Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 033
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Аз имах преглед ден преди трансфера, но някои ги преглежда и в деня на трансфера.Имахме замразени три ембриона, доктора и ембриоложката казаха, че са много добри и да сложим 2, но аз се заинатих и си исках и трите с уговорката, че ако се хванат три ще правим редукция.Така, че може да говориш с доктора колко искаш да върнат в матката.

# 631
моя преглед беше сутринта в деня на трансфера.Гледа се дебелината на лигавицата на матката.И доктора преценя ще има ли трансфер или не.

# 632
Здравейте момичета.Да си споделя последните преживявания,на 30.01.бяхме на преглед.Всичко върви много добре,с тази разлика,че направихме вливка на интралипид.Малко останах изненадана,защо тогава,а не по-рано,но щом казва доки значи е за добро.Утре пак сме при него.И живот и здраве на 06.02.трябва да си прибера снежинките,само не сме говорили колко ще връщаме:2 или 3 ембриона?Много се чудя колко да са. newsm78 Вие как взехте това решение?
Другият въпрос който ме интересува е:дали ще сменя лекарствата след самия ЗЕТ? newsm10 newsm17

# 633
Теди, аз имах назначени 2 вливки от д-р Градинарска - едната преди трансфера, а другата - след положителен тест за бременност. Така че е нормално, че са ти го влели сега, щом трансфера наближава  Wink
Аз бих сложила 3 ембриона, но това е мое мнение. Колкото повече, толкова повече  Laughing
Лекарствата след ЗЕТ няма да ги смениш, след + тест също няма да спираш или променяш нищо, продължаваш с всичко.
Успех  Hug

# 634
Питам за лекарствата,защото спомена че може да има и други в последствие.За 3 ембриона ми се вижда малко доста  Joy.Може би съм склонна към 2.Утре ще го коментираме.Сега се оказа,че и д-р Матев ще го няма и оставам при д-р Петрова.Направо голяма дилема с този мой ЗЕТ.В същото време един от вариантите беше, да го оставим за другият месец,като се върне Минев,но вече не ми се чака.Другият беше да се направи на 03.02.Но на доки му се видя рано,в крайна сметка решихме единодушно за 06.02.Само искам всичко да е наред. newsm17

# 635
Теди, ще е наред, не се безпокой.

# 636
Теди, щом три ти се виждат много значи е решено  Simple Smile, слагате два и ще си имате близначета   Wink.Аз също имах вливка няколко дни преди трансфера.А лекарствата ще си ги продължиш и след това, като ще имаш и нови, но ще ти обяснят всичко в деня на трансфера.За д-р Петрова съм чувала само хубави неща така, че ще ти е на късмет.

# 637
Аз пък нямах нови включени лекарства след трансфера и след + тест, всичко си продължих както си беше.  Rolling Eyes
След трансфера /на следващия ден/ за последно пих антибиотика и преднизолона и всико друго си остана както преди това.
Няма значение, важното е наистина д-р Петрова да ти е на късмет и всичко да бъде наред. Ще бъде.  Hug
Аз не знаех, че и тя прави трансфери.

# 638
Благодаря ви момичета.Да,всичко ще бъде добре и аз съм с тази нагласа.Ами то май неостанаха много възможности за доктор на трансфера. Joy

# 639
Жанче, вярно че преднизолона и антибиотика се пиеха още преди трансфера, обърках се....

# 640
То при всеки е различно така или иначе, Краси  Hug, схемата едва ли е обща, та нищо чудно да има разлики при всяка от нас  Hug

# 641
Важното е да се родят живи и здрави бебчета  Hug

# 642
Така е, дай Боже  Praynig Hug Heart Eyes

# 643
Здравейте момичета.
Бихте ли ми казали от кой доктор сте доволни?
Този месец ми предстои втори трансфер,но в друга клиника в Пловдив.Мислим обаче да я сменяме и честно казано си мислим повече  за София,отколкото за Пловдив.Чували сме за Селена и положителни отзиви и отрицателни.
Някоя били споделила,ако е имала повече опит и мнения за докторите в Пловдив и в София.
Благодаря предварително и УСПЕХ на всички!Ще стискам палци!

# 644
Здравей Рос, имате ли замразени ембриончета? Ще правите ли трансфер в клиниката, в която сте или направо ще  се местите. В Селена др Минев, др Матев, др Ставрев, др Петрова.
В София др Калчев в клиника Малинов. Там по-бързо ще се справите отколкото е други клиники в София.
За Надежда се чака месеци за първичен преглед.

Общи условия

Активация на акаунт