Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 195
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Да, този Джими Чу, както и Отровното момиче, определено са за по-хладно време.
L’Eau de Toilette Carven е супер!  Heart Eyes Фен съм и на другите два аромата от линията, те са за по-хладно време. Абсурд да ги изимитира някой. Не са никак известни и масови.  Rolling Eyes

# 166
Пълно разочарование от Уоманито на Рефан. Много ме хвана яд! Преди имаше супер трайност при мен-цял ден, а сега 1 час. Чудя се burberry weekend и то ли е така развалено. Някой ако има със скорошни отзиви ще ми е много полезен, защото купя ли отново такова нещо и ги зачерквам от списъка ми с пазар. Може и друго трайно да предложите на Рефан само да не е сладникаво.
Днес Уоманити -то на Рефан е с мен през целия ми работен ден! Не съм го подновявала, просто е фантастичен! /наливала съм го преди 1-2 години, не е трепнал!/. Обожавам го този аромат.
Ако са го развалили Рефанци, ще се разстроя истински!
 Sad

# 167
Дами, FM все още ли е само каталожна търговия или има възможност да се купи от търговската мрежа някъде?

# 168
  • Варна
solar_fields, благорадно ти завидях! И ад бях с такова мнение и чного го харесвах, но уви....
Сега вече се будя да купувам ли нещо от тях. Да не ся прецакали всички парфюми. Тона Уомани наистина беше парфюм за цял ден.

# 169
  • Бургас
Елито,аз ще ти предложа няколко Рефански парфюма,които при мен са били адски трайни,незная какви аромати харесваш обаче, виж следните като допълвам,че не всички са летни!!Черната орхидея на Том Форд/която имах и на Заг/,La Niuit Tresor- Lancome,Omnia green jade- Bvlgari ,Императрицата,която също имах и от Заг,Armani Code,Aнгел и Демон на Живанши,Хипнотичната отрова на Диор,Ерос на Версаче,Жадор,Олимпеа,Армани Си/този беше много траен,но го подарих в последствие не се оказа мой аромат/,Черната рокля на Герлен,Ла Ви и Инканто Шайн на Ферагамо.Тези всичките бяха с мега трайност поне на моята кожа!!!!!

# 170
  • Варна
Благодаря много ! Отивам да им търся номерата на първа страница и утре на тест.
Иначе обичам тежки и разпозвамаеми аромати. Сладникави никак не ви се нравят. Само това Уоманити някак ме грабна въпреки че ми идва сладичко. Черни и зелени шишенца са моите  Laughing Любими са ми Versace-Crystal noir, DKNY- Be delicious, Dolce&Gabbana- Dolce... Ако има сандалово дърво със сигурност ще се влюбя.

# 171
solar_fields, благорадно ти завидях! И ад бях с такова мнение и чного го харесвах, но уви....
Сега вече се будя да купувам ли нещо от тях. Да не ся прецакали всички парфюми. Тона Уомани наистина беше парфюм за цял ден.

Със сигурност не са развалили всички, не се притеснявай.  Simple Smile

Във времето ми се е случвало един път едно нещо да е по-добро, друг път да имам забележки. А ползвам техните парфюми повече от 15 години.

# 172
  • Karlovo
Днес в Фейса на Заг пишеше ,че зареждат новите аромати следващата седмица. С нетърпение ще чакам мненията на момичетата ,които имат Заг покрай тях .Особено за Отровното момиче .

# 173
  • Deutschland
Само един нов май  newsm78
Очаквайте! От понеделник - 04.07.2016 - нов дасмки аромат.
ZAG 358 PG - вдъхновен от аромата на Dior - Poison Girl

# 174
  • София
Не е само един.  Peace

ZAG 244 MR - Burberry - Mr. Burberry - мъжки
ZAG 359 JI - Jimmy Choo - Illicit
ZAG 358 PG - Dior - Poison Girl
ZAG 357 MV - на Hugo Boss - Ma Vie

# 175
  • Варна
Днес тествах 109 на Рефан (Lancome- Magie Noir). Влючих се! Картончето (извинявам се, но забравих как се казва) още мирише така силно след 6ч. Утре отивам да го взема и дано и на мен е траен аромата. Вчера мирисах над 10 и нищо не ме грабна, но днес съвсем случайно се случи с този.

# 176
Днес тествах 109 на Рефан (Lancome- Magie Noir). Влючих се! Картончето (извинявам се, но забравих как се казва) още мирише така силно след 6ч. Утре отивам да го взема и дано и на мен е траен аромата. Вчера мирисах над 10 и нищо не ме грабна, но днес съвсем случайно се случи с този.

Има разлики с оригинала, но е траен и наситен. Вземи го, мисля че ще си доволна.

# 177
  • Варна
Оригинала не го познава, но този ме впечатли. Имала съм Lancome и беше доста траен. Сега ме заинтригува за оригинала... може утре първо него да мина да видя Simple Smile

# 178
  • Бургас
Елито,ти явно си падаш по "дълбоките класики" Simple Smile,Черната магия на Ланком е много,много труден и ретро парфюм поне за мен.Адски е траен и имай предвид,че е реформулиран и не е като стария,Рефанския има доста голямо разминаване с оригиналния,няма да сбъркаш ако се спреш на Ланкомски парфюм от към трайност са бетон. Момичета, чакам с нетърпение новите аромати на Заг. Heart Eyes

# 179
  • Пловдив
Момичета някой знае ли в Пловдив къде мога да намеря имитациите на Cote d'Azur ?

Общи условия

Активация на акаунт