Майски мами 2016- Тема 1

• 34 752
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • На остров
Крики имам 2 като показаните на авент не се харесват. Тази новата днес малко я смука ама примерно 30 сек вместо да я изплюе веднага. Сега вечерно неня иска.
Минус отчитам че не може да се стерилизира в мв. Варих я днес на котлона. Иначе мисля тях и аз да почна да не ги стерилизирам скоро. Шишиетата докога мислите да стерилизирате?

# 631
За шишетата си мисля примерно от около 6 месеца да ги стерилизирам по един път дневно за известно време и после хич.
А дали вече не е късно приучаването на залъгалка?

# 632
  • На остров
Амини късно е, явно няма да свикне аз си го знам, но все като видя нещо ново и пробвам с надежда  Mr. Green .
И аз мисля около 6 месечна да намаля стерелизирането добра идея е както ти казваш първо 1 път дневно и после 1 на няколко дни и после 1 седмично и накрая без  Simple Smile .

# 633
Аз пак имам по-голям успех от теб, няколко минути се задържа преди да си я хване за дръжката и да я махне  Mr. Green А тя си я засмуква и успокоява почти веднага...

# 634
Баткото го научих на 4м да я смуче залъгалката.

# 635
  • На остров
Аз моят батко не съм го учила той си го можеше до съвършенство, смука активно до 2,5 г . ама ето малчо е друга бира.

# 636
И аз мисля да ги стелизирам до към 6 месец или докато почне да яде от кухнята.А дрешките до кога ще ги гладите

# 637
Изгладих само комплекта за изписване, излишен труд е това   Naughty

# 638
Дори за изписването не гладих  Mr. Green Никога не съм стерилизирала, но и до третия месец освен гърда, друго не съм предлагала, после от дъжд на вятър малко вода, но да се е случило веднъж до два пъти на седмица макс. И водата не преварявам, купувам шишенца бебелан.  
При нас със залъгалката явно е на настроения, давам я основно вечер за заспиване, че иначе преяжда.
Напоследък каквото докопа, все към устата влачи, дрехи, одеало, а косата ми както капе в момента, все вадя снопчета косми от юмручетата. Кога да очаквам да спре косопада  Thinking  дано не е с края на кърменето, че не знам дали няма да оплешивея вече. Добре, че ми е иначе гъста косата и не си личи много. Засега  Grinning

# 639
Аз залъгалки не давам и не мога да дам мнение за тях. Ще стерилизирам и преварявам водата до шестия месец, след това наистина е безсмислено и за мен.
Колкото за гладенето - гладя всичко, не за друго...просто ме дразнят намачкани дрехи. Simple Smile

# 640
  • На остров
Моите от сушилнята излизат не намачкани. Аз също не съм гладила.

# 641
Момичета кажете ми дали трябва да сменям водата за АМ до сега ползвам на девин розов етикет (изворнa )не превaрявaм. Но се чудя дали трябва да се сменя?  newsm78М

# 642
Защо ползвате тези води, чешмяната не става ли? Може би е в зависимост от региона.

# 643
Първата седмица от раждането понеже нямах кърма и давах АМ и го правих с бебешка вода бебелан също не преварявах,аз мисля че не е нужно да я сменяш ако неискаш,защото и на девин розовата също е за бебета

# 644
  • На остров
Не е ли по евтино и лесно да се преварява?

Общи условия

Активация на акаунт