Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Рефан предлага ли зелен чай на Булгар?
Кой е имитацията на парфюма на Donna Karan от Donna Trussardi?
Каква е разликата между Refan 034 и 348, като и двата имат надпис "La Vie Est Belle Lancome"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Рефан предлага ли зелен чай на Булгар?
-
Кой е имитацията на парфюма на Donna Karan от Donna Trussardi?
-
Каква е разликата между Refan 034 и 348, като и двата имат надпис "La Vie Est Belle Lancome"?
-
Коя марка предлага добра имитация на Bulgari Omnia и има ли ги в Бургас?
-
Какво мислите за парфюма на Jasmine Musk-T, Ford в стил Barbero?

Хвърлят тук бомбата и бягат. Днес тествах паралелно на кожа на двете китки Рефанското Нероли и това Ив Роше
А сметни ако е с двойни капки за какво ще иде реч! Усещам много повече сапунената нотка в Рефанския,отколкото в Парфенския,като във втория не ме дразни,защото почти не я регистрирам.Анч,забелязвам,че с теб имаме сходен парфюмен вкус,Миракъл е от вечните ми любовчета и винаги го имам в оригинал.Обичам страстно ароматите на Ланком.
.Пръснах си на китката ,в началото има една дразнеща нотка ,но след около час се махна. Оригинала е много по хубав ,но и цената му е хубава ,така че ще си разносвам имитацията на Парфен.Другата седмица ще ми донесат и имитацията на Заг да видя тя как е.