Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 132
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Днеска ми се обадиха и от тези 18 са се оплодили 12 яйцеклетки.Мисля че е добре,но все още ми е тежко след пункцията.След колко дни се възстановихте?
Просто не знам после как се процедира при ЗЕТ,с тази разлика,че трябва да си платим трансфера.Исках до края на годината да имаме някакъв резултат.Като се видим с доктора ще уточним нещата.Ако имам по-голям шанс да забременея по този начин,ще изчакаме още малко.Може ли да споделите,горе долу каква е процедурата при ЗЕТ,който е правил.Прегръщам ви. Hug Praynig bouquet

# 556
Аз след пункцията няколко дни много ме бореше корема. Не можех права да стоя,не можех и да спя.Извадиха ми 5 яйцеклетки и петте се оплодиха.Сестрата, която ми се обади ми каза,че при ЗЕТ имат по голяма успеваемост. На следващия месец беше трансфера.Преди трансфера пиех лекарства и лепенки Климара.Преди трансфера се проверява лигавицата да има достатъчна дебелина и ако всичко е наред следва трансфера.На мен ми вкараха 3, хванаха се 2.В деня на трансфера отиваш рано сутринта, до обед чакаш в стаята,дават ти едно шише 1.5 вода, която трябва да изпиеш.То всъщност това е неприятното, че после мехура се пълни и до трансфера едвам траеш.На мен сълзи ми излизаха от зор.Трансфера трае около 5 мин.Не е болезнено.Местят те в стаята,защото не трябва да ставаш.След 2 часа те пускат да си ходиш и ти казват до теста само да лежим. Аз не съм лежала,ходих си тежко вдигат, но мотор се возим, кафе пиех доста и цигари пуших.И след 12 дни ЧХГ беше 864.Вече имам 2 близначета на годинка.Родих в 34 седмица.Искам да ти кажа, че каквото е писано,това ще стане.Трансфера го платих мисля, че 1300 лв беше.Аз бях при др. Ставрев.Много съм доволна.Всичко от първия път.Страхотен специалист.Имам още 2 замразени ембриона.Не се притеснявай, всичко ще е наред.В Селена повечето трансфери са ЗЕТ.Успеваемост та е по голяма.Успех!

# 557
Благодаря magazine60.Не ми остава друго освен да чакаме следващит месец.Иначе ако питаш мен,още този месец да сме приключили,но какво да се прави.Дано си заслужава. Praynig

# 558
То този месец и за тебе не е добре, защото яйчниците не са възстановени, мен 15 дни ме боляха след пункцията.Всичко бързо минава и се забравя.Аз като че ли вчера бях на пункция, а днес вече децата ми се опитват да ходят.Успех ти желая.

# 559
Да,май ще е другият месец.Дай Боже само  да стане.Все още ме болят яйчниците.За сега слагам фраксипарин и пия аспирин.Да са ти живи и здрави малките сладурчета.Дано всяка от нас изпита това щастие. Praynig Peace

# 560
Теди, ЗЕТ е много лека процедура, и според мен е по-добре следващия месец да ти е трансфера за да се възстанови организма.Иначе ако си по фонда не би трябвало да плащаш за трансфера.Аз съм имала два такива трансфера и не съм плащала, с изключение на прегледи и лекарства.Желая ти успех и да се похвалиш с огромно ЧХГ др.месец.

# 561
Благодаря krassi14.Да,оставяме ЗЕТ за другият месец.Нямам идея,защо трябва да плащам трансфера.По този въпрос ми е много странно.Акушерката така каза,но в петък пак ще питам доктора.Можеби това е нещо ново с плащането,сигурно така се процедира,ако трансфера е следващия месец.
Стискам палци на всички (и на мен разбирасе),които чакат и са в процедура.Дано Дядо Коледа донесе на всички едно голяяяяямо ЧХГ на всяка една от нас.Много се разприказвах,спирам вече. Peace Hug bouquet

# 562
Попитай си за плащането пак, да не те подведа нещо.Моя трансфер беше януари месец и тъй като беше по фонда не плащах.А предната година платих 100лв. за съхранение на ембрионите тъй като бяха минали 4-ри месеца от стимулацията.

# 563
Привет Simple Smile
Ако първият ЗЕТ е по фонда, тоест ако това ти е първия трансфер след финансирането от фонда, то той си е безплатен и си плащаш само лекарствата и прегледите.
От там нататък си плащаш всеки следващ ЗЕТ, ако имаш останали ембриончета за трансфериране, а като гледам ти ще имаш  Wink
Цената на трансфер, която ние плащахме е 1500 лв.

# 564
Здравейте,
Да сигурно ще останат ембриончета.Това ни е първи опит по фонда,заповедта си я взехме м.Октомври 2016г.Много е странно какво включват тези 350лв.Дано са само тези,без лекарства и прегледи,разбира се.В петък пак ще ги разпитаме.Може би казват така,защото реално трансфер ще има сигурно Януари 2017. #Crazy Simple Smile

# 565
Весели празници момичета! Бъдете живи и здрави вие и семействата ви и нека Коледа ви донесе тъй желания подорък  Heart Eyes и сбъдне всичките ви мечти!

# 566
Благодаря Краси.Искрено се надявам,че Коледа ще донесе тъй желаният подарък на всяка една от нас.Светли празници на всички и вярвайте,че чудесата се сбъдват. Hug bouquet

# 567
Весел а коледа

# 568
Весела Коледа и от мен  Hug
Пожелавам ви здраве и сбъдване на нашата обща и най- съкровена мечта  Heart Eyes
Краси, да ти е здраво и много послушно малкото юначе  Heart Eyes
Magazine, твоите две слънчица също  Hug

# 569
Жанче, благодаря  Hug.
Честита Коледа момичета и да знаете догодина ще си говорим за термини, хубави бебоци и все такива сладки неща...

Общи условия

Активация на акаунт