Майски мами 2016- Тема 1

• 34 753
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Чушките се замразяват почистени и нарязани в суров вид, не виждам пречка да яде от вашите.
Две в едно какъв биберон му взе? Аз също се чудя за каучуков. За момента съм го зарязала да си смуче пръстите на воля. Той вече сам се пресяга и маха биберона.

# 616
И аз имам една торба чушки от село Simple Smile Смятам да ги пекна, обеля и в камерата направо готови да сложа.
Иначе направих праскови и сини сливи в бурканчета за пюре, да видим дали ще издържат без захар  newsm78

# 617
Разполових ги, за да изчистя хубаво семките, и замразих. Пък дано ги яде, като дойде време Wink

Две в едно, дано се хареса залъгалката Peace

Уф, около нас е като някакво бойно поле. Сменят плочките на тротоара пред блока, а отзад почват да асфалтират пресечка. Да се чуди човек как да прехвърчи с количката #Crazy

# 618
цветна палитра пред нас е същата работа. Първо разкопано заради паркинг, сега сменят водопровода и после щели да асфалтират цялата улица, че е като оцеляла от атомна бомба. Само се притеснявам, че макар да е затворена и разбита улица карат като луди, а като я оправят не ми се мисли. ooooh!
За чушките - каката така и не ги прояде в печено състояние. Сега никак не ги яде, но по едно време само сурови ги гризеше. Да поясня не ми е злояда просто това не го харесва и туй то. Още от бебе се потрисаше при вкуса на печена чушка.

# 619
  • На остров
Амини взех натурснутен да видим как ще е. http://www.natursutten.com/products/butterfly/

# 620
Такива предлагат и Чико, ама много грозни  ooooh! ще чакам да споделиш има ли ефект.
Момчето ми вече примира за тиквичката, яде си я с огромно удоволствие, девойката се мръщи и сърди   Mr. Green

# 621
  • На остров
Аз по идея от теб но тук няма чико. За пръв път взимам каучук биберон хич не ги харесвам но пък може на малчо да му харесат.Супер за тиквичката Simple Smile !

# 622
Такива предлагат и Чико, ама много грозни  ooooh! ще чакам да споделиш има ли ефект.
Момчето ми вече примира за тиквичката, яде си я с огромно удоволствие, девойката се мръщи и сърди   Mr. Green
Тя ли беше по-ентусиазираното кърмаче. Те май по се дърпат при захранване. Поне около мен по-трудно ги захраниха.

# 623
Да, тя определено си обича сукането Simple Smile

# 624
Момичета,аз от тая биба ,която е изцяло от каучук,мисля че е на "Чико" сме най-доволни.Малкия сам си е пуха в устата,сам я вади,гризка е от всякъде и му е добре.Единствен недостатък за мен е че си няма капачка.

# 625
amini, на колко са ти бебчетaтa чета че си почналa захрaнвaне. На нас също ни казахa да започваме.

# 626
На 4 месеца и 25 дни започнах. Исках по-късно, но мъжа ми настоя, а и да не изпусна сезонните зеленчуци.

# 627
За залъгалките и мойте само каучукови признават и то такива като в болницата,специални.имам 10 бр и само стерилизирам.лапат ги от всички страни и сбтях заспиват😋всички др залъгалки дето бях купувала,така и не пожелаха да смучат
http://www.lapetitechenille.be/accessoires/tutes-sucettes/tute-s … de-32-33-sem.html

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 20:43 от Анонимен

# 628
А мойта признава само на авент залагалките,и няма заспиване ако не е с нея Laughing

# 629
Аз пък вече не я стерилизирам залъгалката. Тя лапа всичко, каквото докопа и не виждам смисъл вече.

Общи условия

Активация на акаунт