Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 066
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
~Étoile~,и мен ме ужасява стария Шалимар,спокойно този няма никаква препратка към него и е най-носим и най-съвременен.Кели Калеш няма имитация,а Шанса на Заг,който си харесала няма абсолютно нищо общо с истинския,но няма лошо като си ти харесва чисто като аромат."Си" на Армани от Заг не ми хареса,за мен е далечна работа/мое мнение/ Погледни Рефанския,поне е траен и прилича на истинското Си.Еййй,тази Венеция мерси,че ме подсетихте още не я познавам в оригинал нея,но ще се поправя.Винаги я забравям за проба втълпила съм си,че няма да е никак моя,пък знае ли човек.Напоследък взеха да изскачат зайченца от отхвърлени от мен брандове/Клое,Ермес/ Heart Eyes

# 706
  • София
~Étoile~, Родригез са безбожно скъпи. Гледай Парфен. Парфюмите са еднакви. Просто две различни търговски наименования.  Peace
Ясно...благодаря...в мол Сердика имаше щанд на Парфен, нали?

Да, има.  Peace

# 707
Да,в Мол Сердика има щанд.Вчера бях там,имат списък с намалени,някои номера,от тях бяха 3 на Ермес  Laughing

Замъкнах ММ с мен той се сдоби с boss bottled-691,много хубав,сега чакам откъм трайност да каже как е,имал е оригинал,ама не знам дали точно този бос.
Аз се влюбих в Chergui  Heart Eyes,толкова меден и сладък аромат!Не познавам оригинала,но пък това е супер.Ще тичам  да си напълня.
Сега взех Roses elexir Montale,отново не познавам оригинала,но този е някак фин и по-различен аромат.Харесах кафе розата ТМ,някак си ми е позната,дали не ми напомня по нещо на Black XS на Пако Рабан newsm78
Тусканската кожа ми се видя странен,обаче искам да срещна човек,на който му стои. Whistling
Минахме през щанда на Шанел,пръснах на блотер Blue de Chanel,,че той почти изветря вече...потвърждава ми се мнението,че няма да купувам от тези разредени парфюми тук,ще си наливам oт аналоговата парфюмерия и толкоз NaughtyИмала съм Шанел ,донесен от Франция,такова нещо не помня,тутакси да се изпарява  ooooh!

# 708
Анч,забелязвам,че с теб имаме сходен парфюмен вкус,Миракъл е от вечните ми любовчета и винаги го имам в оригинал.Обичам страстно ароматите на Ланком. txtloves
Hug И аз го забелязах.

Днес съм с Парадайз на Орифлейм.  Heart Eyes
Вчера една клиентка с една дума ме нави да пробвам парфюм на UB. Имали промоция. Не съм ползвала, не ги знам какви са, но...  ooooh! Crazy Поръчах lacoste- pour femme.

A преди няколко дни една позната беше със страхотен парфюм. Позволих си да попитам кой е. Някакъв на Dsquared беше отговора.  newsm78 Миришеше лекичко, малко пудрено, малко сладникаво... Ще поръчам някоя мостра от енцо, докато го налучкам.  Thinking

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 11:06 от Анч

# 709
  • Бургас
Анч,почти съм убедена,че тази твоя позната е била с този парфюм-http://www.enzo.bg/dsquared2/she-wood-parfjumna-voda-za-zheni/  Hug

# 710
Анч,почти съм убедена,че тази твоя позната е била с този парфюм-http://www.enzo.bg/dsquared2/she-wood-parfjumna-voda-za-zheni/  Hug
Скоро ще имам рожден ден. Колко хубав подарък ще си направя само.  bouquet Party Hug

# 711
Много е хубав този Дискуаред, горски виолетки, свежи, пудрени. За мен е изцяло дамски, нищо че го описват като унисекс. Не си го представям на мъж.

# 712
  Потвърждавам с две ръце за Dsquared2 She Wood! Много хубав парфюм, един от любимите ми с аромат на виолетки. По назад в темата бях писала за него.

# 713
Здрaвейте , дами Simple Smile Искам да Ви попитам дали този парфюм Dahlia Divin Eau de Toilette Givenchy в имитация на Рефан е подходящ за есента? Simple Smile Благодаря Ви Hug

# 714
  • Бургас
Абсолютно подходящ,разкош е парфюма.

# 715
  • Karlovo
Пробичките от Парфен вече са при мен ,след няколко обаждания до доставчика. Сега остава да се захлади ,за да мога да ги тествам на по хладно време .
Препоръчайте ми имитация на парфюм подобен на Ботега Венета .Не ми допада имитацията на Парфен заради една остра нотка ,която избива на моята кожа. Заг ще го видя ,когато намеря магазин. Много ми харесва аромата на кожа в Ботега Венета .

# 716
  • София
dreems, мога да ти предложа http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Prive-C … methyste-408.html. Парфен предлага негова имитация. И това http://www.fragrantica.com/perfume/Rihanna/Rogue-18807.html, което не знам да има имитация. И двата парфюма напомнят на Ботега Венета, но не са едно към едно.  Peace

# 717
  • Karlovo
magicjo  благодаря .Имах пробичка от първия ,който си показала ,но не усетих кожата.Втория ще го потърся . Само чакам да видя как се е представил Заг в имитацията и може да си взема оригинала. Явно е труден за имитиране Ботегата.

# 718
  • София
Ботегата на Заг не беше лоша, но съм я пробвала доста отдавна и нямам ярък спомен за близостта с оригинала. Blush Помня само, че беше доста трайна.
Ако искаш аромат на кожа, друг парфюм, за който се сещам е Тосканската кожа на Том Форд - http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Tuscan-Leather-1849.html. Заг и Парфен го предлагат.  Peace

# 719
  • Deutschland
+1 за Тосканската кожа на Заг.

Общи условия

Активация на акаунт