Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 070
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, за топлото посрещане! Повечето момичета, казват да се доверим на интуицията си, но на мен този път не ми се удава. Много съм неорентирана все още,а и доктора не е многословен. Притеснява ме и това че ММ е в чужбина и ще си идва само за месец.Как става със замразяването на мъжки материал   не се ли и изискват някакви документи след това при ползване на този материал и как това замразяване се отразява на оплодителните му качества?

# 526
Здравейте момичета.Да се включа и аз.От днес започнах подготовка за стимулация.Да ви кажа че ми изписаха Гонал ,,ф" да си слагал само в корема.Ако някой е слагаш нека пише.

# 527
В Селена май всички сме били на Гонал.Боцкаш,свиркаш си и си отглеждаш хубави яйчица Simple SmileСледят те и ако се налага променят дозата.Успех Simple Smile

# 528
Тогава и аз да се готвя за гонал,  Rolling Eyes.Макар,че доктора само спомена инжекции,без да казва какви точно са.В края на месеца ще разберем. Peace

# 529
Аз бях първия път с Гонал + Менопур, а втория път Бемфола + Менопур.Тъй че не се знае с какво ще е стимулацията.

# 530
Благодаря Змийче за подкрепата която даваш. Hug

# 531
Аз бях на Мерионал + Гонал, а също и Цитро.
За следващия път не знам, ще видим.

# 532
Здравейте момичета,нещо се изгубихме по трасето  Rolling Eyes.Да попитам тези които са минали вече стимулация:когато ви вика доктора, на 2-3 ден от мц рано сутринта,трябва ли да е на гладно или може да си закусвал и пил кафе?Благодаря предварително и много късмет на всички. newsm17 newsm51

# 533
Здравейте, момичета! Първо нека пожелая успех на всички момичета, които са в процедура или им предстои такава! И да ви попитам, някоя от вас която си е правила изследвания на друго място за Спин, Васерман и Хепатит дали и ги признават в Селена?

# 534
Теди, не закусвах и не пиех кафе, защото по преценка на д-ра се пускат хормони, а те се пускат на гладно.
Иначе момичетата от инвитрото ми казваха, че може чисто кафе, без захар и сметана/мляко.
Аз пиех кафето след прегледа, че го пия с много мляко и не исках да си развалям кефа  Laughing Hug

Green tree, не виждам причина да не ги признават ако са в срок /6 месеца/.

# 535
Попитах в лабораторията, дали се признават и лаборантката беше доста уклончива и накрая каза " ми май не"

# 536
Май ?  Rolling Eyes
Или се признават, или не, не знам какво е това "май"...хич не обичам такива отговори.
Звънни утре и питай на регистратура. А защо не ги пуснеш в Селена ?

# 537
  • Пловдив
Май не..... ooooh!Естествено,че трябва да ги признаят. Никой не може да ви задължи да правите изследвания там.

# 538
Мъжът ми работи и се осигурява в чужбина и затова смяташе да ги пусне там. Останах учудена  от отговора на лаборантката. Разбирам за останалите хормони, имунологични и т. н,  че държат да са при тях, но при тези няма как да има неточност.

# 539
  • Пловдив
От чужбина е по-сложно. Особено ако страната не е член на ЕС. Там важат някакви други изисквания. Вероятно ще трябва легализация. Да си пусне тук. Никой не може да го задължи да са в Селена.

Общи условия

Активация на акаунт