Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Рефан предлага ли зелен чай на Булгар?
Кой е имитацията на парфюма на Donna Karan от Donna Trussardi?
Каква е разликата между Refan 034 и 348, като и двата имат надпис "La Vie Est Belle Lancome"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Рефан предлага ли зелен чай на Булгар?
-
Кой е имитацията на парфюма на Donna Karan от Donna Trussardi?
-
Каква е разликата между Refan 034 и 348, като и двата имат надпис "La Vie Est Belle Lancome"?
-
Коя марка предлага добра имитация на Bulgari Omnia и има ли ги в Бургас?
-
Какво мислите за парфюма на Jasmine Musk-T, Ford в стил Barbero?
С нетърпение очаквам отзивите ти и за Amouage Еpic man и Сhristian Dior Ambre Nuit.
Ambre Nuit ми е много любим.
А другият на мъжът ми. Ambre Nuit напоследък доста често го усещам по улиците и в градския транспорт, носен предимно от мъже. Явно се харесва. 
Не съм дорасла за този аромат.

Armani prive Oud Royal не е мой аромат познавам оригинала. Твоите мнения ще бъдат от полза тук сигурна съм. Поне аз доста добре мога да се ориентирам по това което описваш. На мен Диора също ми е интересен , опиши го като го разносиш. Не познавам оригинала.
Уда почти навсякъде ми идва твърде нахален, шАри ми отгоре и ми забива всичко останало.
а и малък беше избора. Намалени на 10 лева 😉