Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 220
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
О, Deetron, страхотно описание на Interlude man.  Peace С нетърпение очаквам отзивите ти и за Amouage Еpic man и Сhristian Dior Ambre Nuit.  Simple Smile Ambre Nuit ми е много любим.  Heart Eyes А другият на мъжът ми. Ambre Nuit  напоследък доста често го усещам по улиците и в градския транспорт, носен предимно от мъже. Явно се харесва.  Wink
А Armani prive Oud Royal /b] нито успях да разбера на какво ми миреше, нито можах да го оценя.  Tired Не съм дорасла за този аромат.  Laughing

# 196
allforone, Bright Crystal - благодаря Ви за милото посрещане, макар да не го заслужавам и да се чувствам напълно безполезен за темата, тъй като слабо познавам този тип парфюмерия, но интереса ми е налице  Simple Smile
Добре дошъл и от мен. Hug
Потвърждаваш мнението ми за Авентус на Крийд.
Не знам дали този на Парфен е хубав, но ако Парфен и Родригез са една и същ фирма, ще взема на мъжа ми още. Едни 50 мл. заминаха за нула време, ароматът е прекрасен, траен, секси.
Този интерлюд на Амуаж не го познавам, но ми събуди интереса. Ще го пробвам в най-скоро време.

# 197
Deetron, благодаря  bouquet Armani prive Oud Royal  не е мой аромат познавам оригинала. Твоите мнения ще бъдат от полза тук сигурна съм.  Поне аз доста добре мога да се ориентирам по това което описваш. На мен Диора също ми е интересен , опиши го като го разносиш. Не познавам оригинала.

magicjo, не е до дорасло и недорасло- то или ти харесва това чудо или не Grinning Уда почти навсякъде ми идва твърде нахален, шАри ми отгоре и ми забива всичко останало. Simple Smile

Ще ги видя Парфен на живо след две седмици може да си харесам нещо за отскок Grinning

# 198
  • Бургас
Парфен дали още пращат проби безплатни ? На мен са ми интересни някои техни неща, най-добре да ги намеря в реален магазин. Тосканската кожа, Роз еликсир Монтал, едно Армани роз приве което не познавам в оригинал. Някой с отзиви?  Simple Smile А тяхното Тобако ванил как е?
raznejena*, от изброените съм пробвала първите два. Тосканската кожа и на мен не ми хареса. Отначало е добре, но след десетата минута избива някаква отвратителна нотка на кожата ми, която стои там поне час. Версията на Заг Зодиак ми допада повече, въпреки че е доста сладка и по-опростена. Този на Заг ми прилича повече на парфюма на Расаси, който се доближава да Тосканската кожа, с доста сладки малини е. Във версията на Парфен също усещам малините, но кожата не е такава, каквато ми се иска  Wink.
Роуз Еликсир на Монтал не съм пробвала в оригинал, но този на Парфен е просто супер  Heart Eyes Много ми харесва и за мен изобщо не е "проста" роза. Не е нещо супер претенциозно, но е добър аромат. Има нещо далечно общо с Мис Диор Шери, но далеч не е толкова сладък и зимен като него. Прилича ми на някаква пролетна, по свежа и остра негова версия. Трайността е много добра. Аз си го купувам вече втори път.  Peace
Deetron, супер описания, както винаги!   bouquet  Ще чакам отзиви и за останалите ти мостри.  Peace
Аз имам Amouage Interlude woman от Парфен. Оригинала не съм пробвала, естествено.  Rolling Eyes Много интересен аромат е. Носих го зимата, но само вкъщи, не знам дали ще понесе на другите  около мен  Laughing Сега съм го прибрала, но си спомням, че беше доста траен, ориенталски, сладък, с опушена тамянена нотка и много изразено киви. Който харесва киви в аромати, нека да го пробва! Мисля, че за сега ще дойде доста тежък, но като захладнее малко....
Сега се сещам, че имам и Крушите на Монтал от Парфен. Те ми идваха много лекички през зимата, когато ги получих, но може би сега ще са добре. Подсетихте ме да ги изровя  Laughing
Имах още няколко неща от имитациите им на нишови аромати, но не съм писала за тях тук, защото не знам дали са сполучливи, няма къде да пробвам оригиналите.  Rolling Eyes
Иначе от другите им предложения харесвам: СредиземноГрадините на мосю Ли, Макс Мара Голд Тъч, Средиземноморските градини също не са лоши, въпреки че са една идея по-сладки от оригинала, In the mood for love Gianfranco Ferre /имитацията е добра/, Florabotanica Balenciaga /този в последствие си го купих в оригинал, но на Парфен също не е лош/, Mandirolo di Siciia Acqua di parma /също е сполучлив/. Пробвала съм още доста неща от тях, няма как да изброявам всичките  Laughing Има и такива, които не ми допадат.
Като цяло харесвам Парфен, но в никакъв случай не мога да кажа, че ароматите им са по-добри от на Рефан или Заг Зодиак. И те, както останалите две марки, имат попадения, както и такива, които не стават. Peace

# 199
Парфен дали още пращат проби безплатни ? На мен са ми интересни някои техни неща, най-добре да ги намеря в реален магазин. Тосканската кожа, Роз еликсир Монтал, едно Армани роз приве което не познавам в оригинал. Някой с отзиви?  Simple Smile А тяхното Тобако ванил как е?
raznejena*, от изброените съм пробвала първите два. Тосканската кожа и на мен не ми хареса. Отначало е добре, но след десетата минута избива някаква отвратителна нотка на кожата ми, която стои там поне час. Версията на Заг Зодиак ми допада повече, въпреки че е доста сладка и по-опростена. Този на Заг ми прилича повече на парфюма на Расаси, който се доближава да Тосканската кожа, с доста сладки малини е. Във версията на Парфен също усещам малините, но кожата не е такава, каквато ми се иска  Wink.
Роуз Еликсир на Монтал не съм пробвала в оригинал, но този на Парфен е просто супер  Heart Eyes Много ми харесва и за мен изобщо не е "проста" роза. Не е нещо супер претенциозно, но е добър аромат. Има нещо далечно общо с Мис Диор Шери, но далеч не е толкова сладък и зимен като него. Прилича ми на някаква пролетна, по свежа и остра негова версия. Трайността е много добра. Аз си го купувам вече втори път.  Peace
Deetron, супер описания, както винаги!   bouquet  Ще чакам отзиви и за останалите ти мостри.  Peace
Аз имам Amouage Interlude woman от Парфен. Оригинала не съм пробвала, естествено.  Rolling Eyes Много интересен аромат е. Носих го зимата, но само вкъщи, не знам дали ще понесе на другите  около мен  Laughing Сега съм го прибрала, но си спомням, че беше доста траен, ориенталски, сладък, с опушена тамянена нотка и много изразено киви. Който харесва киви в аромати, нека да го пробва! Мисля, че за сега ще дойде доста тежък, но като захладнее малко....
Сега се сещам, че имам и Крушите на Монтал от Парфен. Те ми идваха много лекички през зимата, когато ги получих, но може би сега ще са добре. Подсетихте ме да ги изровя  Laughing
Имах още няколко неща от имитациите им на нишови аромати, но не съм писала за тях тук, защото не знам дали са сполучливи, няма къде да пробвам оригиналите.  Rolling Eyes
Иначе от другите им предложения харесвам: СредиземноГрадините на мосю Ли, Макс Мара Голд Тъч, Средиземноморските градини също не са лоши, въпреки че са една идея по-сладки от оригинала, In the mood for love Gianfranco Ferre /имитацията е добра/, Florabotanica Balenciaga /този в последствие си го купих в оригинал, но на Парфен също не е лош/, Mandirolo di Siciia Acqua di parma /също е сполучлив/. Пробвала съм още доста неща от тях, няма как да изброявам всичките  Laughing Има и такива, които не ми допадат.
Като цяло харесвам Парфен, но в никакъв случай не мога да кажа, че ароматите им са по-добри от на Рефан или Заг Зодиак. И те, както останалите две марки, имат попадения, както и такива, които не стават. Peace

КДС, пиши, когато можеш и за нишовите аромати, които имаш от Парфен. Всяка информация тук ни е от полза, нищо, че не можеш да сравниш с оригиналите.

# 200
  • София
KDS - Благодаря за споделените впечатления   Hug

Колкото до марката Парфен - напълно ти вярвам, че е така и ни най-малко не твърдя, че са по или най-добри, просто само до тях имах досег, затова и за тях писах. Подозирам, че Рефан, Зак Зодиак и тн също имат попаденя  Simple Smile

Съвсем скоро разбрах, че един от най-готините и вървежни колеги ползва нещо на Рефан - поне такова ми се стори, че видях в колата му - прозрачно шише с нещо синьо по него. Парфюма му е много хубав, траен и със съвсем приличен шлейф, но той така и отказа да ми каже какво ползва...  Предполагам, че се притеснява от мен, защото знае, че съм запален по парфюмите, макар милион пъти да съм му показвал, че не съм сноб и за мен е важен самия аромат.

Та така  Simple Smile
хубав уикенд от мен

# 201
  • София
Забравих да спомена още нещо - raznejena*, magicjo - вие сте поредните дами, които споделят че не харесват Armani prive Oud Royal... Започвам да се чудя дали него наистина тествах на щанда на Родригез, но съм 100% че беше той и ме гарабна на мига - явно ууд-овите аромати ми пасват отлично Grinning

# 202
  • Бургас
Този и аз не го харесвам,интересно ми е кой аромат ползва колегата ти,Deetron. Laughing Аз също познавам повечето ниш аромати на Парфен,но никога не съм писала за тях тук просто,защото не ме грабнаха. Peace Искам да похваля http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Bleu-de-Chanel-Eau-de-Parfum-25967.html в имитация на Заг,много траен и леко се различава от този на Роксан в началото ,нататък стават идентични.И двата ми харесват много,препоръчвам ги на момчетата в темата. Heart Eyes Харесаха ми също всички мъжки Герлени на Заг,моя обаче каза,че му били "сладникави" и ги заряза. Laughing Интересно,че той не харесва нито един Герлен и в оригинал каза ,че и не му били трайни. В края на краищата си купи този на Шанел/който имаше и в оригинал,но той направо се полива с тях и му казах вместо  да дава пак големите кинти да си купи имитацията/ Laughing и един на Булгари и сега е много доволен. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 14:18 от Bright Crystal

# 203
  • Deutschland
От Карлово си взех капсулован на Рефан насляпо, понеже нямаха номера Sad а и малък беше избора. Намалени на 10 лева 😉
Оказа се Жадор. Ми много наситен и траен. Снощи преди да си легна се пръсна, още го усещам. За пръв път купувам капсулован техен и съм доволна

# 204
  • Бургас
Капсулованият Рефански Жадор е суперски,наситен и траен,макар и не така близък до оригинала. Харесвам повече капсулованите аз,много пъти съм го споменавала. Heart Eyes

# 205
A под кой номер е?

# 206
  • Бургас
187. J’ADORE/ DIOR

# 207
  • Deutschland
Сега видях, че Жадора е 55 мл. Цената от 10 лв си е супер. Брайт, а дали има капки вътре в тези от 55 мл?

# 208
  • Бургас
Мисля,че няма капки в тези от 50мл и 55мл.Аз имах от 50мл няколко парфюма и бях очарована.В тези от 53мл. има 65 капки,сега проверих в сайта им,а в 100мл-120 капки.

# 209
  • Deutschland
Благодаря, Брайт. Утре ще мина през Заг да забърша едно Отровно момиче. Ако имат малки шишенца, може да взема по малко и от другите нови

Общи условия

Активация на акаунт