Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 049
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Жанче, най-добрия вариант е наистина организма да се изчисти сам, при мен беше в 11-12 седмица когато спря сърчицето и преминах и през абразио Sad.Но щом стана веднъж чудото значи пак ще се случи и ще е до края.

# 511
Краси, благодаря ти отново  Hug
Дано всичко е наред, все още нищо нямам и не усещам, освен предменструални болки ниско в корема, но тях си ги имам още след трансфера с прекъсвания. Да идва вече момента и да се свършва, да го минаваме и тоя зор...
Прегръдки  Hug

# 512
Краси, благодаря ти отново  Hug
Дано всичко е наред, все още нищо нямам и не усещам, освен предменструални болки ниско в корема, но тях си ги имам още след трансфера с прекъсвания. Да идва вече момента и да се свършва, да го минаваме и тоя зор...
Прегръдки  Hug
Всичко ще е наред Heart Eyes Hug

# 513
Жанче, миличката ми тя. Току- що влизам и видях какво се е случило  Cry. Съжалявам много и те прегръщам силно Hug Наистина понякога не разбирам, защо Господ ни изпраща всички тези изпитания...., но това е живота за жалост. Миличка, не знам какво да ти кажа, поплачи си, за да ти олекне, ако изобщо се случи и горе главата и отново на старта. Цвлувам те и те прегръщам силно  Praynig Heart Eyes Heart Eyes

# 514
Марси, много ти благодаря, слънчице  Hug Heart Eyes
Скъсах се да плача тези три дни...но няма да го върна миличкото... Tired Евала на д-р Минев, голяма подкрепа ми оказа, сестрата му също.
Ще мъчим да продължаваме напред. ММ е неотлъчно до мен, добре че е той, че иначе съвсем щях да се разпадна.
Отново ти благодаря, аз също те прегръщам силно  Hug Heart Eyes

Краси,  Hug

# 515
Ех, Жанче, влизам и какво да видя  Cry Cry Така ти се радвах, ужасно съжалявам...Поплачи си, после с пълен напред и не си позволявай да се съжаляваш, в никакъв случай! Скроявай нов план и действай! Прегръщам те силно  Hug
Специални поздрави на Шоши  Heart Eyes Да е здравичко и да слушка мама! Бързо възстановяване ти желая  bouquet

# 516
Жане, пострадай си, мила. Но за кратко. Не се предавай. Нямаш право!
Седя сега и разглеждам малкото същественце до мен. И се чудя - кои клетки са направили миниатюрните и нокти такива, кой ген е виновен за русичката и коса, как са се образували перфектните и мигли, кои витамини, хормони, добавки, процедури са я направили това, което е? Преди две години беше само мечта, преди една година беше трагедия от неуспех. После беше една "добра яйцеклетка и добър сперматозоид", от тях един ембрион... Помня как се взирах в клетките на ембрионите, как чистиха фрагментациите, и после как замразиха всичко. Колко прегледи, колко процедури, колко пъти са ровичкали в мен, колко пъти ме е боляло и физически и емоционално. Чувствах се като научен експеримент, налагаше ми се да уча неща, които никога не съм мислела, че ще науча. Самоназначавах си изследвания и сама им тълкувах резултатите и предприемах лечения. Болката от незнанието и неизвестното, което ни чакаше с мъжа ми всеки път, когато прекрачехме прага на клиниката. Размразиха ембрионите, едничко оцеля, мъчеша се да преживее, за малко не го изгубих. Айде пак в болница. Тъкмо се успокоя, то пък можело да е болно от Даун, после пък можело да е слабоумно заради неработещата ми щитовидна жлеза, после пък прекалено голямо било... Притеснение, след притеснение, удар след удар, безсънни нощи и много сълзи, и сега тя ми се усмихва насън... Жана разбирам те. Ако не се предадеш, скоро и ти ще ме разбереш.

# 517
Мисти, Шоши  Hug Heart Eyes

По цял ден стоя и мисля, мисля си какво мога да се опитам да променя и подобря. Чудя се ЗЕТ ли да правя януари, ЕЦ ли, стимулиран опит ли...объркани са ми мислите, чудя се, умувам...
Не мога за нищо друго да мисля, за това от утре си започвам работа, поне малко от малко да се разсейвам.
Иначе съм малко по-добре, обилното кървене намаля, само болки имам, ама повечето от тях са в душата Tired

Не искам повече да ви занимавам със себе си, ще пиша след прегледа при д-ра в края на месеца.
Благодаря на всички и ви прегръщам силно  Hug

Жана разбирам те. Ако не се предадеш, скоро и ти ще ме разбереш.
Както винаги - право в целта, Шоши  Hug

# 518
Ех, Жанче, занимавай ни колкото и когато искаш...с каквото можем ще помагаме.Силни прегръдки,а към края на месеца и аз имам намерение да ходя на преглед и може и да се засечем и да изпием по едно селенско кафе. Heart Eyes

# 519
Аз ще ходя в началото на декември. Ще се радвам да се видим, ако ходи някой тогава  Heart Eyes

# 520
Здравейте на всички,да се наредя на опашката за кафето.В края на месеца започваме стимулация на 3-ти ден от мц.Явно ще има с кого да се видим в клиниката.Прегръдки на всички и успехи. newsm17 newsm51

# 521
Шошии, право в целта, както е казала Жана!
Аз нямам прегледи през Ноември или Декември, но бих се радвала да се видим, момичета.

# 522
Здравейте, момичета! Надявам се че приемате нови попълнения във вашата темичка. Аз съм с една запушена и една " не много добра" според доктора тръба, насочи ме направо към инвитро. Моля за мнения за д- р Ставрев!

# 523
Да,приемаме нови попълнения green tree Hug.За д-р Ставрев нямам лични наблюдения,ние сме при Минев и за сега сме доволни.Всички лекари там са добри специалисти.Който и да избереш,няма да сбъркаш.Успех за напред. Peace

# 524
Green tree моя случай е като твоя. Аз бях с 2 задушени тръби.Лекаря ми беше доктор Ставрев.Март месец влезнах за първи път в клиниката, на първи юни ми беше първия и успешен трансфер.Вече имам близначета на годинка.Доктор Ставрев е невероятен лекар.Не говори много, но знае какво прави.Довери му се няма да сбъркаш.Успех ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт