Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 071
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Краси, благодаря ти, дай Боже  Praynig Hug
Magazine, да са ти живи и здрави малките шушки и много да те радват Heart Eyes
Аз съм вече в 7 г.с. и 5 дни, мислех, че ще видим вече сърчице, но било рано  Rolling Eyes
Дано следващият път всичко да е наред на прегледа, само това искам, нищо друго  Praynig

# 466
Жанче,щом док казва,че е рано - слушай го! Скоро ще се успокоиш, всъщност - скоро ще се тревожиш за други неща - скрининги и тем подобни  Sunglasses

# 467
Змийче  Hug, почиваш ли си активно  Heart Eyes
Знам, че тепърва започват притесненията и от тук нататък постоянно ще се тревожим за нещо. Ама голям ми е дерт да чуя сърчицето, наистина камък ще ми падне от сърцето.
Иначе забравих да пиша в предния ми пост - нямам никакви неразположения, гадене, повръщане. Нищо. Само леко напрежение в гърдите и много рядко болки ниско долу в корема.

# 468
Почивам,надявам се за кратко.Направих хистерото,отстраниха ми малък септум и скоро пак ще връщам - последните ми замразени.Да,найстина след сърчицето ще се поуспокоиш доста и чаакам да се похвалиш скоро.

# 469
Супер, радвам се, че всичко върви добре  Hug
Само така и последните сладоледчета ще са късметлийските, ще видиш  Hug , ама ти си знаеш, де  Heart Eyes

# 470
Здравейте на всички,много време не съм писала,но сега реших да се включа.Имам въпрос към тези които са при д-р Минев.В края на месец Ноември ни предстои да започнем ин витро,та въпросът ми е:с какви препарати Ви е правил стимулацията,знам че всеки случай е индивидуален,но горе долу да знам.На последния преглед каза,че трябва да отидем на 3 ден от мц (това малко ме изненада,тъй като съм чувала,че повечето ги викат на 2 ден от мц),но явно той си знае работата.Благодаря предварително.
 П.С.На всички бременни пожелавам пухкав финал. newsm30

# 471
Моята стимулация беше с Гонал 150 и Мерионал 150. Продължи 9 дни, но съм с ПКЯ и направих хиперстимулация, за щастие поносима, не се наложиха болничен престой и вливки.
Знаеш обаче, че всичко е индивидуално, според състоянието и реакциите на организма дозите и лекарствата се сменят и увеличават/намалят.
Мен ме извика на 2 ден от МЦ, но не се чуди защо те вика на 3 ден, той наистина знае какво прави.
Пожелавам ти късмет и успешна процедура  Hug

# 472
Благодаря Жанче,дано всичко е наред,спомена само за някакви инжекции, които ще продължат към 4 дена.
Трябваше да започнем към 14.11.но нали няма да го има две седмици,ще бъде в чужбина и всичко остана за края на месеца.Дано е за добро.
Тъй като сме по фонда,още нищо не сме попълвали като документи.Може би когато започне стимулацията тогава.Тези неща са ми малко неясни все още.
Успех на всички и много късмет. newsm17

# 473
Теди, от кога няма да го има д-ра ? Питам, понеже имам час за 08.11. и се надявам да си е там Grinning
За имунологичните - не мисля, че ще е проблем да ги изкоментирате по телефона  Grinning.
Иначе преди да започна стимулацията попълних нещо като молба-декларация еди-колко си лева от общите пари от фонда да бъдат отпуснати за стимулация. Момичетата от инвитрото ще ти ги дадат за попълване.  Hug

# 474
И аз така си мислех за документите,ще са следващият път когато ходим.
За 08.11.мисля,че ще си бъде на работа.До колкото се сещам няма да го има от 14.11 до26.11,но за всеки случай питай момичетата на рагистратурата,те знаят по-точно. Peace

# 475
Здравейте! Някоя от вас правила ли е ин витро на ЕЦ? Чудя се колко струва пункция, оплождане, трансфер. Знам, че коментирахме преди време, но тогава ставаше въпрос за стимулирано ин витро. Не съм се обадила да питам на регистратура, защото реално още не съм пациент на никой и не знам дали биха ми дали информация. Знам, че ин витро на ЕЦ е доста рисково начинание (поради опасност от изпускане на момента), но след 2-рата стимулация за инсе са ми се образували миомни възли и малко ме е страх от медикаменти (аз и преди това имах, но по-малки като размер и по-малко на брой)  Tired

# 476
но за всеки случай питай момичетата на рагистратурата,те знаят по-точно. Peace

Ами като се замисля, жената която записва часовете би трябвало да ми откаже час, ако нямаше да го има д-ра. Така че няма да звъня, предполагам, че всичко ще си е наред и ще е там. Благодаря ти  Hug

Ема, аз не мога да ти бъда от полза по твоето питане, нямам представа как е при ЕЦ. Иначе аз като съм питала нещо на регистратура, никога не са ме питали пациент ли съм им и при кой лекар ходя. Обади се и попитай, или ще ти кажат, или не.  Grinning

# 477
Мерси, Жана! Предположих, че има значение, защото ми се е случвало да ме питат и да ми казват да коментирам цените с лекаря, който посещавам. А на този етап бих искала да проуча, за да преценя коя клиника да избера.

# 478
А на този етап бих искала да проуча, за да преценя коя клиника да избера.
Ако те попитат, това може съвсем спокойно да им го кажеш  Hug
Дано се включи някой, който да ти помогне с мнение, иначе аз на твое място директно бих се обадила  Grinning

# 479
Ще се обадя тези дни, исках да попитам тук за ориентир, защото нали знаете как е - в офиса всеки слухти и е жаден за интриги, а в коридора ехото е голямо и колеги дебнат от всякъде Laughing
Има ли директен тел за ин витрото или звъня на този от сайта горе в лентата и те ме прехвърлят?

Общи условия

Активация на акаунт