Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 087
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Точно за Абсолю пиша,писала съм го и назад в темите за мен не си приличат чак толкова много,различни възприятия.

# 46
  • Стара Загора
Ивче,
Скрит текст:
Да не са ти пратили някой ментак или от другите им стоки не си доволна. Аз съм поръчвала комплект тенджери и веднъж телевизор. Засега всичко е здраво. Laughing
Не питай... В крайна сметка си взеха измисления телефон с дефект, който въобще не се предлага официално в Европа, ама те го продават официално в сайта и аз си получих парите, а сумата не беше никак малка, почти 900 лв! ooooh!

Boucheron Quatre прилича повече на Jour Absolu, не на Jour. Peace

Скрит текст:
Кофти тръпка.... добре че си взела парите обратно. И аз имах подобна случка, но не с Емаг. Телефона не беше неофициален, а просто някаква реплика и го върнах в магазина. Блутута не искаше да работи, камерата нещо не беше наред и след като веднъж го пратих уж за ремонт и пак направи същите номера, просто реших да не се занимавам повече. Whistling

Мда, не съм много наясно с Журовете. Имах отливки и от двата, но съм ги носила преди повече от година и не си ги спомням очевадно. Благодаря Ви. Hug bouquet

# 47
Благодаря за темата!
Мисля, че намерих своя летен аромат, 136 Bright Crystale Versace.  Heart Eyes
Ползвам го от два дни, в началото не го усещах много, но сега ми е лек и приятен.
Племенникът ми като ме подуши каза "Лельо миришеш на Студен чай праскова".  Mr. Green

# 48
Момичета, здравейте! Извинявам се за нахълтването, но бих искала да ме упътите коя марка предлагат сполучлива имитация на Булгари омния и другото условие е да ги има в Бургас Wink Пробвала съм само на Рефан - при мен няма никаква трайност. Да не говорим, че сега като отворих да проверя миналогодишното шишенце, мирише съвсем различно и то на нещо гадно  Crossing Arms

# 49
  • Бургас
Можеш да видиш Омниите на Баргело и Заг,като според мен на Баргело са по-добри.Но пък на Заг са доста по бюджетни/пет и нещо за 30мл. с твое шишенце,а ако нямаш свое най-евтиното е малко над два лв./Прецени си сама,кои ти допадат повече. Flutter

# 50
  • Хасково
Много съм доволна от Hypnotic Posion на Рефан ( не капсулован )  Peace

# 51
Разкошен е , наистина, и за мое изумление именно в жегата, а не през зимата... Peace

# 52
  • Karlovo
И на мен са ми слабост отровите на Диор . Харесвам Хипнотичната отрова на Рефан и Pure Poison на Заг .Особено последния го обожавам  Heart Eyes .

# 53
Прекрасно оформена тема, както винаги, която следя с интерес. Днес помириса на Ла рив имитацията на Лейди милион. Невероятна прилика, не зная как е като трайност, но аромата са го докарали. Дали и другите им аромати са така и струва ли си да се купи този?  Ще съм благодарна, ако някой сподели.

# 54
  • Бургас
Не,не струват ароматите им според мен,крайно нетрайни са! Peace

# 55
Здравейте!
Чета ви от мн време, но не съм писала от 10-на години във форума, може би. И моето писание е мн дълго, слагам го в скрит текст, иначе ми е неудобно.
Скрит текст:
Онзи ден  (буквално) ходих до Парфен на Графа (София). Имаха промоция  на определени аромати, мъжки и женски- 15 мл за 5 лв. Моята колежка, жена, която харесва  по принцип La vie,  си взе Нилските градини, които на нея й стоят, на мене- само моркови. И след час- здравец, който мн харесвм, но на мъж, на мен ми стои странно. Взе си и Опимпеята, която в оригинал не харесвам, но на нея е прекрасен и мн дълготраен. Ама цял ден Simple Smile Взе и Коко Ноар, но не е впечатлена.
А пък аз, глупавата, реших да провам Botega Veneta-Botega Veneta. Нищо общо, мн спиртен ми се видя, ама понеже съм тъпа, смесих тестера на Botega с Императрицата на Долче (не нарочно). Е, не стига, че на Парфен Императрицата е мн сладка, ами направих и Ботегата сладка- ужаст Simple Smile [/img] Взех си Lanvin- Marry me, Bright Crystal каза, че не е точен с оригинала, ама е толкова хубав... Прекрасен е.... Мн харесвам в летните парфюми точно студенината, май е фрезия, ама какъвто съм познавач, кой знае какво е... Както в Orflame White Gold- мн нетраен при кожата ми, но другите го усещат.... Малко студ ми е необходим в лятото, иначе за зима Zara Oriental, Hypnotic Poison, Amber Elexsir са супер Simple Smile
Изв за дългата глупост :0
Не успях в скрит текст да го сложа, но ще се постарая следващият път, извинете ме.
Редактир- смятах, че  Brigth Cristal е мн различна, но според мен нейните прафюми са и мои. Но тя е по-пряма, а пък аз съм по-инертна и те така Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 01:28 от moby

# 56
Искам да  похваля Bright crystal на D&P- трайността му наистина е много добра / над 10 ч./

# 57
Здравейте!
Чета ви от мн време, но не съм писала от 10-на години във форума, може би. И моето писание е мн дълго, слагам го в скрит текст, иначе ми е неудобно.
Скрит текст:
Онзи ден  (буквално) ходих до Парфен на Графа (София). Имаха промоция  на определени аромати, мъжки и женски- 15 мл за 5 лв. Моята колежка, жена, която харесва  по принцип La vie,  си взе Нилските градини, които на нея й стоят, на мене- само моркови. И след час- здравец, който мн харесвм, но на мъж, на мен ми стои странно. Взе си и Опимпеята, която в оригинал не харесвам, но на нея е прекрасен и мн дълготраен. Ама цял ден Simple Smile Взе и Коко Ноар, но не е впечатлена.
А пък аз, глупавата, реших да провам Botega Veneta-Botega Veneta. Нищо общо, мн спиртен ми се видя, ама понеже съм тъпа, смесих тестера на Botega с Императрицата на Долче (не нарочно). Е, не стига, че на Парфен Императрицата е мн сладка, ами направих и Ботегата сладка- ужаст Simple Smile [/img] Взех си Lanvin- Marry me, Bright Crystal каза, че не е точен с оригинала, ама е толкова хубав... Прекрасен е.... Мн харесвам в летните парфюми точно студенината, май е фрезия, ама какъвто съм познавач, кой знае какво е... Както в Orflame White Gold- мн нетраен при кожата ми, но другите го усещат.... Малко студ ми е необходим в лятото, иначе за зима Zara Oriental, Hypnotic Poison, Amber Elexsir са супер Simple Smile
Изв за дългата глупост :0
Не успях в скрит текст да го сложа, но ще се постарая следващият път, извинете ме.
Редактир- смятах, че  Brigth Cristal е мн различна, но според мен нейните прафюми са и мои. Но тя е по-пряма, а пък аз съм по-инертна и те така Simple Smile

Добре дошла при нас!  bouquet

Радваме се, че след толкова време, решаваш да пишеш точно тук.

Няма за какво да се извиняваш. Винаги си добре дошла за споделиш своите мнения и въпроси.

# 58
Искам да  похваля Bright crystal на D&P- трайността му наистина е много добра / над 10 ч./

А откъм близост как е?

# 59
Добре дошла при нас!  bouquet

Радваме се, че след толкова време, решаваш да пишеш точно тук.

Няма за какво да се извиняваш. Винаги си добре дошла за споделиш своите мнения и въпроси.
[/quote]
Благодаря. Добре заварила, дай Боже Simple Smile
Ако не се лъжа, преди  много, много време ти питаше за Gordani white gold.  На моята кожа- нетраен, явно на косата ми- супер ТРАЕН (мацка ми го каза) хубав аромат, с фрезия и пачули, но в/у мен- нетраен... За мен има една студена нотка, дето я обожавам, малко има мускус , студът от фрезия ли е, от  дявол ли е.... МН НИЩО НЕ РАЗБИРАМ. Ако се сетиш, сетите, девойки, мн ще съм благодарна. А, и да кажа Lighаand Blue във версията на Парфен е добро,но е по-сладка, не е е баш original. Доколоко знам, няма алдехди.
ама от адехидите знам само един -от 97 г. Miss Dоор
отдавна в "Красива мама" не съм се чувствала така уютно, благодаря ви, момичета Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 03:19 от moby

Общи условия

Активация на акаунт