мисля да я пропусна. Прочетете малко за нейното образование и в качеството на каква дава съвети. Освен това, крастави4ка, как ще ограничите месото при бебе? То има нужда от всякакви витамини и минерали, много от които не могат да се добият от растителни източници. Вегетарианството трябва да е напълно осъзнат избор и всеки да си носи последиците за здравето от него, но да се налага насилствено на малко дете... не ми звучи правилно. За захранването - аз мисля да почна от пет навършени месеца и една-две седмици, първо с тиквичка, ако още се намира по пазарите, ако не - тиква. Мнооого бавно като въведа 4-5 зеленчука, мисля да въведа месо и жълтък, защото и аз, и таткото сме с ниски хемоглобини и леки анемии, предполагам и малката ще е така. Също съм за ранното въвеждане на глутен
Ще видим, не го мисля чак толкова, знам само че няма да давам сокове, сол и захар колкото се може по-дълго. И нащрек за бабите, че като знам как научиха племенника ми да яде захар, направо от пакетчето си го сипва в устата
Аз налазвам сладкото веднага, ще видим как ще се опазваме у дома, ще се крия сигурно
Чета от дъжд на вятър групата на априлките и там доста народ ми се видя, че дават сокове
не разбирам защо.
А и като го знам как обикаля и яде в движение, ту зареже бисквита на дивана, ту при играчките...Тя малката като тръгне да щъка, като нищо и да се самозахрани
Няма сън, няма нищо и е кисел разбира се
))
Поставиха и ваксините. Миналия път плака много, въпреки панадола. Този път, още преди да му сложат ваксините, пуснах бял шум и след това сложих от лепенките куул пач. Не знам на кое се дължи, но проплака при самото им поставяне и буквално за минута се успокои. В момента продължава да е спокоен и дано така и да продължи
Преди две седмици забелязах, че се виждат очертанията на долните две зъбчета и лекарката потвърди
, нашата педиатърка каза, че трябва до 6-ти месец да се приемат двете дози. Тук ги бяха изтеглили и не се намираха заради изтичащ срок на годност на партидата, но от днес вече има по складовете.