Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 146
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Жанче, че ще питам, ще питам, ама нали сърце не може да трае  Mr. Green

# 601
Дано ти отговори някой по-запознат  Hug
А за траенето - как да трае, то от чакане на човек вече му притреперва под лъжичката.  Laughing Hug

# 602
Здравейте,да Жанче започнахме подготовка за ЗЕТ.След като в петък най-накрая ми дойде МЦ.От днеска започваме лекарствата.Лепенките Климара имали значение по кое време да ги слагам,сутрин или вечер?Забравих да питам,дали да продължавам да пия аспирин протект,след като ще си слагам Фраксипарин?И имам Естрофем да пия,след цикъла трябва да поставям вагинално,но същите хапчета ли,защото в аптеката ме погледнаха странно.Малко ми е объркано с толкова лекарства,но трябва да издържим.Да,определено д-р Матев ще прави трансфера.Дано е на късмет. Praynig  HugУспех на всички.

# 603
Теди, чудесни новини  Hug
Никакво значение няма за Климара-та дали сутрин или вечер ги лепиш. Същите хапчета естрофем слагаш и вагинално след МЦ и си пиеш аспирина /вечер/.
Ако имаш питанки - насреща сме  Grinning
Дано д-р Матев ти е на късмет, много стискам палци  Praynig Hug

# 604
Благодаря Жанче.Малко ме притеснява това,че лепенките трябва да се слагат на различно място,а доктора е изписал по 4 лепенки за 5 дни.Как да ги разположа,за да не се застъпват.И да си оставя място за Фраксито. newsm78  Grinning

# 605
Момичета на този ден точно преди една година беше моя трансфер.Отидох изпълнена с много емоции и малко страх от бъдещето....след 5-6 дни най обикновен тест ми показа и две бледи чертички, много тежка бременност...но всичко си е заслужавало.Влюбих се безкрайно и всеотдайно в сина ни(копие е на баща си).Пожелавам ви от все сърце и знам, че и вие скоро ще изпитате това чувство и ще сте най-прекрасните мами и ще сиговорим за бебешоците.Аз имам планове и за второ, но незнам кога ще се престраша Simple Smile.
Теди, чудесни новини, стискам палци.Аз през бременността ставах на буци и синини от фраксито и бях почнала да го бия и в паласките, така че питай доктора и за този вариант.
Жанче, чакам да кажеш и ти кога си на старта и да стискаме палци Hug

# 606
Благодаря Краси.Всички се надяваме скоро да дойде и нашия ред,да гушнем едно малко ангелче.Знам,че ще стане,с цената на много търпение.Имам вярата,но и малко ме притеснява,дали ще се получи от първи път.Започват да бушуват различни емоции,но с Божията помощ всичко ще е наред. Hug Praynig bouquet

# 607
Краси  Heart Eyes
Има време и за второ, нека поотрасне малко Ивчо и тогава. Да го нагушкаш от нас  Hug
Теди, аз лепях лепенките около яйчниците, също и на кръста. Слагах ги точно на корема преди, но ги разлепвах с дънките и затова започнах по-ниско да ги лепя и изкарваха без проблем по 5 дни. Хем имах къде да слагам и фраксито  Laughing Лепях и на кръста, за да не повтарям местата.  Hug
Нещата се получават и от първия път, изобщо не го мисли ! Всичко ще е наред  Hug

# 608
Krasi  Hug

Tedito, Фраксито сутрин, аспирина вечер, лепенките Климара знам, че е важно да ги лепиш по горе долу едно и също време, ако си ги залепила сутринта, ги сменяш след 5 дни пак сутринта (т.е. на 6-ти ден сутринта). Лепиш където намериш на корема, на паласките, на кръста, важното е да не е на едно и също място последователно и да не е близо до гърдите.
Естрофема и през устата и вагинално като ти свърши м.ц., не се притеснявай.
Всичко ще е наред, стискам палци  Wink

# 609
Теди, не се притеснявай, ще се получат нещата Hug.
Ивчо е нацелуван от вас и сега нахилен ще го мъча да спи, ама надали....

# 610
Благодаря момичета,вдъхвате ми надежда.Започваме,пък каквото стане.Нека тази година е щастлива за всички ни. bouquet Peace

# 611
Момичета помагайте,лепенките Климара ги сложих снощи.В рецептата пише да се сменят на 5 дни.Кога трябва да е това:в четвъртък или петък вечерта?  newsm78 Благодаря предварително.

# 612
Здравейте,
избрала съм Селена и доктора на който ще се доверя, междувременно докато чакам заповедта от ФАР ( 34 ...- надявам се до 3 месеца да се обадят) и докато си направя консултация с доктора, въпроса ми е в Селена изобщо и в БГ практикува ли се селекция на пол!
За да стопирам, всякакви нежелани коментари- носител съм на генетична мутация в ген отговорен за  имунитета ( без подробности- затова звучи и малко не както трябва но..) Децата от мъжки пол боледуват, децата от женски пол са носители, но здрави.
Някой да е запознат за селекция на пол в БГ!

# 613
Момичета помагайте,лепенките Климара ги сложих снощи.В рецептата пише да се сменят на 5 дни.Кога трябва да е това:в четвъртък или петък вечерта?  newsm78 Благодаря предварително.
Петък вечер според мен.

# 614
Теди, както Краси е писала, сменяш лепенките в петък вечерта  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт