Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 202
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
А имитацията на Eden Cacharel на Рефан дали е добра? Не си спомням аромата много добре, ще отида да го тествам, че се заговорихме с приятелка за оригинала. А и в съседната тема се обсъждаше  Simple Smile Едва ли ще го нося , но ми стана любопитен.

Лично аз не харесвам Eden но ако не се лъжа версията на Рефан е била обсъждана като изключително сполучлива  Peace
Намерих го само на едно място. Сигурно е сполучлив, макар че спомените ми са бегли. Хареса ми как ухае на блотер, но няма да го нося. Тествах и Ноа. Него пък изобщо не го усетих , някакъв съвсем лек муск ми се видя.
Спирам да зареждам Червения чай много бързо издумках 30 мл ,прибирам шишето за наесен.
Заредих си повечко от Синия. Той е траен и ми пасна.  Иска ми се още нещо лятно несладко да намеря от рефанци, но  засега нищо не ме е развълнувало от тестваните.  Simple Smile Ще ви следя за идеи. Трябва да се завъртя и към Сан Сиро. Тези хора май не изкарват нищо ново, скоро не съм ги посещавала.

# 181
  • София
Здравейте момичета. Можете ли да ми кажете колко струва наливната парфюмерия на Parfen? Не намерих никакви цени из интернет.  bouquet

# 182
Здравейте момичета. Можете ли да ми кажете колко струва наливната парфюмерия на Parfen? Не намерих никакви цени из интернет.  bouquet
!4 лева за 50 мл. За това съм сигурна.
32 лева капсулиран 100 или 75 мл, не съм сигурна. Ако греша, поправете ме.

# 183
  • Бургас
В Бургас 30мл. е 10лв,по-добре купувай от реален магазин,в нета е доста скъпо.

# 184
  • София
Това са цените в София за наливните на Парфен - 10 лв. 30 мл, 14 лв. 50 мл и 22 лв. 100 мл.

# 185
  • София
Мерси много на всички.Ще си купя да ги пробвам. Да сменя малко Рефан.  bouquet

# 186
Мерси много на всички.Ще си купя да ги пробвам. Да сменя малко Рефан.  bouquet
В много отношения имат доста по-добри попадения от Рефан, но това е мое мнение. И Рефан си има привърженици.

# 187
Парфен дали още пращат проби безплатни ? На мен са ми интересни някои техни неща, най-добре да ги намеря в реален магазин. Тосканската кожа, Роз еликсир Монтал, едно Армани роз приве което не познавам в оригинал. Някой с отзиви?  Simple Smile А тяхното Тобако ванил как е?

# 188
Парфен дали още пращат проби безплатни ? На мен са ми интересни някои техни неща, най-добре да ги намеря в реален магазин. Тосканската кожа, Роз еликсир Монтал, едно Армани роз приве което не познавам в оригинал. Някой с отзиви?  Simple Smile А тяхното Тобако ванил как е?
Не знам дали изпращат проби, но съм тествала изброените по-горе.
Тосканската кожа много избива на драно животно на моята кожа. Продавачката твърди, а и в пирамидата има малинка, но при мен такова чудо не се появява. Идва един момент, в който ако не си измия ръката, ми става лошо от аромата.
Роз еликсир е просто някаква роза, която не ме впечатли изобщо, а аз съм си виден розолюбител. Най-свежата роза, която съм носила някога, а на Пол Смит. Този "гений" е сътворил едновременно просто и гениално парфюмно творение. Много приятна роза, много младежка, свежа, зелена. За цената на оригинала няма да говоря, струва си парите.
Табако ванил имам от 2 години от Рефан, според мен е много близък до оригинала, но не го нося, душкам си го за аромотерапия, иначе е много, много добър, не знам, дали сега не са го развалили. Установявам обаче, че дори наливни парфюми отпреди 7-8 години от Рефан / имам 2-3 такива/ не са мръднали и нито гранясало се усеща, нито промяна на аромата, което е забележително.
Армани роз приве също не ме впечатли така, че да го купя. Едва ли бих могла да го опиша, просто го отхвърлих след 3-4 минутен тест и не се върнах към него.

# 189
Не, не са го развалили Рефан ТВ същия си е. Аз навън рядко го нося, той ми е като домашен аромат. От години мине се не мине го наливам и не усещам абсолютно никаква промяна нито в аромата, нито в трайноста. Просто ми е интересно да тествам и друга имитация. В Тосканската и в оригинала и в тази  на Заг малинките съм ги усещала. Но аромата на Заг е по-дървен разбира се Grinning Не е лош като цяло , но го налях веднъж и подарих после. Не е лоша цената 10 лв за 30 мл стига да си струва самия аромат. Благодаря ти, Емиа bouquet

# 190
Установявам обаче, че дори наливни парфюми отпреди 7-8 години от Рефан / имам 2-3 такива/ не са мръднали и нито гранясало се усеща, нито промяна на аромата, което е забележително.
Забележително, наистина!  Shocked Браво на Рефанци, аз имам някои по - стари техни аромати, /на половината срок на твоите/, имам обаче същите добри впечатления /тия дни писах тук за рефанското Уоманити точто по този повод/. bouquet

# 191
  • София
Парфен дали още пращат проби безплатни ? На мен са ми интересни някои техни неща, най-добре да ги намеря в реален магазин. Тосканската кожа, Роз еликсир Монтал, едно Армани роз приве което не познавам в оригинал. Някой с отзиви?  Simple Smile А тяхното Тобако ванил как е?

raznejena - Съвсем скоро получих 3 безплатни проби от Парфен. Млако се бавят, но пристигат със сигурност.
Мострите са с качествена пръскачка и съм много доволен. А те са:

Amouage Еpic man
Amouage Interlude man
Christian Dior Ambre Nuit

Затвърдиха се впечателинята ми, че тази марка прави хубави неща. Не познавам оригиналите на въпросните парфюми, но пробите и на 3те са чудесни.

Amouage Interlude man просто ми отвинти главата  Crazy Crazy Crazy
Невероятно качество! Ще се опитам да го опиша, въпреки че е много труден за рисуване с думи парфюм...

Познавам някаква част от стила на арабските парфюми и мога да кажа, че този е правен в типичен ориенталски стил, но в една напълно приемлива за европейския вкус форма.
От първото фъс веднага се усещат комбинации от дървесни нотки, екзотични подправки и лека, съвсем мека топла подложка. Интересното е, че хем е топъл и леко подправъчен, хем излъчва и свежест.
Шока за мен беше, че не очаквах от такъв тип парфюмерия да произведе парфюм с много фини нюанси и слоеве в развитието, а тук в Amouage Interlude man точно това усещам - с всяка изминала минута има по нещо ново в развитието...
В последствие става по-опушен, балсамов и дървесен, но в никакъв случай не излъчва тежък ууд или неносима дървесина... Напротив даже! В развитието става по-заоблен, топъл и мек,  защото леко сладникавите и гушливи нотки на амбър и сандалово дърво стават по-мощни, но това което мен ме пленява е, че усещането за мистика, идващо от балсамови нотки не се губи.
И всъщност колкото повече време минава, толкова по-хипнотичен и прекрасен става Amouage Interlude man. За мен, той е ултра секси за мъж над 35г, с вкус към опушени дървесини, с горещи подправки, мистични балсамови нотки и топъл много интезивен амбър.
Наистина ми е трудно да го опиша, но е много хубав парфюм с отлична трайност и шлейф! Невероятно предложене от парфен, и тъй като за радост не познавам оригинала, който така или иначе е твърде скъп за мен, подозирам че идващите месеци ще се сдобия с тази верися на Парфен.

Препоръчвам го на всички, които обичат ориенталския стил, но се притесняват от тежки уудове, рози или непоносими дървесини - тук те липсват, но е развита магията на изтока по много хубав начин.
Мисля, че дамите с изявени интереси в тази насока, също може да го тестват за себе си, защото дървесните нотки имат сладникав отенък, а акордите на тамян са много фини и само допълват топлия характер на парфюма.
За мен, например, тази версия на  Amouage Interlude man е повече унисекс от Том Форд Сахара Ноар...

Знам, че го прехвалих този амуаж, но чак сега разбрах защо той има толкова много фенове по света, дори само от някакви си версия...  Simple Smile

От другите две проби  - Amouage Еpic man и Christian Dior Ambre Nuit, също останах очарован, но ми се иска да ги опиша след още някой друг тест.

Впечатленята ми обаче се потвърдиха - явно парфюмите на парфен са много читави, защото не само няма нищо спиртосано в началото, но имат и развитие, нюанси, чудесна трайност и хубав шлейф. Тук прибавям парфюмите на Родригез, които тествах в мол Парадайз. Спомних си, че тогава на щанда им тествах и Крийд Авентус, който върху моята кожа се оказа истинска приказка с чудесна трайност.

Признавам си с ръка на сърцето, не съм вярвал , че ще се върна към този тип парфюмерия, но явно нещата са се променили много от времето, когато преди милион години си взимах разни наливни реплики...

Ще се включа по-натам и с мнение за неописаните 2 парфюма, а планирам да взема и 10 нови пробички на интересни нещица от Парфен, та ще навестявам темата...  Simple Smile

raznejena* - мисля че версията на Парфен - Armani prive Oud Royal  ще ти допадне, поне от спомените ми при теста на щанда  Wink

Извинявам се за предългия пост, хем си обещах да не раздувам дълги локуми  Embarassed

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 22:26 от Deetron

# 192
Парфен дали още пращат проби безплатни ? На мен са ми интересни някои техни неща, най-добре да ги намеря в реален магазин. Тосканската кожа, Роз еликсир Монтал, едно Армани роз приве което не познавам в оригинал. Някой с отзиви?  Simple Smile А тяхното Тобако ванил как е?

raznejena - Съвсем скоро получих 3 безплатни проби от Прафен. Млако се бавят, но пристигат със сигурност.
Мострите са с качествена пръскачка и съм много доволен. А те са:

Amouage Еpic man
Amouage Interlude man
Christian Dior Ambre Nuit

Затвърдиха се впечателинята ми, че тази марка прави хубави неща. Не познавам оригиналите на въпросните парфюми, но пробите и на 3те са чудесни.

