Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 138
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Как ще коментирате парфюмите като цяло-закупени от DM? bouquet

# 616
От ДМ съм си купувала само Beauty на Elizabeth Arden, скоро беше намален понеже. Какво да ти кажа - любов от пръв поглед, само че завинаги! Най- му обичам нотката на ревен; красота - за жълти стотинки при това.

# 617
Относно Prada Candy за мен имитацията на Заг не е добра, едвам го разпознах. Имах оригинала и според мен тази бяга доста. На ДиП е една идея по-издокарана, макар и не толкова силна като аромат. Може би, имайки предвид,  че оригиналът е скъпичък, си заслужава.

# 618
Благодаря,не съм купувала от там до сега,та затова всяко мнение ще ми е от полза.😄😄😄

# 619
От ДМ съм си купувала само Beauty на Elizabeth Arden, скоро беше намален понеже. Какво да ти кажа - любов от пръв поглед, само че завинаги! Най- му обичам нотката на ревен; красота - за жълти стотинки при това.

Лек аромат ли е, каква цена е?  Hug

# 620
  • Бургас
Не съм купувала парфюми лично аз от ДМ,само съм пробвала.Има някой попадения от "звездните"аромати,но не бих купила.На Арден харесвам два-три парфюма,нямам нищо нейно,сториха ми се твърде нетрайни.С хубави пръски за 30 минути и няма никой вече,пропускам просто!И аз мисля,че версията на Прада-Кенди на Заг не е добра,всъщност за мен никоя не е достатъчно добра,все нещо не им е както трябва/мое мнение/

# 621
Ненатрапчив, дискретен и женствен, това ми е усещането. Купих го за около 35 лв. намален. Редовната му цена е малко над 50 лв., може би 54, нещо такова. Казвам, че е евтин, като имам предвид съотношението цена - качество, все пак е истински парфюм. Да добавя, че става дума за 100 мл.

# 622
Прада Кенди на Заг в никакъв случай- мирише евтино точно на наливен парфюм Simple Smile, не е добър определено PeaceИмах го миналата зима 10 мл излях повечето. Не съм запозната с други имитации, но съм пробвала няколко пъти оригинала за сравнение. Трябва да опитам Рефана.

# 623
Прада Кенди на Заг в никакъв случай- мирише евтино точно на наливен парфюм Simple Smile, не е добър определено PeaceИмах го миналата зима 10 мл излях повечето. Не съм запозната с други имитации, но съм пробвала няколко пъти оригинала за сравнение. Трябва да опитам Рефана.

Рефанската е по - добра в пъти от тази на Заг Зодиак, но за мен най - добрата е на Ди енд Пи.

# 624
Имам актуален списък от Парфен и виждам, че от списъка на първа страница липсват няколко номера...

Дамски:
502 - Pergolese - Pergolese (този не е в списъка им, няма и го в сайта им, но съм го виждал в магазините)
589 - Heat - Beyonce (този също не е в списъка им, но го има в сайта, виждал съм го и в магазините)
856 - Love - Chloe

Мъжки:
645 - Made to Measure - Gucci
646 - Invictus - Paco Rabanne
647 - Eros - Versace
648 - Light Blue pour Homme - Dolce & Gabbana
649 - Burberry Brit for Men - Burberry
650 - Narciso Rodriguez for Him - Narciso Rodriguez
651 - Fuel for Life Homme - Diesel
652 - Grey Vetiver - Tom Ford
653 - Only the Brave - Diesel
654 - The Beat for Men - Burberry
655 - Mercedes-Benz - Mercedes-Benz
688 - L for Men - Clive Christian
695 - Acqua Essenziale - Salvatore Ferragamo (този всъщност го има на първата страница, но е с грешен номер)
698 - Tabac le sur - PARFEN

Последният не знам на какво отговаря. Търсих парфюм с такова име, но не открих нищо. Може би си е тяхно творение.

# 625
Бижy , не е този сайта на D&P. В този пише, че не предлагат вече парфюми на D&P. Аз поръчах от страницата им във Фейса.

Здравей, lina1313 и всички момичета в темата!

Чета редовно коментарите, мненията  и препоръките  ви и са ми много полезни при избора на аромати.
Даже вече се сдобих с 2 нови предпочитани парфюма от Баргело. А колко още съм си набелязала да тествам..... Laughing

lina1313, можеш ли да ми пратиш линк на D&P във фейса?Техните парфюми не съм ги тествала, но доколкото чета по отзивите ви са добри, тааа искам да разгледам какво предлагат.

Благодаря bouquet

# 626
lina1313, можеш ли да ми пратиш линк на D&P във фейса?
Не съм lina, но ето
https://www.facebook.com/DpPerfumumBulgaria/

# 627
lina1313, можеш ли да ми пратиш линк на D&P във фейса?
Не съм lina, но ето
https://www.facebook.com/DpPerfumumBulgaria/

Извинявай, нещо съм се объркала  Embarassed
Благодаря!

# 628

Рефанската е по - добра в пъти от тази на Заг Зодиак, но за мен най - добрата е на Ди енд Пи.
Абсолютно съм сигурна че е така, но така и не се наканих да си взема нещо на марката. Незнам дори има ли ги още при нас бяха само на едно място в  Кауфланд. Вече не го виждам като официален адрес трябва да ги питам на фейсбука.  Глорията им е много хубава.
Бижу , честита bouquet

Посъбрах доста имитации и смятам да се кротна за известно време, а и повече от 30 мл като че ли от нищо не ми трябват ooooh! Simple SmileЕдинствено ме е яд че не си взех малко от Средиземноморските градини парфенските. Ама как все ми се носи това дето го нямам hahaha

# 629
  • Бургас
Кенди на ДП уж се води най-добра,но на мен и тя не ми харесва.Въобще в техните парфюми усещам една обща нотка/тежка и леко ретро/,която не ме радва и ги избягвам.Нежна,не си само ти,аз се влюбих в Еликсира на чудесата.Е няма по-скъпо ухаещ парфюм за мен,толкова е шик,че....съм омаяна.Точно идвам пак от Дъгласа и Бюти зонката,само се навъртам няколко дни около тоя аромат,вече неудобно ми стана.Взех един гланц на Артдеко,че поне да не ме гледат странно. Laughing По съвет на много скъпа и любима съфорумка трябва да чакам до зимата за Еликсира,когато се разкрива най-добре,но не мога да трая!Често го усещам и от мъже,ох колко е секси.Скоро ще го купувам,няма начин,доживях да се влюбя в парфюм на Ермес. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт