Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 416
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Селекция, за избор на пол, се прави с предимплантационна диагностика, което преди години струваше 1500 лева. Днес колко струва, нямам представа.

# 616
Здравейте,имам замръзени ембриони в Селена. Мисля че срокът до който ги замразявах изтича. Знаете ли дали ще ми се обадят от клиниката да попитам дали ще ги запазвам или ги унищижават след изтичане на срока?

# 617
Обадете им се! Може да пропуснат да се обадят, казвам го от личен опит  Peace

# 618
Здравейте,а какво се случва ако пропуснат да се обадят?

# 619
Ще платите със задна дата. Кога ви изтича договора ?

# 620
Въпроса е там,че са изтекли декември месец видях си документа,а все още никой не ми е звъннал. По принцип аз искам да си ги запазя и платя за още година. Притесняваме факта,дали не са ги унищожили след като аз не съм се обадила декември и те също?

# 621
Не, спокойно. Никъде не унищожават ембриони току-така. Просто отиди при първа възможност и ще платиш от декември 2016 до декември 2017 - 600 лв. беше при предплащане за една година.

# 622
Благодаря,успокойхте ме Simple Smile

# 623
Здравейте момичета.Като стана въпрос за замръзени ембриони,нашите са от Декември месец,Февруари ще бъде трансфера.Означавали това,че трябва да плащаме за този период,при положение,че сме били по фонда за ИКСИ?Благодаря Ви. bouquet Peace

# 624
Теди, ако сте по фонда не би трябвало да плащате.

Надявам се с ембрионите да е по-строг контролът и да не е като със замразената сперма, защото нашата, която пазихме и плащахме две години, я унищожиха без на кажат.  Close
Не ни се обадиха да кажат, че е изътекъл договора, а аз не съм видяла, че е изтекъл, защото нямах копие от последния. Ние няколко пъти плащахме за по няколко месеца. Но според мен поне трябваше да се обадят!

# 625
Да,по фонда сме и доколкото си спомням,първите един или два месеца се поемат от фонда или докато се завърши на цяло процедурата,както е при нас със ЗЕТ.Трябва да си потърся документите май.За сега нямам обаждане от клиниката за допълнително плащане за ембриони. Hug Peace

# 626
Да,по фонда сме и доколкото си спомням,първите един или два месеца се поемат от фонда или докато се завърши на цяло процедурата,както е при нас със ЗЕТ.Трябва да си потърся документите май.За сега нямам обаждане от клиниката за допълнително плащане за ембриони. Hug Peace
До три месеца не се плаща, след това ако има нужда ще доплатиш.

# 627
Благодаря Краси,на 30.01.2017 сме на преглед и ще видим.Дано не се налага да доплащаме. Laughing Peace

# 628
Теди, не го мисли , всичко ще е наред Hug

# 629
Да,ама вече нямам търпение.Незнам само доктора колко ембриона ще върне.По този въпрос не сме говорили.Замръзихме на 3 места по 3 ембриона.И след прегледа на 30.01.дали ще има друг,преди самият трансфер?Все едни ей такива въпроси изникват. newsm78 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт