Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Рефан предлага ли зелен чай на Булгар?
Кой е имитацията на парфюма на Donna Karan от Donna Trussardi?
Каква е разликата между Refan 034 и 348, като и двата имат надпис "La Vie Est Belle Lancome"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Рефан предлага ли зелен чай на Булгар?
-
Кой е имитацията на парфюма на Donna Karan от Donna Trussardi?
-
Каква е разликата между Refan 034 и 348, като и двата имат надпис "La Vie Est Belle Lancome"?
-
Коя марка предлага добра имитация на Bulgari Omnia и има ли ги в Бургас?
-
Какво мислите за парфюма на Jasmine Musk-T, Ford в стил Barbero?
Откакто е излязъл Anais Anais Cacharel до ден днешен, а това са 38 години...

В магазина има и по-малки разфасовки. До миналата година цените на Парфен он-лайн бяха много поносими /докато нямаха никъде магазини, а продаваха само така/. После обаче толкова скочиха, че чак ми стана смешно като ги видях първия път.

, но повече НЕ! 

Освен това не мога да се сетя дали беше парфюмната вода или тоалетната вода, май имат разлика. Преди няколко дни поръчах и чакам тоалетната вода за майка ми и се чудя дали съм избрала добър вариант. Ако знаех, че го има по магазините за проба, щях да се възползвам, а не да действам на сляпо, както обикновено....
Започва със зелени нотки, като постепенно дървесено-балсамовите акорди набират скорост, както и тези на ууд, но хубавото е, че през цялото време подправъчните нотки излъчват топлина и допълват чудесно цялостната композиция.