Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 144
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Честита Коледа и от мен, момичета! Hug
Бъдете здрави, щастливи и благословени, и нека чудото се случи за всяка една от нас!
А тези, за които чудото вече се случи, пожелавам да му се радват от сърце и душите им да са пълни с топлина и уют! Heart

# 571
  • UK
Честита Коледа на всички bouquet Да, ни се сбъднат, всички мечти  Hug

# 572
Здравейте,пожелавам на всички през новата година да Ви се сбъднат мечтите за дългочаканите бебенца.
В края на месеца ми предстои ЗЕТ.Вчера бях на преглед при доктора и започваме подготовка.Изписа ми доста лекарства,които трябва да ги почвам като ми дойде МЦ.Искам да попитам тези от вас,които са имали лепенки Климара,къде точно се поставят,имали някакво значение? Забравих да питам док.а и толкова много информация получих,че май всичко забравих. newsm78.Ще се радвам да споделите от Вашия опит.Благодаря предварително. Hug bouquet

# 573
Теди, лепиш ги около кръста и яйчниците, възможно най-далече от гърдите. Като ги сменяш, лепиш ги на близко място, но не на същото.
Ако има нещо, питай смело  Hug

# 574
Аз моите лепенки ги лепях само на корема.

# 575
За много години момичета! Да сте живи и здрави!
Аз лепенките също ги лепях само по корема.

# 576
Теди, аз лепих на корема, хълбоците, на "любовните дръжки" Laughing, че даже и около сгъвката на слабините под корема, т.е. преди бедрото ( не знам дали обясних добре).
Не лепи на едно и също място последователно, както е писала Жана, но можеш през няколко пъти да лепиш на едно място. Ако ти остава от лепилото като ги махнеш, да знаеш, че с лосион за почистване по-лесно се махат остатъците.  Wink

# 577
Благодаря ви момичета.Така и ще направя за лепенките.Имам още доста неща изписани,но дано всичко мине добре.На кой ден от цикъла ви беше самият трансфер? newsm78

# 578
На тридневни ембриони - на 17 ден. Grinning
Риджина, ще чакам отзиви за "малинките"  Hug

# 579
Жанче, няма грижи, на 17-ти ми е часа и като се върна ще ти пиша.  Wink
Теди:
1-ви трансфер на тридневни ми беше на 19-ти ден
2-ри трансфер на тридневни на 18-ти ден
3-ти трансфер на 6 дневен ембрион на 20-ти ден
4-ти трансфер на тридневни на 17-ти ден
Всички са ЗЕТ.

# 580
За много години, момичета! Да сте живи, здрави и до края на годината плюс един или двама членове на семейството!  Hug
Ние си пуснахме генетичните и имунологичните. Вчера ми пратиха на мейла само генетичните. Дали имунологичните стават по-бавно или съм забравила да отбележа, че искам и тях да ми пратят  newsm78

# 581
Шефче, за много години  Hug
Тъкмо вчера се бях сетила за теб и си мислех, че не съм те засичала из темите  Grinning
Имунологичните ми станаха готови за около 20-22 дни. Ти кога ги пусна ?
Предстои ли скоро старт и при вас ? Дано всичко е наред  Hug
Риджина,  Hug

# 582
Жанче Hug
Ами пуснах ги на 20.12. Генетичните са готови вече, нали уж те бяха по-бавните newsm78
Ще бия още 2 золадекса, докато ми дойде цикъла- още поне 2 месеца. Не се очертава да стартираме по-рано от май месец ooooh!

# 583
И при мен имунологичните се забавиха повече, не се притеснявай  Hug
Важното е всичко да е наред и най-сетне през май да стартирате.
Успех  Hug

# 584
Дано се класирам за 17 ден от цикъла за ЗЕТ,че доктора ще отсъства в началото на Февруари.Всичко зависи кога ще ми дойде МЦ,уж го контролираме,както се изрази док.Дано всичко е наред и имаме успех. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт