Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
За ЕЦ - пункция, оплождане и трансфер се плащат по утвърдените цени. Разликата между стимулиран опит и ЕЦ идва от стойността на медикаментите.

# 481
Моята стимулация беше с Бемфола и Менопур, като дозите ми ги променяше след прегледите и според хормоните.Резултата спинка до мен Simple Smile. Не съм много сигурна, но мисля че Мисти беше пробвала с ЕЦ.Ако се включи ще каже как беше при нея.

# 482
Благодаря Краси,надявам се и при нас резултата да е положителен след опита.Просто доктора каза,че стимулацията ще бъде с инжекции,които се слагат в корема,но не спомена името.Ако всичко е наред ще продължи 4 дена и тогава се замислих какви ще бъдат  newsm78.В края на месеца ще разберем. Peace

# 483
Благодаря Краси,надявам се и при нас резултата да е положителен след опита.Просто доктора каза,че стимулацията ще бъде с инжекции,които се слагат в корема,но не спомена името.Ако всичко е наред ще продължи 4 дена и тогава се замислих какви ще бъдат  newsm78.В края на месеца ще разберем. Peace
Да в корема се слагат инджекциите (поне единия вид при мен), но са подкожно и нищо няма да усетиш.Резултата ще е положителен Simple Smile.

# 484
Дай Боже Краси да е положителен теста.А твоите инжекции какви точно бяха?Трудно си представям,как сама ще си ги слагам  Thinking тъй като леко ме е страх от игли. bouquet

# 485
Минавам да споделя и да дам кураж на всички мацки тук. Днес, след планово (и навременно) секцио се роди мойта прекрасна беба! Евала на др. Ставрев, евала на екипа, евала на неонатологията, отношението и грижите! След известна борба, "не усетих", че съм бременна, "не усетих", че родих!
Преди година, след първия ми неуспешен опит, бях толкова мотивирана и надъхана, защото знаех, както знам сега "започнеш ли маратона, няма как да не стигнеш финала"!
Кураж, успех и търпение на всички момичета в сбъдването на една мечта!

# 486
Шошии, честита рожба, честита ви принцеска Hug Heart Eyes
Да е много здрава и много, много радост да ви носи  Heart Eyes

# 487
Момичета,знаете ли колко време се чака за донорска яйцеклетка в Селена.Ще бъда много благодарна ,ако някой може да ме ориентира.

# 488
  • пазарджик
Шоши честита да ви е рожбичката! bouquet

# 489
Шошиии, да ви е здрава и честита рожбата!Да,след всичко,през което мина дойде време да гушнете мечтата си!И нека щастието озарява домът ви,а малката принцеса топли сърцата ви Simple Smile Сега се гледайте и учете заедно,наслаждавайте се на безброй топли мигове...Има хора в тези форуми,които ти влизат в душичката - ти си такава.Направо те обичам!Бъдете мноооого щастливи,семейство Simple Smile

# 490
Шошии честита ви радост много много да ви радва

# 491
Шошши да вие жива и здрава малката принцеса.Пожелавам и да расте здраво и добро дете.

# 492
Шоши честито и от мен живи и здрави да сте всички покрай нея 🌼🌼🌼🍀🍀🍀💜💜

# 493
Шошии, честита рожба!!!  Hug bouquet Направо настръхнах от тази прекрасна новина от един прекрасен човек. Пожелавам ви много щастие и спокойствие!

# 494
Шоши, честито мило майче, да ви е жива и здрава и много да ви радва! Heart Eyes Heart Eyes
Жанче, чакам да се похвалиш днес след прегледа Wink

Общи условия

Активация на акаунт