Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 178
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Аз в жегите пръскам :

- 174. AQUA WOMAN/ ROCHAS     - Рефан /имах оригинала, дори още си пазя бутилчето  Mr. Green  , за мен са 1:1/ - изключително е траен при мен

- 175. GREEN TEA/ ELIZABETH AREDEN   - Рефан /имала съм оригинала , този парфюм също се доближава много до оригинала за мен/ - трайност около 4-5 часа

- 106. BE DELICIOUS/ DKNY      - не съм имала оригинала, но този аромат много ми харесва ! Дори запалих две колежки по него и си го купиха  Mr. Green - трайност 4-5 часа

- 137. AQUA DI GIOIA/ ARMANI   - Рефан - много приятен и свеж аромат

- 136. BRIGHT CRYSTAL/ VERSACE  - Рефан /имам оригинала, този аромат за мен е идентичен с него/

- 157. FUNNY/ MOSCINO      - Рефан - /не съм имала оригинала/ - летен, свеж, от типа на Зеления чай за мен

- 195. I LOVE LOVE/ MOSCINO  - Рефан /не съм пробвала оригинала/

- 178. EMPORIO ARMANI/ ARMANI     - Рефан /не го познавам в оригинал, но това всъщност е парфюма, заради който започнах да тествам наливните парфюми на Рефан и в последствие и на другите марки  Crazy ! Моя колежка го има и на мен ми направи страхотно впечатление този парфюм! Предполагам, че не е най-добрата имитация, но ми носи страхотно удоволствие  Simple Smile  /

- S-8 ZEN/ SHISEIDO - D&P - също много любим парфюм, за мен е всесезонен и е с исключително голяма трайност !

Оригиналите, които нося и не съм търсила техни имитации :

- Dsquared2 She Wood - един от любимите ми парфюми ! От много години го купувам , поне 3 или 4 парфюма съм изпръскала и не ми е омръзнал  Heart Eyes  , но аз много обичам виолетки  Simple Smile

- Thierry Mugler Cologne - също много любим !

- Hermes Un Jardin Apres la Mousson

- Avon Summer White

- Avon Summer White Sunset

Пръскам и доста други, но тези основно  Simple Smile

# 541
  • София
Нови аромати, които D&P предлага от днес.  Simple Smile

T3 - TOM FORD TOBACCO VANILLE
V3 - VICTORIA'S SECRET Bombshell Eau de Parfum
J9 - Jean Paul Gaultier 2
A4 - Fierce Abercrombie & Fitch

# 542
Нови аромати, които D&P предлага от днес.  Simple Smile

T3 - TOM FORD TOBACCO VANILLE
V3 - VICTORIA'S SECRET Bombshell Eau de Parfum
J9 - Jean Paul Gaultier 2
A4 - Fierce Abercrombie & Fitch

magicjo, много ти благодаря за информацията! JPG 2 го имат от много време, явно сега ще го презентират отново. Бяха ми казали, че ще има Gucci Bamboo...Много ми е интересно да видя техния Табако Ванил.

# 543
Нов магазин на Заг Зодиак в Стара Загора. Копирам адреса...

Заповядайте в новия магазин в Стара Загора!
бул. Руски 32 (под Часовника)
работно време:
понеделник - събота 9:00 - 19:30 ч.
неделя - 10:00 - 18:00 ч.

# 544
  • в къщи
момичета,искам да попитам ако някой е попада на един поста на една мацка,но не си спомням от тази тема или от друга ли беше,изпуснах го,която каза че омекотителя на Semana-violet kiss и миришел на някой парфюм,че мисълта ми е ,ако някой си спомня кой беше той да ми каже,понеже и аз много харесвам този аромат,ще съм ви много благодарна

# 545
eliza1972, мисля, че ставаше дума за "Angel" на Тиери Мюглер, но не съм 100% сигурен.
В този ред на мисли, наскоро ми попадна един течен сапун - Medix Blue Mineral. Ароматът му доста ми напомня на "Light Blue" - D&G.

# 546
  • София
allforoneHug.
Само не ми е ясна политиката на D&P относно JPG 2 - ако го предлагат отдавна и не са го спирали, защо трябва да го представят като нов?  newsm78
За тази Семана, мисля че Солар писа, че ѝ наподобява на Ангела на ТМ.

# 547
allforoneHug.
Само не ми е ясна политиката на D&P относно JPG 2 - ако го предлагат отдавна и не са го спирали, защо трябва да го представят като нов?  newsm78
За тази Семана, мисля че Солар писа, че ѝ наподобява на Ангела на ТМ.

