В момента чета...47

• 78 166
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Маришка, на мен страшно много ми хареса "Червеното сари"! Изцяло бях запленена от историята!

Нези, мисля че добре, ще си починеш в компанията на София! Приятна история, от типа на Кейт Мортън, поне според мен, де.  Hug

Мери, благодаря за темата!  Hug

Аз не успях да дочета "Аутсайдерът" на Зюсак. Директно зарязах книгата.

Сега съм почти на финала на "22 ноември 1963" на Кинг, но и нея я чета по-скоро на инат. Така и не успя да ме впечатли и развълнува тази книга. Все се надявах на нещо повече, имайки предвид, че толкова много хора са я харесали.

# 31
Благодаря за темата. Напоследък нямам настроение за дълги отзиви, затова накратко, колкото да се запиша - прочетох "Беднякът милионер". Гледала съм филма отдавна и съответно не мога да направя съпоставка между него и книгата, което беше търсен ефект. Хареса ми като история, и не толкова като стил на изразяване.

# 32
  • Den Haag
Благодаря за новата тема  Hug
И аз напоследък, нямам много време за четене и самата книга ми върви бавно, иначе ми е интересна, но не знам защо така се получава. Та продължавам със "Снежно цвете и тайното ветрило" Лиза Сий.

# 33
  • Belgium
Благодаря за новата тема. Simple Smile
На финала съм на ''Тайната история''. Харесва ми!

Много, много се радвам  Heart Eyes

Аз пък идвам с един огромен отзив за биографията на Илън Мъск  Heart Eyes

https://www.goodreads.com/review/show/1506741532?type=review#rating_79322832

# 34
Привет, момичета, в новата тема!

Може да се каже, че прочетох "Краят на историята" на Лидия Дейвис, хареса ми много. Стилът на Лидия Дейвис е много добър, изглежда доста опростен, но е така само на пръв поглед. Всъщност цялата книга е вглеждане в детайлите на преживяванията до изнемога с едно мазохистично на моменти удоволствие, което със сигурност няма да допадне на всеки. Simple Smile "Историята" е едновременно история за случване, за рефлексия върху случването и за писане. Харесва ми присъствието на темата за писателството (повече отколкото в "Хару Куебърт" напр.). Grinning

# 35
едно крими на Håkan Nesser
да си призная досадно ми е .

# 36
Прочетох "Пазителка на тайните". Много, много ми хареса  Heart Eyes. Вобще не очаквах такъв край. Уникална книга!!!

Сега незнам коя книга да започна  newsm78. Още съм под влиянието на "Пазителка на тайните".
Моля за идеи с коя книга да продължа  Praynig

# 37
  • София
Много имам да наваксам с темата и се връщам да ви прочета.
Мери, благодаря за новата  bouquet
На 30% съм от четвъртата Малазанска книга.

# 38
Запис с "петте четвъртини..." на Дж. Харис, харесва ми засега. жалко, че някой беше споделил как свършва, сега няма да мога безпристрастно да преценя...

Благодаря за темата bouquet

# 39
  • на североизток от Рая
 Привет!

Мери, благодаря за новата тема!  Hug

Последно прочетох "Кажи на вълците, че съм си у дома" - Карол Рифка Брънт. Често е минавала пред погледа ми като заглавие, докато не й обърнах внимание в библиотеката. И добре че я взех и прочетох. Много, много ми хареса. Хубава е, за две сестри - ученички, но предназначена за възрастни. Усещането ми за нея е, че четох "Стоунър" - по темпото, с което се развиваше действието - спокойна, някак тъжна, меланхолична през повечето време, но толкова топлота има във всяко случващо се нещо. И "Чудо" носеше това настроение, за нея също бях писала така - книга за деца, която трябва да се чете от възрастни. Трогателна е историята и най-вече любовта, любов от всякакво естество. Това е книга, в която се говори за СПИН. Книга, в която има взаимоотношения между сестри, взаимоотношения в семейството, в училище и на фона на това  - взаимоотношенията между двама мъже. Най-силно е застъпено чувството любов, израстването на децата, осъзнаването и всичко останало, свързано със съзряването.  Wink Красива корица, която носи съдържанието на цялата история. До най-дребния детайл - копчетата. Който я прочете, ще разбере.

.♥.Петя.♥., бях ти обещала да пиша за книгата. Направих го най-вече заради теб.  Hug

# 40
Nely M,
Благодаря за мнението. Много книги, които харесват на теб се харесват и на мен, затова ти следя постингите.

Аз днес си взех от библиотеката "Лисицата", а сега видях недобра оценка за нея. newsm78

# 41
  • на североизток от Рая
Nely M,
Благодаря за мнението. Много книги, които харесват на теб се харесват и на мен, затова ти следя постингите.

Аз днес си взех от библиотеката "Лисицата", а сега видях недобра оценка за нея. newsm78

Благодаря ти за доверието, ябълкаHug

"Лисицата" ми предстои. Искаш ли да я четем заедно?  Simple Smile Но няма да я почвам тези дни. Може би след две седмици. Имам две книги от библиотеката, а преди тях съм приготвила "Аз още броя дните".

# 42

"Лисицата" ми предстои. Искаш ли да я четем заедно?  Simple Smile Но няма да я почвам тези дни. Може би след две седмици. Имам две книги от библиотеката, а преди тях съм приготвила "Аз още броя дните".

Даваш сигнал  #2gunfire и почваме  smile3529.   Joy Joy Joy

# 43

„Новият живот” на Орхан Памук

# 44
Шантарам...

Еми харесва ми тази книга!

Общи условия

Активация на акаунт