Какво ни казват планетите тази седмица

• 146 391
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 945
Титания, благодаря за прогнозата! bouquet

Май най-добре да си остана в къщи и да се пиша болна. hahaha newsm43

# 946
аз май ще се заключа в мазето за 3 месеца Mr. Green

# 947
аз май ще се заключа в мазето за 3 месеца Mr. Green
Титания, благодаря за прогнозата! bouquet

Май най-добре да си остана в къщи и да се пиша болна. hahaha newsm43
Аааа,не така - покажете мускули ,ако трябва,то затова е нажежена ситуацията.Всъщност, в такава обстановка,ако решим да я зачетем,може би по-леко ще е да предприемем горепосочените мерки.Но обикновено все някой ще се намери да ни извади от мазето и да ни предизвика или да ни прекрати болничния Grinning .

# 948

Благодаря, Титания!

# 949
Записвам се в тази толкова интересна тема.

Титания, Вашите умения силно ме впечатлиха! Но също и щедростта, с която ги споделяте с околните!

bouquet Благодаря за прогнозата!

За мен - като представител на Козите от третата декада - всичко написано вероятно означава, че много бой ще ям през идните седмици и месеци  Laughing Да търся ли някакви ръждясали доспехи, или по-добре и аз да се крия някъде по мазетата?  Laughing

# 950
Титания, аз съм в Саде Саати,  доминацията на Сатурн ми идва в повече.  Cry Горката ми Луна, заточена, изтормозена и нещастна.....
Мой приятел Риби е на гребена на вълната- успех след успех жъне, финансов и професионален. Радвам се за него много, но на фона на неговия триумф моите гемии потънаха из дълбините. Чувствам се като тотална ....бяла птица.

Ще сменям попрището май, така не се живее....

# 951
  • При децата ми
Отново голямо благодаря Титания!!:hibiscus:Simple Smile

Аз съм с асцендент Козирог, дали е за добро или...?Thinking

# 952
  • София
Титания, благодаря за прогнозата!  bouquet
Аз за себе си реших - слагам лепенката на устата, ще работя и ще мълча каквото и да става. Ох, ох, ох.....ами като не ми е това стила.  newsm78 Нали съм зодия Овца.  Joy
Титания, надявам се седмицата от 26.3 да е по-по-най! Мисля,че е време вече и нещо по-добро да ни споходи.

Ще се радвам и Вихрогончето да се включи с прогноза за идващата седмица!  Hug

# 953
  • Sofia
Много интересно, благодаря и аз!

Искам да попитам за ретрограден Меркурий - пречи ли на финализиране на сделки, започнати доста преди това? Знам, че не трябва да се правят нови, но при сключени вече договори същото ли е?

# 954
Аз също съм Коза от трета декада. Е, няма такъв невървеж! То не се сещам къде не ме перна Сатурн, а сега виждам, че и Марс ме е погнал! Има ли светлина в тунела?

# 955
О, аз даже не дочетох прогнозата, че се депресиран предварително

# 956
Не се притеснявайте. Аз бях рожденичка сега и винаги покрай рождения ми ден, всичко е било ок, нещата са били спокойни.

Тази година е кошмар, хем имах юбилей, но за 1 месец живота ми се преобърна ама буквално.

Всеки ден се надявам, че и по-добро ще дойде, но в интерес на истината ме е страх, чувствам се зле, сама и отчаяна.

# 957
  • София
Титания благодаря за прогнозата! Hug Как се отразява на зодия телец? Имах много хубава новина този месец, която ще преобърне живота ми,. Верно все нещо има дето не е точно както трябва, но е по-скоро нещо малко. Не мога да кажа пък и че не ми върви нищо. Thinking

# 958
  • Наблизо
Титания,може ли да попитам този период какво трябва да се прави с проблемно повишение в работата,за което правят проблеми по-висше стоящи?
За зодия стрелец става дума.

# 959
  • Burgas, Bulgaria
Аз имам РД днес ,  ма за разкоЖЖЖ съм в болница и уж ясно всичко , а нищо не е ясно и само нови екстри ...
Да не говоря как всичко е наопъки 😢

Общи условия

Активация на акаунт