Искам да кажа ... (80)

• 81 765
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Какво е притеснителното в пътя към Пампорово? newsm78
Ми завоите и беше разбит. Между другото ремонтиран ли е?

# 16
  • София
Не пътуваме често до морето. Само лятото на десетдневна почивка и това е, а бих ходила всяка седмица.
Лили, да ви е честито новото местенце, със здраве да си го използвате.

# 17
За съжаление не пътуваме често до никъде, защото не шофираме. Смятаме да се поправим в най-скоро време. Ако зависеше от мен всяка седмица щяхме да сме някъде Simple Smile

# 18
  • югозапад, под "Марков камък"
Лиляна, благодаря за темата  bouquet

Само веднъж в годишно пътуваме за морето за десетина дни, далечко ние.

# 19
  • Euskal Herria
Океанът е близо, често ходим на разходки.
А за пътищата - еех... солиден километраж навъртаме, няма как.  Grinning

# 20
Тъй де, имаше много хора. Гъчканица. Иначе признавам навътре така и не влезнахме.
Т.е. грешка на клавиатурата  Blush Ама многото хора вече ме уморяват. Явно одъртявам  Laughing

Аз пък снощи сънувах, че въртя плажен бар на китен гръцки остров  Flutter
Така че, ако ще правим форумен запой, нека да е при мене  Laughing

# 21
  • Бургас
Ние живеем срещу плажа,но аз ходя само събота и неделя и то не винаги. Само в началото на август ходя за около седмица всеки ден,защото тогава родителите ми идват и имам помагачи

# 22
  • дядовата ръкавичка
Не пътуваме вече инцидентно до морето  Crossing Arms. Ако зависеше от мен бих ходила всеки уикенд, абе направо бих си живяла цяло лято на плажа .....

# 23
  • Пловдив
Какво е притеснителното в пътя към Пампорово? newsm78
Ми завоите и беше разбит. Между другото ремонтиран ли е?
Само участъка около Чепеларе е зле, като цяло не е разбит.

# 24
Често пътуваме до морето, ама на мен ми е на 10 минути Mr. Green Което не пречи да ходя все по-рядко на плаж последните години Whistling Обичам морето, обичам да си го гледам и винаги когато пътувам някъде в други градове и държави, най-мъчно ми става за него. Heart Eyes
Скрит текст:

# 25
  • София
Черно коте, не е толкова дълъг еднолентовия път, но и двулентовият си е тесен. Всеки нормален човек би следвало да шофира с повишено внимание и по-ниска скорост.

Миналата година дъщеря ми и кръщелницата в Пампорово вече бяха подбелили очи - и на двете им се повръщаше, та две не виждаха. И понеже са ми големи умници спаха на магистралата, вместо да използват участъка със завои за сън.

# 26
Като ти се драйфа ти пробвай да спиш  Hug. Аз като малка много повръщах на завои, а и не само.

Гадно е, но се израства явно.

# 27
  • София
Като ти се драйфа ти пробвай да спиш  Hug.
Имах предвид да бяха заспали в края на магистралата, не още с тръгването от София.  Grinning

# 28
Разбрах те, но аз така и не го постигнах като дете. На правите участъци ми беше супер и спях, започнеха ли завоите и ....По 6-7 часа сме пътували до Трявна заради мен  Embarassed, а сега нищо при никакъв транспорт не ми става.

# 29
  • В Космоса
И на дъщеря ми ѝ става лошо. Все се надявам да  заспи по време на завоите, но не винаги се получава. А е мнооого гадно. Аз вече му намерих цаката да не ми призлява, гледам навън постоянно, забия ли поглед вътре в колата веднага ми се разлюлява главата и ми се разбландиква корема. Но и отпред е по-добре, отзад е по-гадно.

Общи условия

Активация на акаунт