Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Краси, благодаря ти, че ме мислиш  Hug , но днес се видя, че бебчето ми е спряло да се развива... Tired много, много ми е мъчно  Tired

# 496
Краси, благодаря ти, че ме мислиш  Hug , но днес се видя, че бебчето ми е спряло да се развива... Tired много, много ми е мъчно  Tired
Ех Жанче,  Heart Eyes
Знам, че каквото и да ти кажа няма да ти стане по-леко.Преживяла съм го и аз при първия ни опит.Потъгувай малко и после с всички сили се подготви и настрой, че следващия път ще е всичко наред до края.Прегръщам те силно  Hug

# 497
Жана, прегръдки Hug
Не е справедливо...но имай сили, вяра и кураж! От все сърце ти пожелавам следващия път да успеете  bouquet

# 498
Краси, Ема, благодаря  Hug
Ще го мислим след нова година, живот и здраве.

# 499
Момичета, благодаря за пожеланията!  Hug
А на всички пожелавам търпение, щото успеха е ясен!

# 500
Шошии, честито! Да ви е живо и здраво и много да ви радва  bouquet
Жанче, много мъчно ми стана  Hug Успехът ви с вашите собствени ембриончета ми даде надежда, че и с лоши СГ се постига успех. Знам, че думите нямат значение, но щом веднъж е станало, ще стане и втори път, вече с положителен финал. Вярвам!

# 501
Шефче  Hug
Имай надежда, щом е станало при нас с нашите нули по спермограмата, ще стане и при вас, но до края Hug

# 502
Жанче, и тук те  Hug силно,за да продължим напред.Много ми стана мъчно,но се стягай като мен докатоне гушнем по едно мъниче...

# 503
Змийче  Hug Heart Eyes
Благодаря. Тежко е много, да изпитваш известно време такова щастие и изведнъж - нищо. Празнота.
Но няма начин, трябва да бутаме напред.

# 504
Ех, Жанче, ужасно съжалявам мила за разочарованието. Много те прегръщам и вдъхвам кураж  Hug Дано разочарованието да ни е за последно и най-после да се сбъдне мечтата ни, момичета!

# 505
Дано, Риджина  Hug

# 506
Жана,и моят първи опит приключи така,но поне се изчистих сама.Преживях кратко щастие,споделих с някои хора...и паднах.На следващите трансфери като виждах нулите си казвах "Така поне е ясно". Когато забременея сигурно няма да се успокоя докато не родя.Но страдаме,стягаме се и продължаваме - няма начин!

# 507
Змийче, знам историята ти, знам, че е много тежко...силно те прегръщам, когато се сблъскаш с това разбираш колко е тежко и колко силно боли... Иначе си съпричастен, но е различно, някак си не е така твое усещането... Hug
И аз ще се чистя сама уж, изпих сутринта предизвикващото аборт хапче, утре съм при д-ра да ми даде друга таблетка и после на третия ден - друго.
Надявам се всичко да мине по лесния начин и да не боли много, че ми писна от всичко вече, душата ме боли предостатъчно...
Ще пиша пак.

# 508
Жана,много ми стана мъчно да теб, не се тревожи,може би е за добро,когато е писано,тогава ще стане.Аз забременях от първия опит с 2 близначета.След инвитро то цял ден ходих не съм лежала.През бременността бягах като кон.Кафе пиех по много и цигарите не съм спирала.Следващият ти опит ще е успешен,просто сега не е бил момента.Всичко ще бъде наред!

# 509
Благодаря ти, Magazine  Hug
Да са ти живи и здрави малките пиленца и много радост да носят на мама и тати  Hug

Общи условия

Активация на акаунт