newsm10

# 472
  • Разград

# 473

Смея ли да предположа... че не е тайната..  hahaha hahaha
Все ми се въртят спекулациите за майката на Дефне...  Whistling Whistling
А и Транба е още в играта, макар сега да е в сянка..  Thinking Thinking
Още - Хюлюсю, по прякор Кара Мамбата, и Тюркян, по прякор Полководеца, все още не са заявили пред света /демек внуците/ любовта си...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 474

Смея ли да предположа... че не е тайната..  hahaha hahaha
Все ми се въртят спекулациите за майката на Дефне...  Whistling Whistling
А и Транба е още в играта, макар сега да е в сянка..  Thinking Thinking
Още - Хюлюсю, по прякор Кара Мамбата, и Тюркян, по прякор Полководеца, все още не са заявили пред света /демек внуците/ любовта си...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Thinking Thinking Thinking майката на Дефне някак не ми се вписва ..... във фона към момента  Naughty
Транба направо го забравих вече  Laughing пък и не ми и липсва   hahaha
баба и деде ще са върха на сладоледа  hahaha hahaha hahaha ако се гаджосат официале  smile3532

# 475
Че какво - за любовта възраст няма..  Mr. Green Mr. Green
Или току виж издокарали Исо с някоя.. или пък Тъпото вземе да роди преждевременно от толкова вълнения.. или Дефне най- после се усети, че вече не е сама.. че наследника е вече на път..  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

От толкова предположения, кое от кое по- колоритни, Мерич ще ни забие с най- неочакваната и най- тъпата "изненада", за която може да се сети...  hahaha hahaha

# 476
Че какво - за любовта възраст няма..  Mr. Green Mr. Green
Или току виж издокарали Исо с някоя.. или пък Тъпото вземе да роди преждевременно от толкова вълнения.. или Дефне най- после се усети, че вече не е сама.. че наследника е вече на път..  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

От толкова предположения, кое от кое по- колоритни, Мерич ще ни забие с най- неочакваната и най- тъпата "изненада", за която може да се сети...  hahaha hahaha

ама точно това си помислих и аз  hahaha hahaha hahaha
кристалното кълбо ми проговори
ей сега Мерич ако ни четеше ..... глей колко идеи и даваме ..... от добри по-добри
ама тя .... не ще и не ще ъкъл под наем

# 477
ама тя .... не ще и не ще ъкъл под наем

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 478
Така както гледаме епизода в петък най-много да ни изненадат с разкриване на тайната.

# 479
Така както гледаме епизода в петък най-много да ни изненадат с разкриване на тайната.

аз не вярвам ... тц  Naughty Naughty Naughty
ако се разкрие тайната -за мен трябва да приключи сериала за има-няма 5-6 епизода  Crossing Arms
Дефне пак ще избяга я в Маниса, я в Италия  Crazy /гледай Мерич, гледай ..... tooth и си води записки  Whistling/.... Ледения ще се скрие пак в гората на палатка ...... Синан и Суде ще го успокояват ...... ще прости на леля си, че на сила му е натресла жена ..... ще поговори спокойно с чичо си ...... ще запали отново мотора и ще отпраши да свирне с Росини на Дефа - кодово название на "тук съм" ..... ще я метне на някоя овошка  Rolling Eyes / стига с тия дувари,  Laughing че и тя е човек, гърба я боли още  hahaha hahaha hahaha/...... газ обратно към Стамбула .....и финала - няколко месеца по-късно цялата рода е в болницата /Ипликчи и Топал/ и чакат да си роди бъдещия шеф на Пасионис  ylinfant щрак портрет на младото семейство Ипликчи ....ей ти на достоен финал на сериала за медал  bowuu

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 17:12 от kotelina

Общи условия

Активация на акаунт