Майски мами 2016- Тема 1

• 34 776
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
И ние сме с такива лигавници/кърпи Simple Smile) Много са удобни, защото добре попиват, но пък сякаш и малко топлят. Но пък са и симпатични като дизайн Simple Smile

# 481
  • На остров
Да удобни са при нас има ватирани от долу и само памучни за всеки сезон  Simple Smile . Аз съм взела само памучни за сега .

# 482
Значииииии...няма такъв сън...като ми е заспа от 12:30ч та чааак в 17ч се събуди,вече бях почнала да се притеснявам и преди малко пак заспа.Вярно,че е мрачно навън и по-хладничко ама толкова сън...

Иначе и аз накупих тази седмица от лидъл клинчета,блузки и бодита,но все 62-68см.С които се надявам да изкара септември-октомври или по-точно есента.А клинчетата задължително над бодито,а ританките нещо вече не са ми любими и нямам ни един чифт.С баткото много харесвах тези целите гащеризончета,а сега немога да ги понасям... newsm78 Емилия сега да е не повече от 62см и не повече от 5.800гр.

Иначе и Ема много се плюнчи,но не виждам да има наченки на зъбки.Днес моята приятелка като я видя и каза,че според нея венеца й е подут,а аз такова нещо не виждам.На батко й първото зъбче излезе чак на 11м.

Тези триъгълните лигавници са ми много интересни и взех няколко на Еми,но честно казано рядко ги слагам в тези жеги.

Що се отнася до пазаруването ме е яд на мене си...голямо чудене и мъдрене все едно ми е първо дете.

# 483
Здравейте! Така сте се укрили, че едвам ви намерих  Laughing Нооо нямам вече много време за форуми  Rolling Eyes Искам да споделя с вас, че косата ми яко пада... На някоя друга от вас да се случва? Единия ден яко си поревах... четох естествено в нета и там пишеше, че било нормално от 2 до 5-6 месец след раждането косата ти да окапва... Хормоните се били намествали... Вярно, че през бременността нямах проблеми с косопада, което беше много странно, но сега косата ми яко си "наваксва"... Особено силно изразено е около слепоочията и имам чувството, че оплешивявам  ooooh!

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 19:33 от Beyonc3

# 484
Значииииии...няма такъв сън...като ми е заспа от 12:30ч та чааак в 17ч се събуди,вече бях почнала да се притеснявам и преди малко пак заспа.Вярно,че е мрачно навън и по-хладничко ама толкова сън...

Иначе и аз накупих тази седмица от лидъл клинчета,блузки и бодита,но все 62-68см.С които се надявам да изкара септември-октомври или по-точно есента.А клинчетата задължително над бодито,а ританките нещо вече не са ми любими и нямам ни един чифт.С баткото много харесвах тези целите гащеризончета,а сега немога да ги понасям... newsm78 Емилия сега да е не повече от 62см и не повече от 5.800гр.

Иначе и Ема много се плюнчи,но не виждам да има наченки на зъбки.Днес моята приятелка като я видя и каза,че според нея венеца й е подут,а аз такова нещо не виждам.На батко й първото зъбче излезе чак на 11м.

Тези триъгълните лигавници са ми много интересни и взех няколко на Еми,но честно казано рядко ги слагам в тези жеги.

Що се отнася до пазаруването ме е яд на мене си...голямо чудене и мъдрене все едно ми е първо дете.

И нашият много се плюнчи и го сърбят венците... Първо дете ми е и естествено се допитвам, защото всичко ми е неизвестно, и доколкото разбирам му било рано още за зъби...Но щом и при вас е така. А всички симптоми са налице... Мажа го от време на време с едно кремче по венците и засега всичко е търпимо.

# 485
Нормално е да има косопад. И на мен сега много ми капе. Всеки ден пълня четката за коса  #Crazy И след първото раждане доста окапа, но после си порасна. Като растеше, бях както казват като "гръмнал бойлер в тръстика", че малките косъмчета стърчаха и се къдреха Laughing
Подсехте ме с тези бандани. Баткото ми беше много сладък с тях. Трябва да взема на малката. До сега избягвах лигавници въпреки повръщането и плюнченето заради жегите, но като разхлади, ще започна да слагам Peace

# 486
  • Сф
И аз от 3 дена яко косопад. През бременността като прокарам ръла през косата и едвам 1 косъм да извадя, а сега на снопчета. Знам, че е нормално, но се чудя дали да не пия някакви витамини.
Моята госпожица днес прави 3 месеца. Вчета я мерихме- 68см, а кантар другата седмица, но сигурно е към 7 кила. Голямо бебе върви, не е дебела.
Вчера поръчах дрешки за зимата и заложих на 74-80 размер. Като я гледам как расте тия 62-68 едвам ще изкара есента.
Бях чела, че е нормално плюнченето от втория месец и няма нищо общо със зъбите на този етап.

# 487
  • На остров
Miraj голяма госпожица си имате  Simple Smile
И аз съм с косопад, но ще мине няма страшно  Sunglasses . Аз ще почна и да се боядисвам за пръв път, че съм побеляла тук там. Препоръчаха ми някаква билкова боя и ще я пробвам.

Плюнченето е едно на ръка, но на нас са ни все в устата я ръце я нещо друго.
На моят батко, първият зъб му излезе на 4 м, така че не е толкова странно.

# 488
Тези кърпи много ми харесаха, ще взема да потърся, че при единия плюнчене при другия връщане  ooooh!

# 489
amini, пак добре, че са разделили двете дейности, че някои като моята си ги съчетават Laughing

# 490
Здравейте всички Simple Smile
Ние сме априлско бебе, но в края на месеца, затова ви чета и вас и най-накрая реших да се включа Simple Smile
 Бебе Никол се роди на 25 април, тежи вече 6 и 500 кг, 60 см. Нямаме никакъв режим - всеки ден ни е различен, но като цяло не се оплаквам...сравнително спокойно бебче ми е  Hug
Аз също съм й взела от тези триъгълни лигавници, малко са по-дебели моите и затова досега избягвах да й ги слагам, но пък като се застуди са много убодни за лигичките, които постоянно текат последния месец Simple Smile
Дрешки за зимата не съм взимала още никакви, но май ще заложа на размер 74-80, да й е по свобоно.
И моята коса пада като за световно, а съм с коса до кръста горе долу, представете си за какво чудо става въпрос...плюс това, че й на малката и капе..а и куче имаме, което уж стои на двора, ама се смиляваме над него и вечер го пускаме .. абе общо взето е килим навсякъде  Joy
Момичета да ви питам за мнение - от вчера малката има по ръчичката ситни пъпчици, които минават през рамото и има няколко и на бузката..само от едната страна..мислите ли, че може някаква буба да я полазила  newsm78

# 491
И при мен я има екстрата с косопада...просто е чудо...навсякъде ръся косми като някоя котка или куче...бляк.
Отделно и на малката косичката доста пада и вече доста оредя.Вярно,че е нормално да пада,но вече чак взех да се плаша.
Момичета да ви питам за мнение - от вчера малката има по ръчичката ситни пъпчици, които минават през рамото и има няколко и на бузката..само от едната страна..мислите ли, че може някаква буба да я полазила  newsm78/quote] А какви са самите пъпчици?Ситни или по-едрички?

# 492
Мами, да попитам и тук - възможно ли е да имам мастит без да имам бучки? Върнах се от прегреда при АГ - никакво запушване не вижда. Но гърдата си ме боли на пипане, в началото на засукването, освен това продържава да ме боли всичко, а вече имам и температура 37.4 Sad Sad Sad

# 493
И при мен я има екстрата с косопада...просто е чудо...навсякъде ръся косми като някоя котка или куче...бляк.
Отделно и на малката косичката доста пада и вече доста оредя.Вярно,че е нормално да пада,но вече чак взех да се плаша.
Момичета да ви питам за мнение - от вчера малката има по ръчичката ситни пъпчици, които минават през рамото и има няколко и на бузката..само от едната страна..мислите ли, че може някаква буба да я полазила  newsm78/quote] А какви са самите пъпчици?Ситни или по-едрички?

Мънички са... червени и са как да ги обясня - на няколко места по няколко. Сега след баня сякаш се зачервиха повече

# 494
  • София
Да не са от претопляне?
И аз онзи ден купих на Ани от триъгълните лигавници, че постоянно дърпа дрешките и ги дъвче и да й все мокри

Общи условия

Активация на акаунт