Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 145
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Теди, моя трансфер първия път беше на 19-ти ден, а втория на 16-тия ден, зависи кога  лигавицата ще е с необходимата дебелина и структура.Всичко ще е наред и ще успеете докато доктора си е тук.
Жанче, на теб кога да стискаме палци?

# 586
Краси  Hug
Чакам цикъла да благоволи да дойде и стартирам. Естествено, когато ми е много важен и чакан, него никакъв го няма. Confused

# 587
Жанче, ще дойде, няма къде да иде  Heart Eyes.Я кажете сега кога няма да го има доки, че да си планирам аз една баба да гледа малкия и да ида на преглед, че след секциото не съм била на контролен.Дано ми е наред всичко ...

# 588
Краси,доколкото си спомням от 04.02 до 11.02 няма да го има.Добре,че е милото да помни тези подробности.Имам чувството,че като излезем от кабинета и всичко забравям. Grinning

# 589
Краси,доколкото си спомням от 04.02 до 11.02 няма да го има.Добре,че е милото да помни тези подробности.Имам чувството,че като излезем от кабинета и всичко забравям. Grinning
Споко, и аз съм така.Благодарь за инфото.

# 590
Здравейте, мили момичета!  Записвам се при вас,  тъй като имаме желание за 2ро бебче,  имаме си замръзени още 3 снежинки и живот и здраве тази година ще правим трансфер.  Стискам палци на всяка една от вас! 

# 591
Добре дошла сред нас, сговорна дружинка сме си, макар че рядко пишем и не сме много  Hug
Успех  Hug

# 592
Успех, Rusalia!  Hug

# 593
Здравейте момичета.Малко ми е притеснено,защото този месец трябва да правим ЗЕТ,а още нямам цикъл.Доктора ми изписа Дуфастон да пия,за да ми дойде към 16-17,но все още нищо.Само ме преболява корема и това е.Ако ми дойде по-късно сигурно д-р Матев ще прави трансфера.Тъй като Минев ще отсъства точно тогава.Какво да правя? newsm78 Tired

# 594
Не се притеснявай, ще ти дойде, а Матев е много внимателен и всичко ще е ок  Wink

# 595
И аз не бих се притеснявала, ако се наложи д-р Матев да ми прави трансфера, много хубави неща съм чувала и чела за него  Grinning
Дано да ти дойде до ден-два и да не го мислиш  Hug

# 596
Да,ако и утре не ми дойде,ще звънна на доктора.Да се разберем какво ще правим.И аз съм чувала хубави неща за д-р Матев,но Минев каза,че иска той да го направи.Каквото стане. Praynig

# 597
Теди, започнахте ли подготовката за ЗЕТ ?  Hug

# 598
Трябва ли да чакам цикъл, за да започна процедура? Поставям Золадекс, последната инжекция ми е на 27.02.

# 599
Шефче, д-ра ми беше казал да отида на 2 ден от цикъла на преглед, а на 4-ти ден започнах стимулация. Със золадекса не знам как стоят нещата, дали има отношение и дали трябва да се изчака 1-2 цикъла, звънни най-добре на д-ра и попитай. Hug

Общи условия

Активация на акаунт