В момента чета...47

• 78 157
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
N.N. ,
Работих с чехи и много пъти им казвах, че филмът "Болница, накрая на града" ми харесваше в миналото. Те нещо не разбираха, защо си струва да го гледаш, какво му харесваме.
Много ще ми бъде интересно, дали ще я харесаш книгата?

Приключих  "Игра на стъклени перли". Това не ми е първата среща с Херман Хесе.
Скрит текст:
В тази си книга Хесе е един дълбоко интелектуален писател, пиатет и прелконение към образованието  до момент на почти религия. Съхранението на духа, повдигането на духа е възможно само с образование.

Започнах "Спутник, моя любов".

Ябълка, аз не съм гледала филма, но книгата ме грабна още от първите страници. По принцип, не обичам книги на медицинска тематика, но тази много ми хареса. Любимец ми стана д-р Щросмайер с неговите шегички.

# 721
"Завинаги Прованс" ми върви трудно, не знам дали ще чета третата част. Банално е вече, усещам се, че чета, пък не вниквам в написаното, всяка 10-та дума е на френски с безброй бележки под линия, което ме изнервя. Излишно натоварване на текста, разбирам някои реплика за колорит, но отделни думи, които е безсмислено да са на френски?

# 722
Ябълка, аз не съм гледала филма, но книгата ме грабна още от първите страници. По принцип, не обичам книги на медицинска тематика, но тази много ми хареса. Любимец ми стана д-р Щросмайер с неговите шегички.
Има един цитат, който беше култов. Повтаряше се от уста на уста.
Сега няма да ти го кажа, но ако си го отминала след края на книгата , ще ти го напиша. Наистина се радвам,
че ти харесва. Ще ми е интересно накрая да разбера какво точно ти харесва.
Скрит текст:

# 723
Започнах Последна любов. Авторът пише много добре, но ...
Скрит текст:
сексуалните сцени са отвратителни... чиста геронтофилия. Три пъти спирах и почвах книгата.

# 724
Момичета, някоя от вас има ли Балканска сага на Мишу в електронен вариант?

# 725
  • на североизток от Рая
Момичета, някоя от вас има ли Балканска сага на Мишу в електронен вариант?

Провери в темата за електронни книги. Някои момичета я имат. /мисля/

# 726
Бавно изгаряне - Джули Гаруд

# 727
Тази вечер смятам да започна тази .
https://chitanka.info/book/5196-pozlateni-lyzhi

# 728
О, тази книга я имам. Вървеше със списание Журнал.

# 729
О, тази книга я имам. Вървеше със списание Журнал.
И как е ?

# 730
# 731
  • Пловдив
Новата тема  bouquet
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт