Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 023
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм добре, Риджина, благодаря, че питаш  Wink Hug
Стискам палчетата и за теб ! Дано всичко е наред, предполагам д-ра ще съобрази и няма да допусне хиперстимулация отново  Hug

# 661
И аз се надявам да е плодотворна и безаварийна.  Wink  Hug

# 662
Здравейте момичета.Благодаря ви за куража и стиснатите палци.Днеска всичко мина добре,д-р Петрова е много мила и любезна,дано е за добро.Прибрах си двете снежинки и започва голямото чакане до теста.Голям проблем с този Фраксипарин,никъде го няма. TiredНа всички ви стискам палци да стигнем до финала. Praynig

# 663
Теди, стискаме палци!
А фраксито аз го замествах със Зибор.

# 664
И аз биех Зибор, лошото е, че той също трудно се намира вече, Клексана също. Confused
Теди, ела в темата за Дългото чакане след трансфер , много е полезна информацията и ако имаш въпроси момичетата са много отзивчиви  Hug

# 665
Теди, как си, кога е теста?

# 666
Краси,в събота на 18.02.трябва да го направя.Мислех си,дали мога да направя и уринарен същият ден.Бавно минава времето,гледам да не мисля за това.И до сега нямам никакви симптоми,може би е рано още. newsm78.Добре,че е работата,да се разсейвам малко,не е свързана с тежък труд.
Настройвам се положително и чакам другата седмица. Praynig bouquet

# 667
Здравейте, знам че всички тук сте с опити ин витро, но някой правил ли е инсеминация в клиниката?

# 668
Оуу Теди, теста ти е точно на моя рожден ден Wink ,ще е с едно огромно ЧХГ.За симптоми е рано още и е хубаво, че си на работа и да не го мислиш много.
Ема, аз съм правила инсе, но беше неуспешно.Какво точно те интересува?

# 669
Аз симптоми нямах никакви.Дори ми бяха казали след трансфера да лежа.Не съм лежала, напротив не се спирах.На 8 ден си направих уринарен тест.Беше положителен.После на 12 ден си направих кръвен тест чхг-864.

# 670
Еха,какво тлъсто ЧХГ.Дано и аз се похваля с положителен тест. PraynigПочивах си точно 3 дни,после взе по-бавно да минава времето и реших да отида на работа.Гледам да не мисля за това.В крайна сметка,каквото е писано.Да ви питам,след положителен тест,колко още вземахте лекарствата?Прегръщам ви. Hug bouquet

# 671
Лекарствата се пият почти до края.Аз до 7 месец пиех почти една торба.

# 672
Утрогестана, естрофема, витамините и нош-па ги пих до към 12-та седмица.А фраксипарина бих до 20 седмица, всичко ми беше по лекарска преценка де.

# 673
Ясно,настройвам се,че ще ги взимам по-дълго време.Ще видим какво ще каже доки. newsm78 Peace

# 674
Здравейте@ Предстои ми среща с д-р Ставрев, за да говорим относно предстоящо ин витро (след месец- два, излиза заповедта по фонда).Какво ви е мнението за него? Благодаря на всички! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт