В момента чета...47

• 78 162
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Нели, благодаря ти много за споделеното мнение! bouquet Свързваш тази книга с други две , които ми предстоят за четене.  Embarassed  Мисля да започна със "Стоунър", която имам налична. Grinning Дано скоро й дойде времето.

# 46
Като гледам критиката за "Стоунър", ще ми е интересно да разбера мнението и на Петя, е когато му дойде времето, разбира се.

# 47

Аз пък идвам с един огромен отзив за биографията на Илън Мъск  Heart Eyes

https://www.goodreads.com/review/show/1506741532?type=review#rating_79322832

Отзивът не можах да прочета докрай, но ме зариби за книгата Wink

# 48
Записвам се в новата тема с Пътешественикът във времето и неговата жена на Одри Нифнегър. Май тази книга ще ме изкара от книжното ми затъмнение Laughing

Мери  bouquet  

# 49
  • Mostly in my mind
малко пауза между книгите на Дона Тарт и започвам "Стъкленият замък" на Джанет Уолс. Отзиви?  Simple Smile

# 50
Бях в кратка почивка и успях да прочета доста книжки.
"Парижкият апартамент": увлекателна, но накрая някак си я претупаха.

"Корабът с булките" ( все пак бях на почивка, не ме съдете Simple Smile Simple Smile ) : какво да кажа... звучеше обещаващо булки, кораб, но никаква интрига, скука отвсякъде. Мисля, че приключих с Джоджо Мойс.

"В служба на злото": великолепна! От трите книги за Корморан, тази най-много ми хареса. С нетърпение ще чакам следващата книга от поредицата.

"Зеления път":  гледала съм филма безброй пъти, а той е направен до най-малките детайли по книгата, но въпреки това книгата пак успя да ме увлече. Страхотен е Кинг и съм си свалила доста негови книги. Ще си наваксвам, че досега все не посягах към него след като гледах филма "То" в младежките ми години и все още като погледна някоя отходна шахта и очаквам да ми се озъби клоун Simple Smile .

Захванах сега " Прилепът". Хем бях "предупредена" в темата, но наистина този Хари Хоули Simple Smile, няма нищо общо с Хуле от следващите книги. Един разговорлив, приятелски настроен. Освен това на моменти имам чувството, че Несбьо е правил копи пейст от Уикипедия на факти за Австралия. Изобщо....първите 100 страници ме оставят със странно чувство.  Ще ми се да разбера, как Несбьо е решил и успял така да промени Хари.

# 51
малко пауза между книгите на Дона Тарт и започвам "Стъкленият замък" на Джанет Уолс. Отзиви?  Simple Smile
На мен много ми хареса Peace Леко се чете, започвай я смело  Simple Smile

# 52
Прочетох "Наследникът от Калкута" на Робърт Щилмарк. Книгата е интересна, но по голямо впечатление щеше да ми направи, ако е бях прочела в юношеските си години.

Продължавам да чета "Хари Потър и философският камък" на Джоан Роулинг.

Едновременно с нея чета си чета и тази много любима книжка от детските години.

# 53
Привърших тази Антъни Капела    Ако искаш да си легнеш с мен… сготви ми!
ужас беше .

# 54
Момиченцето на Адел - Дороти Кумсън

# 55
На мен много ми хареса Peace Леко се чете, започвай я смело  Simple Smile

На мен също много ми хареса. Приятно четене  Peace

# 56
  • Mostly in my mind
Благодаря ви!  bouquet

# 57
Благодаря за новата тема на Мери   Heart Eyes Hug  и се записвам в нея с книгата, която чета в момента - "Дивашка жътва" от Карл Хофман. Скоро ще я приключа и ще се постарая да плесна един възторжен отзив, защото определено много си заслужава.  Crazy

Също така идвам да си споделя обещаното ревю за "Перлите на Ади Ландау" от Соня Тодорова, знам че много от вас се чудеха дали да я четат. Не знам доколко успях да си изразя възхищението и да съм достатъчно обяснителна, но ... толкоз. За книгите, които най-много са ми харесали не мога да пиша особено добре.  Mr. Green
https://www.goodreads.com/review/show/1589357723?book_show_action=false
 Peace

N.N., четеш две мои много любими книги - "Хари Потър" и "Чичо Томовата колиба"   Heart Eyes  Дано ти харесат!   Peace

# 58
  • на последния етаж
И аз много харесах "Стъкленият замък".  Peace

# 59
  • на североизток от Рая
малко пауза между книгите на Дона Тарт и започвам "Стъкленият замък" на Джанет Уолс. Отзиви?  Simple Smile
И аз много харесах "Стъкленият замък".  Peace

И аз я харесах - много, премного даже. Имаше доста коментари по едно време, имаше и минуси, доста при това. Всеки вижда нещата в семейството през своя поглед. На мен историята ми хареса. Като история и като начин на пресъздаване на хартия.  Peace

Днес прочетох "Малкият принц". Пореден прочит. Отново намерих неща, незабелязани при предишните срещи с Принца. Разсъждавам си, премислям. Всяко изречение е ценно, носи мъдрост и послание. Синът ми трябва да я чете, да видим как ще я възприеме /на 12 години е/.

Сега ще прочета  и "Щастливият принц" на Оскар Уайлд.

Общи условия

Активация на акаунт