Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря Жанче.Така ще направя и аз,на гладно.Само чакам тези дни да ми дойде мц и да почваме.Успех на всички. Peace

# 541
Благодаря Dazel! То се е видяло, че ще се пуска в клиниката,

# 542
  • UK
Хоп пак при вас  Laughing
Успех на всички в процедура.
Ние, имеме желание за 3 детенце, но проблема е, че живеем в чужбина  Crazy предният път бяхме, при д-р Ставрев, иска ни се,,отново да сме при него.
Записвам се, засега, само при вас  bouquet

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 02:19 от kokona20

# 543
Здравей, Кокона Simple Smile
Успех и на теб!
Момичета, гледам че форумките от София си организират среща около празниците. Вие имате ли желание и в Пловдив да си направим една такава?   Crazy

# 544
Някой знае ли д- р Ставрев кога ще е на работа?Благодаря

# 545
Ако знаете как искам да се съберем и да си полафим сладко сладко ...ама пусто като не съм от Пловдив Sad.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 20:21 от krassi14

# 546
От клиниката ми бяха казали, че д- р Ставрев ще е три дни отпуск от 06.12.

# 547
Здравейте някой знае ли в Селена цената на асистиран хетчинг.

# 548
Момичета, на 20.12 съм на преглед. Ще се радвам, ако има и други, да се запознаем  Hug

# 549
Здравейте някой знае ли в Селена цената на асистиран хетчинг.
Нещо от сорта на 300 лв. ми се върти в главата, ама не съм съвсем сигурна  Blush

Шефче, ще стартирате ли ?  Hug

Тедито, ти как си ?  Hug

# 550
Жанче, не знам още. Ще видим как са нещата при мен след лапарото и СГ на ММ след 3-месечното пиене на Ортомола. Много се надявам да стартираме вече  Praynig

# 551
Дано всичко е наред  Hug
Ще чакам да пишеш как са нещата с Ортомола, че и ММ го пие от около 2 седмици и силно се надявам да има подобрение, по възможност по най-бързия начин  Grinning

# 552
Здравейте на всички,скоро не съм ви чела.Какво да ти кажа Жанче,уж всичко беше добре,но в последствие доки каза,че оставяме трансфера за другият месец (естрадиола ми бил висок).Малко съм учудена от това.Стимулацията мина добре,бях на бемфола 300 единици и мерионал 75 единици,на 5 ден включиха и цитротид,Вчера ми беше пункцията,извадили са към 18 яйцеклетки.Днеска чакам да ми кажат колко са се оплодили и дали са качествени.После щели да ги замразят до трансфера.
Мислех си,че ще стане този месец всичко,но ще видим.На 16.12.сме при доки.явно да решим какво ще правим за напред.Имам за 7 дена и фраксипарин.
Нивото на естрадиола не са ли го следили по време на стимулацията,не знам.Малко ми е объркано всичко,но се надявам доктора да знае какво прави.
Ако някой е минал през нещо подобно,нека сподели,защото този ЗЕТ ми е тъмна индия,поне си мисля,че ще е това.Много се разговорих,за което моля да ме извините.Първи опит ние и малко съм объркана.
На всички много късмет  Praynig и  Hug bouquet

# 553
18 е супер добра бройка, Теди. Дано се оплодят всичките, колкото повече, толкова повече  Laughing Hug Може би имаш хиперстимулация и да ти кажа ако е така, наистина е по-добре да се отложи малко трансфера. Д-ра определено знае какво прави, не го мисли това.  Hug
ЗЕТ не трябва изобщо да те притеснява, супер леко и бързо е всичко. Успех  Hug

# 554
Tedito в Селена практикуват ЗЕТ.Има по голяма успеваемост.Аз забременях при ЗЕТ от първия път.Вкараха ми , оплодиха се 2.Не е нищо страшно.

Общи условия

Активация на акаунт