В момента чета...47

• 78 199
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Прочетох "Мога да прескачам локви" на Адам Маршал - много интересна книга.

Започнах: .

# 691
  • София
Започнах:
Скрит текст:
.
Оооооо!  Cry Cry Cry
Прекрасна е, но си приготви носни кърпички.
Много е тъжна.

# 692
  • на североизток от Рая

Скрит текст:
Започнах: .

Прекрасна докосваща книга. Препоръчвам като сходен сюжет и усещане "Дивото куче Казан" от Джеймз Оливър Кърууд. Казан е 1/4 вълк и 3/4 хъски. Много красиво написана история. Особено моментите на любов между Казан и Сивата вълчица.

# 693
  • Варна
Започнах "Писателят призрак" на Филип Рот.

# 694
На "Белият Бим.." що сълзи съм изплакала...

# 695
  • София
Записвам се в любимата си тема, от тук си записвам в to read списъка, който вече е километричен.
Днес си взех от библиотеката Деветата порта и Учителят по фехтовка на Реверте, дано ми харесат.
На Киндъла дочитам петата книга от поредицата на Ники Френч за Фрида Клейн. Малко на инат:
Скрит текст:
още на третата книга ми втръсна само да се споменава Дийн Рийв, все го чакам да се появи и още не се е...
Ще помоля някой ако има Полиция и Фантом на Несбьо в електронен формат да ми ги прати. Явно няма да стане от библиотеката, в сайта им пише, че има налични, съответно не мога да направя заявка. Да. но като отида няма никакви. Питах един служител, каза ми да не гледа онлайн, че не било вярно.  Tired

# 696
........
Довърших Лекари на Сийгъл. Оценката ми е 3/5*. На места ми беше интересна, на места скучна. Втора част ще я пропусна.
.....
Реално в първата част няма много медицина и лекари - само бащата на Лаура и някои други дребни случки. Втората и третата част са мноого по-значими и интересни.
Аз се записвам в края на темата с Каин и Абел на Джефри Арчър https://www.goodreads.com/book/show/78983.Kane_and_Abel?ac=1&from_search=true  Изглежда огромна...

# 697
  • Чукарландия
Винаги съм си мислела, че са Каин и Авел. Или Абел е по Арчър? Hug

# 698
Приключих със "Защитна стена". Много добър роман! Това е първата книга, която чета от Манкел, но със сигурност няма да е последната.

Започнах "Петата професия" на Дейвид Морел. Интересна е. Чела съм доста от автора. Има добри и не толкова добри произведения.

# 699
  • на североизток от Рая
 Ами то е Авел. Дано не настава спор, но сега и в нета ще потърся. Никога не съм чувала Абел, колко му е сега да остана изненадана.

# 700
  • Чукарландия
Ами то е Авел. Дано не настава спор, но сега и в нета ще потърся. Никога не съм чувала Абел, колко му е сега да остана изненадана.

Така пише на корицата на книгата. Peace
Скрит текст:

# 701
Ами, заглавието е на английски, затова и името е в английския си вариант. Wink

# 702
  • Чукарландия
Ами, заглавието е на английски, затова и името е в английския си вариант. Wink

Да, това ми стана странно. Мислех, че и на английски е Авел. Peace

# 703
На английски имената са Cain and Abel. Тук явно авторът е видоизменил първото име, макар че произношението се запазва (Кейн), но е оставил второто непроменено.

# 704
  • на североизток от Рая
И аз погледнах в нета и попаднах на корицата. Иначе знам, че книгата на Арчър е "Каин и Авел".

Общи условия

Активация на акаунт