Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 066
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Здравейте , на скоро ми препоръчаха Бяло Пачули на ТФ, някой знае ли за сполучлива вариация на този аромат?

# 676
  • София
Бялото пачули няма имитация, доколкото знам.

# 677
  • Бургас
Dreems,доволно се доближава Императрицата на Заг до оригинала,аз не съм и чак такъв голям фен в оригинал,но тази е много хубава!Обикновено пак е по "сладка",аз предимно усещам ужасно натрапчиво динята,в Рефанската не ми е толкова на преден план.Харесвам и двете версии.Бялото пачули на мистър Том Форд го няма изкопирано. Wink Меджик,последния път като бях в магазина на Заг пича си беше забравил папката с парфюмните мострички/една част от парфюмите за проби са в нея/ и не можах да помириша това Картие да сравня за жалост.Когато успея ще пиша.

# 678
  • Deutschland
При мен накрая се усеща само динята, само че не сладка, а някак си неузряла и това не ми харесва в Императрицата. Някаква стипчивост има в остатъчния аромат

# 679
ходих до Парфен в Бургас, ама точно Нероли-то го нямаха, много ме хвана яд ...
в софия ще го тествам

Добра и по - бюджетна версия на Неролито за мен е тази на Рефан...С много добра трайност и наситеност, особено, ако е с двойно количество капки.

Не познавам версията на Парфен, за да кажа дали тя е по - добра, но определено Рефанската си заслужава.

Можете ли да ми помогнете с номера на Неролито в Рефан. Блгодаря Simple Smile

# 680
  • София/Дружба
ходих до Парфен в Бургас, ама точно Нероли-то го нямаха, много ме хвана яд ...
в софия ще го тествам

Добра и по - бюджетна версия на Неролито за мен е тази на Рефан...С много добра трайност и наситеност, особено, ако е с двойно количество капки.

Не познавам версията на Парфен, за да кажа дали тя е по - добра, но определено Рефанската си заслужава.

Можете ли да ми помогнете с номера на Неролито в Рефан. Блгодаря Simple Smile

413 е номера на рефанската версия
Пробвах и Рефан и Парфен, повече ми хареса Парфенската версия
Дори ми хареса малко повече от оригинала (паралелно на двете китки), малко по-женски е. Оригинала е с един час по-траен от парфенския.
В МОЛ Сердика имат 50% намаление на определени аромати, Неролито беше от намалените, 30мл за 7,50лв, вместо за 15лв.
Пробвах (и купих  Crazy ) и Wild Pears на Montale - много силен аромат на круши в първата една минута и след това много топъл и хубав аромат, за мен е за по-студено време

# 681
  • Бургас
Някой има ли впечатления за имитацията на Заг Зодиак на DELICES CARTIER?
He ми хареса изобщо. Пробвах го през зимата. Много синтетично ми миришеше. В крайна сметка си купих оригинала. Иначе Армани Даймъндс от Заг незнайно защо също ми напомня на него.  Laughing
Кафе Роуз на Парфен не ми допадна, но най-добре да се пробва. Помня, че някой назад го хвалеше.
Бялото Пачули има имитация във вид на парфюмно масло от Гиза парфюми. Никак не е лоша. Аз го ползвах като спрей.  Peace

# 682
  • София
KDS, благодаря.  Hug Ще го помириша все пак, ама едва ли ще ми хареса синтетичната му нотка.  Wink
Брайт, благодаря и на теб за желанието за съдействие.  bouquet

# 683
Момичета моля за помощ...Влюбих се много в това Guess Seductive   #Crazy  Искам го много...Коя имитацийка най-много го наподобява...?  Спешно е  Hug

# 684
Парфюмът не е скъп. Защо не си купиш оригинал?Освен това не съм сигурна ,че има имитация.
http://www.parfimo.bg/guess-seductive

http://www.enzo.bg/guess/seductive-toaletna-voda-za-zheni/

# 685
Правилно..., Снощи ми казаха че са го взели за 60 лв..А тук за 30 никак не е скъп, но дали като качество ще е същото  newsm78

# 686
Убедена съм, че и в двата сайта са оригинални. 60 лева са много, това е с надценката на реалния магазин.
Успех! bouquet

# 687
Благодаря *Emia*   bouquet

# 688
Здравейте, момичета!

Някой пробвал ли е от ароматите на Сангадо.Всеки ден поне по една реклама има във фейса и то със 100 процента положителен коментар.Ясно е , че коментара най-вероятно е манипулиран, но питам все пак от интерес.
Моля ако някой има отзиви да сподели.
Благодаря! Sunglasses

# 689
  • София
Вчера пробвах оригиналното Нероли Портофино на кожа, за 20-30 минутки изчезна.
В интерес на истината, не си приличат с Ив Роше.
По-скоро ми напомня за 4711 одеколона.

И оригиналната Императрица не е трайна.

Има ли имитация на Герлен Суфле? Или да прежаля 70 лв? Confused

Общи условия

Активация на акаунт