♡~ Пакетна Тема ~♡ N•40

• 68 228
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ами ако Дефне си е представила,че уж му казва а всъщност нищо да не каже и все пак да има сватба и да се оженят.
И всъщност може и да са засне ли за 2-ри сезон сватбата тъй като до септември може да забравят кой и как е бил облечен.

# 706
# 707
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug
снощи гледането на серията ми беше в движение, сядах - ставах и общо взето сигурно доста моменти не съм видяла  Rolling Eyes.
Ще го изгледам при първа възможност изцяло, че сега съм на работа  Peace

Споменаването на майката може би не е случайно, но ще видим.
Радвам се, че Дефне разказа на Йомер. Без драма, сълзи и сополи, без да се оправдава. Радвам се и за това, че не пое сама вината и разкри основните играчи. Думите на Йомер я подтикнаха да му каже истината, а може би тя разбра, че е време да започне начисто. Отхвърли товара, който я правеше зависима от всички.

Злати   Hug също смятам, че споменаването на майката не беше случайно  Peace, но развитието Мерич ще ни го покаже евентуално на есен ако успее да измисли как да върнат майката на Дефне е как да я изкарат може би  Thinking Crossing Arms
За мен Дефа добре направи, че му каза  Peace. Да верно, не беше най-подходящия момент, а може би предвид че вече достатъчно добре познава Йомер  Naughty за нея беше най-логично точно преди подписването и пристигналите гости да му сервира историята  Sick. Така Йомер няма изпотроши инвентара и да изпадне в нервна криза, да вика, да крещи и да пита - защо. А за пред хората ще слуша, ще мисли, ще гледа лошо /както видяхме вече/ и в крайна сметка ще се въздържи да не направи от сватбата си истински цирк  Whistling.

Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ами ако Дефне си е представила,че уж му казва а всъщност нищо да не каже и все пак да има сватба и да се оженят.
И всъщност може и да са засне ли за 2-ри сезон сватбата тъй като до септември може да забравят кой и как е бил облечен.

Галя не ми се вярва разкриването на киралъка  да е поредната фантазия на Дефне  Rolling Eyes
Не искам, не давам  Mr. Green Трябва да е изпяла всичко  Naughty
Какво има да помни мерич до есен  ooooh! епизода е заснет, ще го прегледа и ще се сети  Peace
Надявам се  Praynig Mr. Green Mr. Green

Хайде лека и спорна  bouquet

# 708
И на мен ми мина мисълта да си представя Дефне, ама ще е като че ли прекалено вече!  Naughty Ама още ми се върти идеята за моментите, които ни показаха преди, а снощи не видяхме - Дерия с обувките на булката и "избягалата" булка на Корай - спестиха време като ги пропуснаха или  Thinking Thinking
Иначе, колкото и неподходящо време да беше, Дефне просто не издържа на думите на Йомер - проговори нейната съсест, нейната доброта, и просто не успя да продължи да мълчи след откровението на бъдещия си съпруг за бъдещето, в което ще са само двамата - щастливи и вярващи си, доверяващи се един на друг ..  Hug Hug

# 709
Добър ден! Hug Hug

И аз не съм гледала цялата серия, но ми харесаха размислите на Темпи! Thinking

Иначе, колкото и неподходящо време да беше, Дефне просто не издържа на думите на Йомер - проговори нейната съсест, нейната доброта, и просто не успя да продължи да мълчи след откровението на бъдещия си съпруг за бъдещето, в което ще са само двамата - щастливи и вярващи си, доверяващи се един на друг ..  Hug Hug
Ей сегичка едно "Бен билиорум" от Йомер и ще я призная Меричката..  Laughing Laughing Laughing

Оказа се , че Нериман добре познава Йомер бей и както предположи на сватосването, той изпълни ритуала и не заряза Дефне.
Ако остане верен на себе си, въпреки, че разкъсва с поглед  и Дефне и всички забъркани в интригата на лелята, той пак ще спази обичая. Пък после както е писала Славена и за Тибет да замине!

Но, ако каже "Бен билиорум", нещата ще бъдат коренно различни! Crossing Arms

Сцената , в която Дефне не издържа повече.... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 10:51 от alex_94

# 710
  • Русе
и "избягалата" булка на Корай - спестиха време като ги пропуснаха или  Thinking Thinking
За избягалата булка, нали Корай после каза, че е била в тоалетната....  Flutter

Не знам дали Йомер знае за наема, но ако се окаже, че знае, втори сезон ще е има- няма 3 серии.. Crazy
А ако не е знаел, може да измислят  локуми за още 20 серии поне..  Mr. Green

А сега, здравейтее!  Heart Eyes

# 711

Не знам дали Йомер знае за наема, но ако се окаже, че знае, втори сезон ще е има- няма 3 серии.. Crazy

Джули, Heart Eyesправа си, че Мерич няма да има много материал за втори сезон, ако се окаже, че Йомер е знаел.
Но , вече спрях да  подценявам сценаристката! Crossing Arms Такава друга, интрига може да измисли през лятото, като я напече слънцето, че да ни събере очите.... #Puppy dog

Колко са съгласни зрителите и феновете  Mr. Green, за нея няма значение!

Роклята на Дефне в черно

# 712
"Бен билиорум"- в превод е newsm78

# 713
Около каквото и да завъртят сезона, 50 серии едва ли ще направят. Мерич изчерпа всичко според мен.
Суде заминава за Америка, Синан и Ясемин се женят, дядото е на сватбата, Гало е в миналото заедно с птицата си. Колкото и да е сърдит и наранен, повече от 3-4 серии едва ли ще са разделени. И то ако Мерич оцелее, защото зрителите ще я  линчуват ако не са заедно Дефне и Йомер. А рейтинга ще е сринат.  
Дефне напусна фирмата и няма да се върне там, може би не е случайно и това. Дали Йомер ще отмъсти на всички? Едва ли ще тръгне да отмъщава, но не знам и дали ще избяга отново. Не веднъж Мерич ни е показвала, че Йомер е много жесток, когато е обиден, и тази жестокост  е  насочена основно към Дефне. Йомер беше излъган от всички, но и Дефне беше смачкана и принудена да играе в игра, за която не е подговена.  
Втори сезон едва ли ще започне през септември, ще се опитат да изпреварят излизането на останалите филми според мен, за да си спечелят време и рейтинг.

Перевод финальной сцены..Дефне рассказывает Омеру про прокат ..💔💔

-Дефне,после этого наша жизнь будет такой, после того как все уйдут , мы останемся вдвоем, на протяжении всей жизни будем вместе...тот же день, ту же ночь , ту же жизнь мы разделим вместе , с счастьем и доверием, пройдут года а мы будем жить не старее...не уменьшаясь..и снова вместе...и я также буду чувствовать себя счастливчиком , потому что ты рядом, потому что смог стать с тобой единым целым .Хорошо что ты есть любимая..
-Омер , мне нужно кое-что тебе сказать
-Давайте, начинаем идти , музыку включили , давайте
-Все началось с игры..
Тебе нужно было женится
Нериман ханым нашла меня для этого Сделала предложения...предложения на 200 тысяч
У брата был долг
Они захотели, чтобы Синан бей скрыл правду..
Он хотел рассказать
Суде тогда узнала
Корай бей тоже знал
Неджми бей сказал пусть игра закончиться
Я влюбилась в тебя
Вот поэтому я убегала, старалась выкарабкаться,лгала

# 714
"Бен билиорум"- в превод е newsm78

Аз зная, го преведе Гугъл.

Злати Hug благодаря, за превода на тази сцена!

Феновете за втори сезон...

# 715
alex_94,  Wink

И к'во ще праим лятото?

# 716
alex_94,  Wink

И к'во ще праим лятото?

Slawena, Heart Eyes ще си гледаме сериите и ще си следим сладурите. newsm19

Феновете им нямат почивка! Peace

# 717
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Темпи  Hug на един език говорим  Laughing  newsm10 newsm10

Джули, Heart Eyesправа си, че Мерич няма да има много материал за втори сезон, ако се окаже, че Йомер е знаел.
Но , вече спрях да  подценявам сценаристката! Crossing Arms Такава друга, интрига може да измисли през лятото, като я напече слънцето, че да ни събере очите.... #Puppy dog

За мен сериите за втори сезон ще са повече от 3  Naughty
ноооо въпреки голямото ми въобръжение  Crazy идея си нямам какви ще ги надроби Меричката  Whistling
от нея очаквам неочакваното  Mr. Green
Що се отнася до сърденето на Йомер   Thinking си мисля, че този път няма да избяга и да обвини за всичко Дефне   smile3505. Може бе този път ще се замисли и ще погледне върху цялата история от нейната камбанария  Mr. Green. Че е сърдит, няма друг начин  Naughty Вероятно ще се затвори няколко дни в крепостта си и ще повика  Thinking или пък той ще отиде да поиска обяснение от Нера и Неджми.
Нера си я познава! Вероятно няма да учуди защо го е направила! При нея е ясно, че само парите я интересуват! Обаче не знам как ще реагира за чичо си  Thinking. Човека на който е разчитал след смъртта на баща си  Tired Судето няма какво да я коментирам  Naughty Крушата не пада по-далече от дървото!
 Корай хич няма и да го пита защо и как се е намесил, при него всичко е ясно като сълза  Naughty - където е Нера и има интрига и Корай бей е там  Mr. Green
Синан. Тук вече е сложно положението! Най-добрия му приятел и той в кюпа!  no

И к'во ще праим лятото?

Шъ помагаме на Мерич за втори Сезон  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 718
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Около каквото и да завъртят сезона, 50 серии едва ли ще направят. Мерич изчерпа всичко според мен.
Суде заминава за Америка, Синан и Ясемин се женят, дядото е на сватбата, Гало е в миналото заедно с птицата си. Колкото и да е сърдит и наранен, повече от 3-4 серии едва ли ще са разделени. И то ако Мерич оцелее, защото зрителите ще я  линчуват ако не са заедно Дефне и Йомер. А рейтинга ще е сринат. 
Дефне напусна фирмата и няма да се върне там, може би не е случайно и това. Дали Йомер ще отмъсти на всички? Едва ли ще тръгне да отмъщава, но не знам и дали ще избяга отново. Не веднъж Мерич ни е показвала, че Йомер е много жесток, когато е обиден, и тази жестокост  е  насочена основно към Дефне. Йомер беше излъган от всички, но и Дефне беше смачкана и принудена да играе в игра, за която не е подговена. 
Втори сезон едва ли ще започне през септември, ще се опитат да изпреварят излизането на останалите филми според мен, за да си спечелят време и рейтинг.

Перевод финальной сцены..Дефне рассказывает Омеру про прокат ..

-Дефне,после этого наша жизнь будет такой, после того как все уйдут , мы останемся вдвоем, на протяжении всей жизни будем вместе...тот же день, ту же ночь , ту же жизнь мы разделим вместе , с счастьем и доверием, пройдут года а мы будем жить не старее...не уменьшаясь..и снова вместе...и я также буду чувствовать себя счастливчиком , потому что ты рядом, потому что смог стать с тобой единым целым .Хорошо что ты есть любимая..
-Омер , мне нужно кое-что тебе сказать
-Давайте, начинаем идти , музыку включили , давайте
-Все началось с игры..
Тебе нужно было женится
Нериман ханым нашла меня для этого Сделала предложения...предложения на 200 тысяч
У брата был долг
Они захотели, чтобы Синан бей скрыл правду..
Он хотел рассказать
Суде тогда узнала
Корай бей тоже знал
Неджми бей сказал пусть игра закончиться
Я влюбилась в тебя
Вот поэтому я убегала, старалась выкарабкаться,лгала
[/b]

Кратко, точно и ясно - няма какво повече да се казва и обяснява - решението е вече в Йо - тя няма вече накъде повече да потъва. Гледа го обречено като "гергьовско агне".
Особено ми хареса последното - че му обясни накратко защо се е държала като  "луда" на моменти
Може би оттук-натам трябва по-подробно да обясни мотивите да приеме играта - безизходното положение на брат си (ако йомер изобщо иска повече да слуша засега ooooh!)

А той дали ще подпише брака? Thinking Thinking Thinking

Дори Йомер и да каже, че знае,  може да се измислят още много. Дори и да знае, не значи, че няма да е градоносен облак и да е сърдит - това не може да се подмине с лека ръка.
Но ако знае, ще е пък жестоко към Дефне, че толкова време я е оставил да се лашка от бряг в бряг ooooh! ooooh!

Радвам се, че Дефне събра сили да каже истината  Heart Eyes

Значи "истинската" Дефне ще бъде реабилитирана  във втори сезон Heart Eyes (надявам се)

Като гледам как Йомер фиксираше всички участници подред на изреждане, ми се струва, че сега ще има разплата със всички  ooooh!

Коте,Hug

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 12:47 от mama_an_ji

# 719
Въпросът на лятото: Знаеше ли Йомер, не знаеше ли?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Този въпрос беше въпросът на зимата, въпросът на пролетта - защо сега да не е и въпросът на лятото, а и въпросът на втори сезон  ooooh! ooooh!
Аха защо не. Все си мисля, че нищо не знае, сега разбра ако разбира се Дафина не се е филмирала. Така както Дафинка споменаваше име след име, а той поглеждаше към всеки с ненавист...направо си помислих, че ще я пусне и ще избяга той, но  устоя и сега на въпроса вземате ли Дефне Топал за жена, той ще отговори "НЕ", защото е поддръжник на правдата, добротата, чистотата на душата и търси човек на който да се довери. Според мен не беше добра идея да му каже точно в този момент, защото както прочетох в постовете ви, какво аджаба ще се снима и гледа във втори сезон. Меричката се изчерпи, свършиха оригиналните и идеи и реши да спука балона, пък на есен квото дойде #Crazy . Що за финал на сезон беше това ooooh! .

Общи условия

Активация на акаунт