Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 140
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Deutschland
http://www.avonbeautyconnects.co.uk/t5/Beauty-Talk/What-are-Avon … lar-to/td-p/79063

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 07:11 от dpv

# 571
dpv, аз ползвам някои парфюми на Ейвън доста отдавна и смело мога да кажа, че /поне за тях!/ те не са ничии имитации. Може би не се отнася до всички Ейвън аромати?! newsm78
Solar, помагам с тези:
Beauty queen - Today Avon
Rockin Romance - D&G Light Blue
Dreams - Heidi Klum - Kenzo Amour
bouquet

# 572
Този Ейвънски списък е меко казано писан наизуст.  Joy
Познавам доста от парфюмите на Ейвън и мога да твърдя, че нямат нищо общо с изброените имитации.
Ще дам за пример Premiere Luxe , който няма нищо ама нищо общо с изброените– Armani Si, Aura by Loewe, Chanel’s Coco Mademoiselle and Lancome’s La Vie Est Belle.
Always няма нищо общо с  Clinique Happy, а е много по-добър от него. Харесвам първия и силно не харесвам Клиник.
Eternal Magic - Lancome Hypnose. Тук има нещо общо, но за имитация не може да се говори, просто някакви общи нотки.
"Unique Rose – Paco Rabanne Black XS" това също не е вярно.
"Far Away - Thierry Mugler Alien, Obsession by Calvin Klein, Nokomis By Coty" - това пък е направо абсурдно. Laughing
Не знам, откъде точно е взета тази информация, но не е вярна и рискуваме да подведем някой.

# 573
Този Ейвънски списък е меко казано писан наизуст.  Joy
Познавам доста от парфюмите на Ейвън и мога да твърдя, че нямат нищо общо с изброените имитации.
Ще дам за пример Premiere Luxe , който няма нищо ама нищо общо с изброените– Armani Si, Aura by Loewe, Chanel’s Coco Mademoiselle and Lancome’s La Vie Est Belle.
Always няма нищо общо с  Clinique Happy, а е много по-добър от него. Харесвам първия и силно не харесвам Клиник.
Eternal Magic - Lancome Hypnose. Тук има нещо общо, но за имитация не може да се говори, просто някакви общи нотки.
"Unique Rose – Paco Rabanne Black XS" това също не е вярно.
"Far Away - Thierry Mugler Alien, Obsession by Calvin Klein, Nokomis By Coty" - това пък е направо абсурдно. Laughing
Не знам, откъде точно е взета тази информация, но не е вярна и рискуваме да подведем някой.
Да, и аз така мисля.
Rare Pearls – Dior Pure Poison - Trésor by Lancôme - категорично не.
Rare Gold – Poeme by Lancôme, Jean Paul Gaultier Classique - също не. По - скоро има нещо от Diamonds and Emeralds на Лиз Тейлър. не 1:1, но "нещо"...
Little Black Dress - Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme - също не. Peace

# 574
Наистина няма как Little black dress- Avon, да е имитация на Boss Nuit, тъй като Little black dress е излезе много, много преди Boss Nuit.

# 575
По тази логика не може, да. Но и аз смятам, че си приличат.

# 576
eliza1972, мисля, че ставаше дума за "Angel" на Тиери Мюглер, но не съм 100% сигурен.
В този ред на мисли, наскоро ми попадна един течен сапун - Medix Blue Mineral. Ароматът му доста ми напомня на "Light Blue" - D&G.

Привет! Отдавна ползвам само този течен сапун и се радвам на аромата му!

# 577
Какво стана с мацките които търсеха заместител на Нероли портофино GrinningХвърлят тук бомбата и бягат. Днес тествах паралелно на кожа на двете китки  Рефанското Нероли и това Ив Роше
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Fleur-d-Oranger-L … -Grain-37854.html
Ив рошето като че ли ми хареса една идея повече.Малко по-сладко е в базата и макар и нетрайно някак се впива  в кожата и не излита съвсем за разлика от рефанчето. Сапунената му нотка също е поносима и излита бързо. Иначе като аромати са близки. Цената на Ив рошето на база 100 мл е по-добра.

# 578
  • София/Дружба
Какво стана с мацките които търсеха заместител на Нероли портофино GrinningХвърлят тук бомбата и бягат. Днес тествах паралелно на кожа на двете китки  Рефанското Нероли и това Ив Роше
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Fleur-d-Oranger-L … -Grain-37854.html
Ив рошето като че ли ми хареса една идея повече.Малко по-сладко е в базата и макар и нетрайно някак се впива  в кожата и не излита съвсем за разлика от рефанчето. Сапунената му нотка също е поносима и излита бързо. Иначе като аромати са близки. Цената на Ив рошето на база 100 мл е по-добра.

Виновна!  Mr. Green
Не ми е останало време да отида до Парфен в МОЛ Сердика да видя дали там го имат. Предполагам, че в петък или събота ще успея и ще докладвам.

# 579
Два поредни дни се пръскам с една и съща имитация на Роксан- Miracle. Не мога да му се нарадвам на този аромат. Толкова настроение ми създава.  Heart Eyes

# 580
  • Бургас
Разнежена,пробвах го Рефанското Нероли и за мен този на Парфен е доста по-доближаващ се до истинския. bouquetНа Рефан направо ме отрови,верно е мега траен. ooooh! А сметни ако е с двойни капки за какво ще иде реч! Усещам много повече сапунената нотка в Рефанския,отколкото в Парфенския,като във втория не ме дразни,защото почти не я регистрирам.Анч,забелязвам,че с теб имаме сходен парфюмен вкус,Миракъл е от вечните ми любовчета и винаги го имам в оригинал.Обичам страстно ароматите на Ланком. txtloves

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 15:02 от Bright Crystal

# 581
Отвориха в моя град нова наливна парф. Пелара? Pelara.. нещо като баргелото ми се виждат. Някой да има наблюдения. Гледам им сайта пак са турски май..

# 582
  • Karlovo
Днес получих Ботега Венета на Парфен ,благодарение на една мила съфорумка  Hug .Пръснах си на китката ,в началото има една дразнеща нотка ,но след около час се махна. Оригинала е много по хубав ,но и цената му е хубава ,така че ще си разносвам имитацията на Парфен.Другата седмица ще ми донесат и имитацията на Заг да видя тя как е.
 Пратиха ми пробичка и на http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Ambre-Nuit-7092.html ,много ми хареса, ММ също го хареса и ще го носим двамата .

# 583
  • Перник
Привет, момичета!
Бихте ли ми препоръчали някой свеж, цветен аромат на рефан или рафела. Взех bamboo-то на рефан и 118 или 119 на рафела, но ми идват малко сладникави.
Харесвам парфюми от типа на acqua di gio и di goia,bulgari omnia cristaline, be delisious на дона карън. Simple Smile

# 584
  • София
*карамел* пробвай тези на Рефан.
119. Paradiso/ R. Cavalli
126. L’IMPERATRICE/ D&G
036. ANGE OU DEMON LE SECRET/ GIVENCHY
316. MIRACLE/ LANCOME     
337. DAHLIA DIVIN EDT- GIVENCHY
157. FUNNY/ MOSCINO     
174. AQUA WOMAN/ ROCHAS     

Общи условия

Активация на акаунт