Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 066
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Добре дошла при нас!  bouquet

Радваме се, че след толкова време, решаваш да пишеш точно тук.

Няма за какво да се извиняваш. Винаги си добре дошла за споделиш своите мнения и въпроси.
Благодаря. Добре заварила, дай Боже Simple Smile
Ако не се лъжа, преди  много, много време ти питаше за Gordani white gold.  На моята кожа- нетраен, явно на косата ми- супер ТРАЕН (мацка ми го каза) хубав аромат, с фрезия и пачули, но в/у мен- нетраен... За мен има една студена нотка, дето я обожавам, малко има мускус , студът от фрезия ли е, от  дявол ли е.... МН НИЩО НЕ РАЗБИРАМ. Ако се сетиш, сетите, девойки, мн ще съм благодарна. А, и да кажа Lighаand Blue във версията на Парфен е добро,но е по-сладка, не е е баш original. Доколоко знам, няма алдехди.
ама от адехидите знам само един -от 97 г. Miss Dоор
отдавна в "Красива мама" не съм се чувствала така уютно, благодаря ви, момичета Simple Smile
[/quote]

Правилно си спомняш.  Simple Smile

Аз питах преди време за Giordani White Gold. В момента го разносвам и скоро ще пиша за него. Определено очаквах повече. Трайността не е задоволителна, но ароматът е страхотен.

# 61
  • Бургас
Moby,добре дошла в темичката ни и от мен bouquetрадвам се,че вкусовете ни съвпадат.За Нилските градини на Парфен- и при мен избиват моркови,оригинала обаче не е така.Олимпеята също като теб не харесвам,Коко Ноар го обожавам,наскоро го пробвах в Мико в Бургас,потресаваща трайност,след доста миене на ръката той си седеше още там. Crazy Жалко,че лично аз не харесвам нито една негова имитация,парфюма си заслужава много за мен, а и от всичко Шанелско,което пробвах този разби от трайност.Ботега Венета също не  я докарват като хората,мирисах тази на Заг не е лоша,но има доста различия с истинския за мен.Lanvin- Marry me-не харесвам никак в оригинал,но версията на Парфен,макар и доста далечна за мен е по-хубава,правилно си запомнила,това го писах отдавна мисля.Подкрепям мненията за Хипнотичната отрова на момичетата за Рефанската реплика,много е добър.Това е единствената Диорска отрова,която мога да нося/освен най-новата/ Даже мисля да си налея и да видя дали в жегите наистина се разкрива най-добре,както е писала Солар. bouquet Да похваля Гучи-Premiere на Заг,/както и оригинала/,това за мен е парфюм-уникат.Елегантен и шик,белоцветен аромат,кожа аз лично не усещам, началото е цитрусово,за мен е по-скоро вечерен аромат. Някой казват,че носи нещо ретро в себе си,но е и направен така,че да се харесва и от младите,аз не усещам тази "ретро" нотка.Сред морето от "сладост' този е много различен,препоръчвам поне за тест от дамите харесващи "различното". bouquet

# 62
Прекрасно оформена тема, както винаги, която следя с интерес. Днес помириса на Ла рив имитацията на Лейди милион. Невероятна прилика, не зная как е като трайност, но аромата са го докарали. Дали и другите им аромати са така и струва ли си да се купи този?  Ще съм благодарна, ако някой сподели.
Единственото, което пробвах на Ла Рив е тяхната имитация на Армани Си. Спомням си, че си пръснах веднъж на ръката в един магазин. На другата сутрин все още се усещаше. Не знам обаче колко е близък до оригинала.

# 63
Moмичета, да Ви споделя за Jasmin Musk- T, Ford в имитация на Баргело.

От доста време се каня да пиша за него. Повече от възхитена съм. Подари ми го една приятелка.

Не познавам оригинала и не мога да кажа доколко е близък. Ароматът е много интересен и не оставя равнодушни околните. Предимно се харесват. Жасминът се усеща по един много интересен и необичаен поне за мен начин. Може би защото е примесен с муск, който е много хубав и иланг-иланг, който усещам много добре. Има развитие- леко утихва и се появява една пак интересна нотка на ветивер и една лека ванилия.

Много е наситен. Особено през първите 3-4 часа. Шлейфов е, както казваме. Трайността му е страхотна. Повече от 8 часа се усеща отчетливо, а върху дрехите с дни.

Скоро не бях ползвала така обстойно нещо на Баргело и съм възхитена.

Ароматът се ''държи'' много добре и в по-хладни дни, както и сега, когато се затопли- стои страхотно, не натежава.

Само Баргело имитират Jasmin Musk.

# 64
За Нилските градини на Парфен- и при мен избиват моркови,оригинала обаче не е така.
Ехххх, да искаше и при мене да изкара тия моркови.... Sad ама не. Само листата от доматите усещам...А в оригинала усещам морковите.... newsm78 Да му се не знае....  Grinning
Подкрепям мненията за Хипнотичната отрова на момичетата за Рефанската реплика,много е добър.Това е единствената Диорска отрова,която мога да нося/освен най-новата/ Даже мисля да си налея и да видя дали в жегите наистина се разкрива най-добре,както е писала Солар. bouquet
Пробвай, Кристалче, на жегата сладни повече отколкото през зимата и лекарствената нотка се изпарява много бързо...поне при мен, де bouquet
Moмичета, да Ви споделя за Jasmin Musk- T, Ford в имитация на Баргело.
От доста време се каня да пиша за него. Повече от възхитена съм.
Привлече ми вниманието, allforone, в руската фрагрантика една сериозна дама го оприличава на Coco Chanel, а това е огромен комплимент, ще тествам непременно!
Единственото, което пробвах на Ла Рив е тяхната имитация на Армани Си. Спомням си, че си пръснах веднъж на ръката в един магазин. На другата сутрин все още се усещаше. Не знам обаче колко е близък до оригинала.
Николай, направо ме изуми с това за трайността. На Ла Рив НИЩО /ама НИЩО!/ не е трайно при мен повече от 20 минути. Отписала съм ги изцяло заради никаквата трайност.
И, да споделя и аз едно свое откритие /мисля, че веднъж споменах за него/, става въпрос за руските имитации, произведени от "Новая заря"
 http://www.novzar.ru/?p=3
Имах възможността да се докосна до техните продукти /конкретно "Злато Скифов"/ и ...трябва да ви кажа, че нещата са много сериозни... Thinking Става въпрос за не БУКВАЛНИ имитации, а за парфюми, вдъхновени от оригиналите....В този смисъл, може и да не му е тука мястото, но ще рискувам....Е, хора, просто качеството е невероятно. Честно ви казвам. "Злато Скифов" е парфюмен шедьовър. Вижте го във фрагрантиката: http://www.fragrantica.ru/perfume/Novaya-Zarya/Or-des-Scythes--7653.html
Напомня Коко на Шанел, но само го "напомня". Червената ябълка преобладава и прави аромата ...магически /за любителите на това направление, естествено/. Аз лично го поставям наравно с Коко и с №5, /оригиналите!/, по нищо не им отстъпва. И не можете да го срещнете на никого, защото нашите тъпи търговци не го внасят /опитвах се да убедя някои фирми да започнат да го внасят, за да ми улеснят живота, ама не пожелаха.../  bouquet

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 18:15 от solar_fields

# 65
Solar, пробвай Jasmin Musk на Баргело, мисля че ще ти допадне и ще си доволна.

Може би има малка препратка към Коко на Шанел, но този е определено по-младежки. Това пропуснах да спомена, че има и нещо младежко в този аромат, поне аз така го усещам. Simple Smile

# 66
  • BG-DE
Солар, и аз съм чувала прекрасни неща за тези руски парфюми и особено за това Золото Скифов но за съжаление никога не съм ги мирисала  Confused обаче при тази яко вихреща се снобария в България мисля, че е обяснимо защо никой не иска да се занимава с вноса им  Simple Smile Allforone,след това описание направо ми организира експедиция до Студентски град да го видя този жасмин  Hug  И като заговорихте за Хипнотичната отрова в топло време се сетих, че имам някакво малко количество от оригинала и един капсулован рефан и реших да я тествам, обаче оригинала изфирясал  Laughing, а на рефанчето му се развалило пръскалото и сега се чудя какво да го правя (а е почти пълно), някакви идеи как да се оправи или направо да го чупя и да го пресипя в друго шише  newsm78

# 67
И като заговорихте за Хипнотичната отрова в топло време...
Имам този в оригинал и много смелост ще ми трябва, за да се реша да го пръсна в жега. Rolling Eyes Laughing

Няма как да оправиш пулверизатора, ако не работи. Т.е. може и да има как, аз обичам да си поправям разни неща, които хората смятат за непоправими, но няма как да знам причината, поради която не пръска твоят. Затова взимай клещите, отвори го от към гърлото, където има алуминиев пръстен и го пресипвай в друго шишенце. Говориш за тези капсулованите на Рефан, нали?

# 68
  • BG-DE
Да, точно за тези на Рефан, и аз така реших да действам, благодаря  Simple Smile

# 69
  • Бургас
Сладко,и според мен направо си го прелей в друго bouquet ,аз си сипах Хипнотичната отрова и сравних сега паралелно с оригинала/имам проба/,много,много добро копие!Утре ще съм с него,прекрасен е. Heart Eyes и не ме интересува,че ще ги душа наред. Laughing

# 70
  • BG-DE
Да-а, мило, така и направих но по най-варварския начин  Joy след като не успях с клещите действах с чук и каквото остана го пресипах в друго шише  Grinning Сега съм омазана до ушите обаче много ми харесва наистина как се развива аромата  Grinning Благодаря за чудесната идея, сама нямаше никога да се сетя да го пробвам в топло време  Hug

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 21:54 от Menerva

# 71
  • София
Има ли имитация на Кристал на Шанел?

# 72
  • BG-DE
Доколкото знам, не. Сега като преглеждах списъка на Баргело за номера на жасмина попаднах на това 152-Marveiles Hermes според вас имитация на кой парфюм е  newsm78

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 23:21 от Menerva

# 73
Благодаря за чудесната идея, сама нямаше никога да се сетя да го пробвам в топло време  Hug
Моля!  Hug
Между другото това не е единствения "зимен" аромат, който става за жегите!!!  Wink

# 74
  • Варна
Толкова много парфюми купих напоследък, че бях решила да се кротна това лято. Да, ама не, с такива подстрекателки като вас  Hug и с тая хипнотична отрова дето я споменахте. Ще си взема и аз малко да я пробвам в жегите. Понеже по принцип си е много трайна да питам все пак, с колко капки я вземате. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт