Епилепсия- ТЕМА 23

• 96 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте мамчета. Туко що минахме при доц.Алексиев. Смята, че 100% става въпрос за доброкачествена епилепсия, която се надява да итшуми след 3-4 години. На еег се видя двустранна паркосизмална активност. Досега никой не я беше виждал. Намалява ни и сутрешната доза на половин хапче. Хубав ден!

# 421
Zenda,  радвам се за вас. Дано си по-спокойна вече  Hug

# 422
  • София, Люлин-8
Zenda Радвам се за добрите новини. Казах ти че за ЕЕГ той е най-добрият в България. Успех ви желая и ни дръж в течение.  Hug

# 423
Zenda Радвам се за добрите новини. Казах ти че за ЕЕГ той е най-добрият в България. Успех ви желая и ни дръж в течение.  Hug
Къде преглежда?Как става записването и много ли се чака?

# 424
  • София, Люлин-8
Къде преглежда?Как става записването и много ли се чака?

Има частен кабинет в квартал Изток. Не се чака много една две седмици максимум в по-предните страници съм сложила линк към сайта му.  Peace

# 425
  • София
Всичко стана много бързо за около час и половина, а при Чавдаров чакахме един ден. Много по-добра организация. Да малко е строг,  но наистина отговаря на всички (дори и на тъпи въпроси). На мен ми е инетресно от толкова болници и толкова специалисти как никой не видя нищо. Има по-странни вълни, но не са епилептоподобни. А някой може ли да ми каже какво означава Парксизмална активност?

# 426

А някой може ли да ми каже какво означава Парксизмална активност?

Това е предразположение за активиране на пристъпи Sad

# 427
Нас утре ни приемат в Св.Наум.Надявам се всичко да мине нормално,детето да понесе леко всичко и дай Боже да се изясни какво му е.Хем искам да кажат ,че е здрав,хем не мисля,че ще им повярвам.Та по-скоро се надявам да е убедително,каквото и да е мнението им.Най-страшно е да не знаеш какво се случва.Пожелайте ни късмет,за пръв път ни е!И ако имате съвети казвайте!

# 428
  • София, Люлин-8
Zenda Качи ми ЕЕГ-то искам да го видя и ми напиши разчета. Какво точно ви каза доцента?
Пароксизмална активност означава епилептофермна активност, ако има фокус или максимум има огнище.  Peace
При нас пароксизмалната активност за година и половина 3 пъти се премести.

eli_vulkova Успех

# 429
Пожелайте ни късмет,за пръв път ни е!И ако имате съвети казвайте!
От мен имаш стиснати палци! Не се познаваме, но мога да си представя  какво ти е. Дано се окаже нещо безобидно. За съвет - и по-горе бяха казали - запиши на лист всичките си въпроси, да не забравиш нещо. Какво ЕЕГ ще му правят - дневно, нощно?

# 430
Записала съм си всичко,което ми се струва важно от раждането до сега ,предполагам ще ме питат.За въпроси не знам,какво да питам ?Нямам идея.Иначе за ЕЕГ-то мисля,че ще е нощно,нашите проблеми са нощем.Само не знам как ще го накарам да спи с тези неща по главата,все пак не е бебе да го приспа на ръце.Всичко ми е неясно,но ще се нагодим някак.

# 431
  • София
Раманол, в разчета имаше само това, което написах. ЕЕГ-то, което ми дадоха е само една страница, но не е у мен сега. Ще ти го пусна. Когато го попитах какво точно вижда той каза за тази активност. Аз го питах къде я вижда, а той отговори само и от двете страни и назад към тила. Тоест аз разбирам целият мозък.

# 432
Ами аз бих питала какво да очаквам като развитие . Кое е пристъп и кое не. Освен това, какво да правя в критична ситуация. И към кого да се обърна, ако ще и в три през нощта. А за спането не се притеснявай, все ще заспи по някое време, пък и ти си там и ще му е спокойно.

# 433
  • София
Майчета, за тези, които не знаят да кажа, че има една аптека Ерудита. Правят свещички диазепам, които са така нужни за нас. Взема се зелена рецепта за хапчета диазепам от личната и им я носиш. Те сами приготвят свещичките, които са със срок на годност 1 г.

# 434
Здравейте,
Отдавна не съм писала.
Ние сме добре, засега. От както спряхме лекарствата пристъпи няма, атаксия също. Малкия е много по-спокоен, стабилен и успява да хапва сам, преди беше невъзможно да си оцели устата. Незнам дали е от хормона или от спирането на лекарствата, но състоянието му чувствително се подобри.
Това е засега.
Прави от време на време заглеждания, но е адекватен и лекарите казват, че тези заглеждания не са епилептични.

Общи условия

Активация на акаунт