Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 021
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Не съм била негова пациентка, но знам че е добър специалист.

# 676
Прекрасен Човек и един от най-добрите специалисти в тази област. Взема под внимание всичко,  лаконичен,  но много точен е и отговаря на всеки въпрос.  Съвет от мен:ако се чудиш за нещо винаги питай.  Аз даже си записвах понякога ако имам повече въпроси.  Късмет! 

# 677
Момичета, ще организираме една пловдивска среща на "сродните душички" от форума Mr. Green
Има ли желаещи, съгласни ли сте за неделя по обяд?
Ако някой иска, може и на л.с. да ми пише  Wink

# 678
Много добра идея, ако бях по от близо щях да дойда, но на вас ви пожелавам приятно клюкарене Simple Smile

# 679
Мерси Краси, само да успеем да се съберем.  Hug

# 680
И на мен ми се идваше,но съм малко далеч.Пичерпете се и за нас. Simple Smile  bouquet

# 681
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile
Имам един въпрос понеже може би ще се наложи да забременея Ни витло за жалост Sad искам да попитам какви са доло горе са цените ? ако някой може да ми каже за да съм подготвена . Благодаря  :*

# 682
Теди, в Селена ли ще правите опит? Много зависи и от конкретния случай,лекарства, изследвания и т.н.

# 683
Риджина, много ми се идва на срещата, но и тази, и другата неделя съм на работа. В съботите също. Моите почивни дни са през седмицата  Confused

# 684
  • Пловдив
Теди, в Селена ли ще правите опит? Много зависи и от конкретния случай,лекарства, изследвания и т.н.
Ами за там мислим .. Благодаря

# 685
Теди, не се ли изкуши с едно тестче Wink, от далече ми намирисва на хубаво чхг.

# 686
  • Пловдив
Теди, не се ли изкуши с едно тестче Wink, от далече ми намирисва на хубаво чхг.
Ох мила колко хубаво звучи но не . ходих по лекари на всякъде ми казват малка си спокойно има време . да ама на мен неми се чака и отидох при един лекар който наистина откри проблема Поликистозни яйчници така ми каза и сега пия хапчета за предизвикване  на цикъл за да правя хормонални  изследвания. Но аз се отчаях и реших да помисля за други начини та и за това реших да питам Simple Smile

# 687
Въпросът на Краси беше зададен към друго Теди.  Wink

# 688
  • Пловдив
Добре извинявам се Simple Smile

# 689
От опит знам, че много хора трудно се организират и нормално, всеки си има ангажименти.  Ако мнозинството сте заети в близките седмица-две, може да направим една мартенска среща. Тъкмо малко ще се запролети, постопли, а е и женският месец. bouquet
Например на 11-12 Март...

Герда, Мистик, то не пречи да си организираме и една мини среща по-рано.  Wink

Жанче, Тара, Дани, Змийче, Ема, Шефче, Русалия (и някой, който изпускам и се извинявам, за което), вие какво мислите, имате ли възможност и желание за среща?  Simple Smile

tedito, krassi, без вас няма да е пълна групата, но какво да се прави, ще пием едно (чайче)  Mr. Green и за вас, ако се съберем.

Общи условия

Активация на акаунт