Отдавна ви чета и мисля, че е време да се включа, че темичката запустя.. Йордан се роди на 19.05(точно на термина си
) в 20.50ч, 3500гр., 50см, естествено раждане. Сряда сме на консутация и ще мога да кажа точните му мерки, но знам, че е над 7 кила и 60см. На кърма сме и от скоро започна да ака през няколко дни. Днес се събуди наакан, не до кръста, ами до врата
Сега сме в период на свикване повече да стои легнал в коликчата, шезлонга или където и да е, но се появи друг проблем. Започна да си смуче палеца
Никога не е проявявал желание за биба, когато съм го пробвала. Прави гадна физиономия и я плюе или я бута с език. Вече имаме 7 биби и не желае никоя.. човекът си харесва палеца и това е. Някой би ли ми дал някакви идеи, защото наистина не знам какво да правя 
А се роди на 9.05! Добре че започна да забавя, че наистина е много тежко да се носи, особено като я нося на ръце в хоризонтално положение, за да я приспивам. Хехех, таткото и той едно изказване направил обаче 
.
Плюс това сега имам възможност да направя някакви бурканчета с домашни продукти....
.

Препоръчани теми