Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 245
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Търси ароматите на Том Форд при Парфен,Jodex и този- Noir pour femme при Заг.
Мерси за отговора.
Напоследък се чудех нещо, та да те попитам теб.  Grinning
Тези трите марки, както и Сан сиро/D&P, имат ли капки?Защото ако имат, то проблемът с Violet Blonde може и да се реши.  Sunglasses Joy

# 241
На Родригез е супер, но го взех на 21 лева, сега са вдигнали цените безбожно. По-добре оригинал. Не помня точно, но май вече е 49 за 50 мл.  #2gunfire
А, да ме прощават! Stop 50 лв за имитация, мерси, не! Naughty
И 35 ми е на горния праг, но казах по какви съображения този парфюм ще го взема във версия имитация и толкова.

Бижу, вземи на Парфен. Достатъчно добър е, няма да съжаляваш. Вземи си го от физически магазин. Цените са много по-добре от тези на сайта им.
Това добре, ама съм толкова мързелива с ходенето по центъра, а магазинът е на Графа, което е далече. Confused Онзи ден ходих до Gang на Гарибалди и си мислех, че ще събера сили да отида до Парфен, обаче щом от това разстояние се отказах, основно по причина, че си представих колко излишни пари ще оставя там, демек спестих Mr. Green нооо вчера се запознах с Le Jardin de Monsieur Li и много, ама много ми хареса! Crazy То, ако бях отишла онзи ден, точно него нямаше изобщо да го пробвам, със сигурност!
Колко е разликата с физически магазин? Тук 35 лв е 100 мл. Сигурно и доставката е 5... Уф, нагли са! Tired

# 242
  • Down south
Части на тази тема често ми изплуват в полезрението и като ги видя все се питам едно и също - българката, като цяло  е жена с вкус и изисквания, защо за Бога, ще тръгне да акцентира, че и да купува измислени имитации на парфюми?

Преди 15-тина години правилото беше "По-добре един-два оригинални парфюма, отколкото редица от зле парфюмирани води"

# 243
При 55 бр оригинали с общо количество около 5-6 литра, смятам, че мога да си позволя простотията да имам 5 имитации! Mr. Green Те даже и 5 не са, щото аз тях обикновено ги поносвам 5-6 пъти и ги подарявам след това.
И дойде в тази тема само, за да питаш защо си купуваме боклуци като сме с толкова претенции и се имаме за изискани ли?! Thinking

# 244
  • София
Бижу, цената на наливен парфюм на Парфен е 22 лв. за 100 мл.  Peace
Имат и магазин на Руски паметник, но и там едва ли ще ти е много удобно.

# 245
Бижу, цената на наливен парфюм на Парфен е 22 лв. за 100 мл.  Peace
Мда, ще отида до Графа. Mr. Green Аз съм скръндза! Whistling Руски паметник ми е по-далече, но и до двете места разстоянието от транспорта до магазина е едно и също.
 Hug

# 246
Нито оригиналите, нито имитациите са вече това което бяха преди петнайсет години.  Laughing Има оригинали много зле и много хубави имитации. Иначе темата е дълга и широка, но за всеки който е малко навътре това е факт. Общо взето темата така повдигната е безмислена. Peace

Днес си загледах шишенцето с Ботега Венета, има още , но май ще си купя нов. Преди време имах имитацията на Заг и не е същото. Прекалено ми хареса и май с имитация няма да мина. Та мисля да тествам на Парфен Аметистовата кожа белким оттам изскочи заек ама едва ли Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 21:11 от raznejena*

# 247
  • София
^ОкеаН от МечтИ^, във всички изброени - Парфен, Джодекс, Заг, Сансиро и D&P не се капят допълнително капки.

# 248
При 55 бр оригинали с общо количество около 5-6 литра, смятам, че мога да си позволя простотията да имам 5 имитации! Mr. Green Те даже и 5 не са, щото аз тях обикновено ги поносвам 5-6 пъти и ги подарявам след това.
И дойде в тази тема само, за да питаш защо си купуваме боклуци като сме с толкова претенции и се имаме за изискани ли?! Thinking
+1

Избягвам да споменавам бройка да не излезе хвалба/ защото по мое мнение не е хвалба, а диагноза, но това е друг въпрос  Wink/, но при цифра на оригиналите, започваща с 1 и последвали още две цифри, защо да не си купя и наливен, при положение, че наливните отдавна не са това, което бяха при соца? Някои дори са по-пипнати от оригинала, ама защо ли се хабя да обяснявам.  Joy
И не, не ме удовлетворяват един-два оригинала, обичам да експериментирам и дори никога да не ги изпръскам, пак ще купувам.
Все пак е добре, ако потребителят няма интерес към темата, да не спами.

# 249
  • Бургас
Океанче,нямат капки. Hug

# 250
  • Варна
Части на тази тема често ми изплуват в полезрението и като ги видя все се питам едно и също - българката, като цяло  е жена с вкус и изисквания, защо за Бога, ще тръгне да акцентира, че и да купува измислени имитации на парфюми?

Преди 15-тина години правилото беше "По-добре един-два оригинални парфюма, отколкото редица от зле парфюмирани води"

Преди 15 може и да са били зле имитациите, но сега са с много добро качество. Много често са почти като оригиналите, а понякога даже са и по трайни от тях. Интересното е че и оригиналните парфюми не са толкова трайни колкото преди 15 години.
Като не ти харесват не си купувай имитации! Ние си ги харесваме, наред с оригиналите!

# 251
Няма лошо, нека да ни поразмърдат малко  с изцепки Laughing
Е, че  моите оригинали са много по-малко и пак съм с диагноза. То апетита за пробване, намиране на нови неща и тн. не стихва току така до два броя аромата  изложени чинно на тоалетката с идеята Моят парфюмен подпис Laughing Един за зима и един за лято hahaha

# 252
  • София
А, имам познати и с един целогодишен.  Laughing

# 253
А, имам познати и с един целогодишен.  Laughing
Joy Joy

Честно казано   и аз бих взела градина на имитация. При мен винаги са били със слаба трайност оригиналите макар да съм носила само Средиземноморските и Покривните. Тяхната нетрайност обаче не ме е дразнила незнам защо, сигурно затихват добре. Не съм се замисляла. Но над 100 лв наистина не бих дала за тях вече, особено ако имитацията е близка и сполучлива.

# 254
magicjo,Bright crystal   bouquet
(Така ме е яд.. Whistling Confused)

Общи условия

Активация на акаунт