Аз съм го купувала два пъти през 2011-та и 2012- та...Категорично е от преди. И аз не мога да схвана логиката. И между другото поне версията от преди не беше супер добра. Като близост с оригинала беше докаран, но като трайност и наситеност очаквах повече.

# 548
  • София
Дано с трайността и наситеността са се справили по-добре този път.  Simple Smile

# 549
момичета,искам да попитам ако някой е попада на един поста на една мацка,но не си спомням от тази тема или от друга ли беше,изпуснах го,която каза че омекотителя на Semana-violet kiss и миришел на някой парфюм,че мисълта ми е ,ако някой си спомня кой беше той да ми каже,понеже и аз много харесвам този аромат,ще съм ви много благодарна
Laughing
радвам се, че някой помни постовете ми  - отдавна беше, наистина, но аз го написах това. Действително има голяма прилика с Ангел на Мюлер.
Ето за тази Семана става въпрос:
http://bgm-online.com/image/cache/catalog/prah%20za%20prane%20/o … %201l-220x200.jpg
А най - близката и добра имитация на този парфюм аз открих в лицето на ето това:
http://www.fragrantica.ru/perfume/Jeanne-Arthes/Arome-Arthes-Seduction-11061.html
Цената му е чудесна, трайността също, близостта също. Поне мен напълно ме удовлетворява, като подчертавам, че не съм от най - големите любители на този парфюм, но от време на време ми се "прияжда" нещо тъмно, студено и сладко едновременно и тогава посягам към аромата на Jeanne Arthes
 Hug
П.П. Днес имах възможност да тествам цял тестов комплект на LR и да ви кажа, качеството наистина е много добро! МНОГО! Говоря за наситеност, за трайност, за развитие....Една капка /капчица!/ на кожата ми и усещах по - силно нея, отколкото Императрицата на Долче и Габана, с която бях /оригиналната имам предвид/....И така беше през целия ден! Една капчица! /конкретно тествах мъжкия на Брус Уилис, който на мен ми напомни Визит на Азаро, но в пъти по - силен и траен/...Направо съм във възторг от качеството им. Още се чудя, обаче що за оригинални творения са тези парфюми, като аз без особено усилие открих /с носа си/ за повечето от тях "от кои други парфюми са вдъхновени"...Ето това не успях да проумея... Thinking

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 20:00 от solar_fields

# 550
eliza1972, мисля, че ставаше дума за "Angel" на Тиери Мюглер, но не съм 100% сигурен.
В този ред на мисли, наскоро ми попадна един течен сапун - Medix Blue Mineral. Ароматът му доста ми напомня на "Light Blue" - D&G.

Любимият ми течен сапун! Кой знае защо само във Фантастико го продават, като пълнител. Но за парфюм не бих го ползвала, не обичам аква-аромати.

# 551
П.П. Днес имах възможност да тествам цял тестов комплект на LR и да ви кажа, качеството наистина е много добро! МНОГО! Говоря за наситеност, за трайност, за развитие....Една капка /капчица!/ на кожата ми и усещах по - силно нея, отколкото Императрицата на Долче и Габана, с която бях /оригиналната имам предвид/....И така беше през целия ден! Една капчица! /конкретно тествах мъжкия на Брус Уилис, който на мен ми напомни Визит на Азаро, но в пъти по - силен и траен/...Направо съм във възторг от качеството им. Още се чудя, обаче що за оригинални творения са тези парфюми, като аз без особено усилие открих /с носа си/ за повечето от тях "от кои други парфюми са вдъхновени"...Ето това не успях да проумея... Thinking
Какво е LR- нова фирма за парфюмни реплики?

# 552
Твърдят, че са оригинални, но не са.
Реплики. Имам Харем, реплика на Ейнджъл на Тиери Мюглер.
Много е странно обаче това за трайността, аз за кратко време бях дистрибутор и ги тествах всички, но не съм установила такава трайност. На семинари твърдяха, че са в някаква неземна концентрация, която никоя друга марка няма, но някак не повярвах.
Иначе имат добре направени реплики, но не помня вече кои оригинали имитираха.

# 553
  • Deutschland
LR са доста скъпи. За тези пари ще си купя оригинал

# 554
Момичета от Бургас, оказах се на море тук. Видях магазините на Баргело и Рефан на голямата търговска улица. Може ли да ми кажете къде е Заг Зодиак? Не съм много ориентирана, но бих се опитала да го намеря ако е някъде тук. Гледах на картата, но не се ориентирах.  Blush Ако е далеч ще видя в Баргело дали ще избера нещичко. Не съм ги пробвала тях. .   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт