Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Да,имаме замразени ембриони.Мислим да си направим трансфера в същата клиника.
Според теб направо за София ли да се запътваме,ако този опит ни е неуспешен или да пробваме и в Пловдив?

# 646
С какъв фактор сте, колко опита сте правили?

# 647
Теди, стискам палчета за 6ти,мила! Всичко ще е наред Simple Smile Само да ти кажа,че на мен ми сложиха 3 снежинки и вече си се представях с тройната количка, даже едва ли не се изненадах,че само едно съкровище е решило да остане във фамилията   Grinning
Рос, аз бях при др. Ставрев,с мъжки фактор сме и имаме успех още от 1ви ЗЕТ. Идният петък става на годинка, лудува в момента до мен на лаптопа и иска да ви пише....едвам го удържам  Mr. Green
 Пожелавам на всяка едно такова съкровище, пък нека и повече  Wink

# 648
Здравейте момичета,днеска бях на преглед и всичко е наред.Доки даде още една рецепта с хапчета,станаха цяла торба и съвсем се обърках.Неразбрах само,в деня на трансфера да не слагам Утрогестана,а само през устата,че става ли така? newsm78.Стартираме в понеделник и ще връщаме 2 ембриона.Зареждам се с положителна енергия. Praynig Peace

# 649
А Утрогестана може и да се пие и в деня на трансфера и аз го пиех.

# 650
Чудя се,защото на рецептата пише вагинално,а момичето от ин витро центъра каза,че в дена на трансфера само през устата да ги приема. Thinking

# 651
В деня на трансфера пиеш всичко, което слагаш вагинално - и утрогестана, и естрофема.
Аз като бях бременна и бях на работа понякога нямах възможност да си поставям утрогестана и го пиех. Ставах като дрогирана, понеже бута кръвното и много се прозявах, но пък поне го приемах  Wink
Така че спокойно си го изпий, може и така. Hug

# 652
Благодаря ви.Тайно се надявам след трансфера,малко да намалеят лекарствата,но ще видим. Joy bouquet

# 653
Тц  Laughing
Само преднизолона и доксициклина ще ти отпаднат. Laughing

# 654
Много ми се иска,нали? JoyНа всичко сме съгласни,само да има положителен резултат накрая. Peace

# 655
Ще има.
Стискаме палчета  Hug

# 656
С какъв фактор сте, колко опита сте правили?
С мъжки фактор.Един неуспешен опит.

# 657
Здравей Рос, въпрос на лична преценка е дали ще отидете в София или ще останете тук. Зависи от финансови възможности, защото всяка клиника има собствен ценоразпис, зависи от това дали ви се пътува и дали имате готовност и възможност да оставате за по няколко дни в София, зависи и колко бързо искате да започнете, защото за някои клиники се чака много. Също така е много важно доверието към лекаря.
Така или иначе ако не сте били пациенти на Селена може да направите една консултация там, да ви ориентират как може да се действа и какви ще ви бъдат разходите приблизително.
Същото можете да направите и в някоя от Софийските клиники, която ви хареса.
Така ще може да прецените по-обективно.  Peace
Успех!

# 658
Теди, стискам палци за трансфера днес  Praynig Hug
Риджина, как си ти ?  Hug

# 659
Теди, и от мен стиснати палчета!

Жанче, добре съм, готвя се, пия си протеините, аспирина, витаминните и добавките и чакам да ми дойде другата седмица. Малко ми е нервно и притеснено дали всичко ще е наред, но силно се надявам да е и да стартираме стимулацията, и този път да няма хиперстимулация.  Praynig
Това си пожелавам за рождения ден и дано ми е на късмет.  Mr. Green

Надявам се, че и ти си добре. Hug

Общи условия

Активация на акаунт