Или още днес, сега?
Желанията не се ли пишат в рамките на новолунието? Т.е. до утре сутрин до 8:30 ч. трябва да сме ги написали?

Знам, че е Новолуние, но защо не може да се нарече лунна фаза?
И още: Сега да смятам ли, че вече няма смисъл да си пиша желанията?
Аз изтървах часа до 13:05ч.:
Винаги съм мислела, че в рамките на 24 ч. от настъпването на Новолунието могат да се пишат желанията?
Винаги съм мислела, че в рамките на 24 ч. от настъпването на Новолунието могат да се пишат желанията? 
Иначе и двете са лунни фази, да! 
най-добре до 24 часа след новолунието, а най-най-добре /тоест оптимално добре/ - до 8 часа след точния час на новолунието и докато Луната все още е в същия знак като Слънцето.
Иначе и двете са лунни фази, да! :peacе

),Марс в Дева с Нептун в Риби ( разпадаща се) и една квадратура Меркурий в Дева / Сатурн в Стрелец ( точна в понеделник , но
. Разбира се,че е добре такава енергия да бъде впрегната за добри и градивни дела. Тази ситуация е интересна в мунданен план - нищо чудно военните и другите служби с такъв режим, да постигнат успех в исканията си.Все пак в тях е марсовата сила.Свободата,свободната воля в лицето на Уран в момента са в конфликт с правото и законотворците (Юпитер и народното събрание),така,че народните маси няма да постигнат желаните промени.
.