Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 076
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Deutschland
Меджик, Аква Дел сол е много наситен и хубав аромат и докарва прилична трайност. Около два часа го усещам аз, после само другите Simple Smile и питат с какво съм се напръскала.
Искаше ми се да знам как Заг са издокарали Магнетизма, дали ще е толкова траен на кожата ми както този във версията на Роксан

# 661
Днес си налях The one и Императрицата. The one не мога да определя на какво ми ухае, ни нотки мога да определя, ни нищо  Sick
Императрицата обаче е божествена. ......
от коя фирма - Рефан или Парфен?

# 662
  • София
Благодаря, dpvbouquet
Не познавам Магнетизма на Роксан, но този на Заг харесвам. Струва ми, че не е толкова плътен, колкото оригинала и, че е по-лек, но трайността му е много добра при мен, може би 5-6 часа. Не съм засичала с точност, тъй като го носих само два пъти до сега.  Peace

# 663
Georgo,благодаря,най-вероятно ще напълня от Sauvage,обичам някой мъжки от време на време   Laughing
allforone,доста добре е Валентината,като имате предвид,че аз слагам на 30мл. 30 капки и пак ми е доста добре на трайност.Пробвайте  Heart Eyes

# 664
Georgo,благодаря,най-вероятно ще мапълня от Sauvage,обичам някой мъжки от време на време   Laughing
allforone,доста добре е Валентината,като имате предвид,че аз слагам на 30мл. 30 капки и пак ми е доста добре на трайност.Пробвайте  Heart Eyes

За коя версия говориш ( прости, ако съм пропуснала ) - Рефан?

# 665
  • София
Рефан.  Peace

# 666
Да,за Рефан Peace

# 667
  • Deutschland
Днес си налях The one и Императрицата. The one не мога да определя на какво ми ухае, ни нотки мога да определя, ни нищо  Sick
Императрицата обаче е божествена. ......
от коя фирма - Рефан или Парфен?

Рефан. Имам и Императрицата във версия на Роксан, също е много хубава

# 668
  • Бургас
Фри,виж "Императрицата" във версията на Заг ако имаш възможност,трайността и е потресаваща за такъв тип аромат/поне на моята кожа/ newsm76

# 669
Поръчах си мостри от Парфен,за колко време пристигат,някой знае ли newsm78
Има ли мнения за следните:
Chergui-Lutens
Cafe Rose-Tom Ford
Oud Royal-Armani Prive
 Hug
Само да прибавя,че от императрицата изпръсках 2 50-сятки във версията Trendy на Roxanne.При мен беше хубав и траен.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 17:17 от *Pippi*

# 670
  • София
Някой има ли впечатления за имитацията на Заг Зодиак на DELICES CARTIER?

# 671
  • Karlovo
*Pippi* аз поръчах мострите на 28.07 и сега проследих поръчката ,пише че са доставени на 8.08 . Нищо не ми е носено . Звънях в офиса на фирмата ,където ми казаха че вярват на куриерите и ако е било до пощенска кутия едва ли не много да не се надявам да си открия пратката .Утре да се обадя да се провери по номера на товарителницата. Така че следи нещата в сайта на Парфен и после в сайта на доставчика .
Bright Crystal колко се доближава до оригинала Императрицата на Заг ? Аз имам рефанската ,винаги получавам комплименти за нея и при мен е много трайна ,много я харесвам .

# 672
Бреййй,кофти,че то тук блока е с 1000 чипа заключалки,няма как да влезе никой Shocked,тоя къде ще ги пуска,не знам Joy

# 673
*Pippi* , аз ги получих за около седмица, но бях посочила служебния си адрес и нямаше проблеми  Peace

# 674
Дано да няма проблем. Wink
Ще помоля Бижу за мнение за Кафе розата на ТФ на Парфен,мисля че я имаше newsm78

Общи условия

Активация на акаунт