Amouage Interlude man просто ми отвинти главата  Crazy Crazy Crazy
Невероятно качество! Ще се опитам да го опиша, въпреки че е много труден за рисуване с думи парфюм...

Познавам някаква част от стила на арабските парфюми и мога да кажа, че този е правен в типичен ориенталски стил, но в една напълно приемлива за европейския вкус форма.
От първото фъс веднага се усещат комбинации от дървесни нотки, екзотични подправки и лека, съвсем мека топла подложка. Интересното е, че хем е топъл и леко подправъчен, хем излъчва и свежест.
Шока за мен беше, че не очаквах от такъв тип парфюмерия да произведе парфюм с много фини нюанси и слоеве в развитието, а тук в Amouage Interlude man точно това усещам - с всяка изминала минута има по нещо ново в развитието...
В последствие става по-опушен, балсамов и дървесен, но в никакъв случай не излъчва тежък ууд или неносима дървесина... Напротив даже! В развитието става по-заоблен, топъл и мек,  защото леко салдникавите и гушливи нотки на амбър и сандалово дърво стават по-мощни, но това което мен ме пленява е, че усещането за мистика, идващо от балсамови нотки не се губи.
И всъщност колкото повече време минава, толкова по-хипнотичен и прекрасен става Amouage Interlude man. За мен, той е ултра секси за мъж над 35г, с вкус към опушени дървесини, с горещи подправки, мистични балсамови нотки и топъл много интезивен амбър.
Наистина ми е трудно да го опиша, но е много хубав парфюм с отлична трайност и шлейф! Невероятно предложене от парфен, и тъй като за радост не познавам оригинала, който така или иначе е твърде скъп за мен, подозирам че идващите месеци ще се сдобия с тази верися на Парфен.

Препоръчвам го на всички, които обичат ориенталския стил, но се притесняват от тежки уудове, рози или непоносими дървесини - тук те липсват, но е развита магията на изтока по много хубав начин.
Мисля, че дамите с изявени интереси в тази насока, също може да го тестват за себе си, защото дървесните нотки имат сладникав отенък, а акордите на тамян са много финни и само допълват топлия характер на парфюма.
За мен, например, тази версия на  Amouage Interlude man е повече унисекс от Том Форд Сахара Ноар...

Знам, че го прехвалих този амуаж, но чак сега разбрах защо той има толкова много фенове по света, дори само от някакви си версия...  Simple Smile

От другите две проби  - Amouage Еpic man и Christian Dior Ambre Nuit, също останах очарован, но ми се иска да ги опиша след още някой друг тест.

Впечатленята ми обаче се потвърдиха - явно парфюмите на парфен са много читави, защото не само няма нищо спиртосано в началото, но имат и развитие, нюанси, чудесна трайност и хубав шлейф. Тук прибавям парфюмите на Родригез, които тествах в мол Парадайз. Спомних си, че тогава на щанда им тествах и Крийд Авентус, който върху моята кожа се оказа истинска приказка с чудесна трайност.

Признавам си с ръка на сърцето, не съм вярвал , че ще се върна към този тип парфюмерия, но явно нещата са се променили много от времето, когато преди милион години си взимах разни наливни реплики...

Ще се включа по-натам и с мнение за неописаните 2 парфюма, а планирам да взема и 10 нови пробички на интересни нещица от Парфен, та ще навестявам темата...  Simple Smile

raznejena* - мисля че версията на Парфен - Armani prive Oud Royal  ще ти допадне, поне от спомените ми при теста на щанда  Wink

Извинявам се за предългия пост, хем си обещах да не раздувам дълги локуми  Embarassed

Прочетох с голям интерс и удоволствие написаното.  Simple Smile Винаги пиши така.  Simple Smile

И понеже при предния ти пост пропуснах- добре дошъл сред нас.  Simple Smile

Кавалерите са ни дефицит и си ги пазим.  Wink

# 193
  • Бургас
Няма за какво да се извиняваш,добре дошъл при нас Simple Smile,ще ми се да описваш впечатленията си и от дамски аромати. Blush Аз съм заклета фенка на Парфен,за мен имат страхотни попадения. Heart Eyes

# 194
  • София
allforone, Bright Crystal - благодаря Ви за милото посрещане, макар да не го заслужавам и да се чувствам напълно безполезен за темата, тъй като слабо познавам този тип парфюмерия, но интереса ми е налице  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт