Искам да кажа ... (80)

• 81 779
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Поръчах си бански и днес ми го донесоха. Имам чувството, че ще ми е голям. Сега съм на работа и нямам търпение да се прибера да го пробвам. Дано ми стане, че нямам кога да го сменям.

# 676
Поръчах си бански и днес ми го донесоха. Имам чувството, че ще ми е голям. Сега съм на работа и нямам търпение да се прибера да го пробвам. Дано ми стане, че нямам кога да го сменям.
Знам, че може да се коригира при шивач!

# 677
mariat,  и аз много добре си спомням и до днес трагедия със съседи на баба ми, врата срешу врата живееха.
Детето на 9г., летен морски лагер, влиза в морето и до там.
Ние сме длъжни да влизаме във водата заедно с децата.

# 678
  • Ямбол
Пътят ни към плажа минава покрай една станция, където явно летуват лагерници деца основно.
Е, няма такова викане от страна на някои ръководителки. Такива обиди грозни и унижаване на децата чух, че по едно време ми идваше да вляза вътре и да я хвана за врата едната мухла. Като не ѝ държат нервите, що се е писала да ходи с деца на море.

# 679
Щот е без пари.

# 680

Ох, обожавам я тази теза  Confused

Била съм учителка, мразех да ходя на екскурзии, само веднъж по задължение.
Хиляди пъти предпочитам да си платя и да си отида с моите деца, не да си троша нервите с чуждите  Naughty

# 681
Хиляди пъти предпочитам да си платя и да си отида с моите деца, не да си троша нервите с чуждите  Naughty

Точно това мисля и аз.Пари да ми дават тази отговорност не мога да я нося на плещите си Peace

# 682
Има и такива, дето си гледат муфтата, а после си го изкарват на децата. За това моята не я пускам на такива мероприятия.

# 683

Точно това мисля и аз.Пари да ми дават тази отговорност не мога да я нося на плещите си Peace
Леля ми също е учител, казва, че ѝ е най-омразно да ходи на екскурзии, лагери с ученици.

# 684
Сесил, ще се справиш. Когато децата знаят, че има правила и те са, за да се спазват, нещата минават гладко. Моят син е по лагери от първи клас, ходил е на всякакви, включително на морски, няма нито един лагер, от който да е останал недоволен, а и към ръководителите никога не съм имала забележки. Не се притеснявам, защото знам какъв е редът - първо групата разполага със спасител, който освен че ги следи, ги инструктира и второ - ръководителите влизат да групи заедно с децата и си ги следят. Винаги има ръководители във водата, така че децата може да киснат почти непрекъснато. Малкият ми тази година беше за първи път на лагер в планината, хареса му много, на море още не е ходил без мама или баба.

# 685
Винаги съм си мислила, че книгите от списъка фигурират за изучаване следващата година.
И за да им е по- лесно на децата, за да могат по- пълно и изчерпателно да отговорят на въпрос от книжката,
трябва предварително да е прочетена.

Какво изучаване, моята сега завърши трети клас  newsm78 Списъци имат всяко лято от първи

# 686
До пети клас може да не се водите по списъците, защото няма такива обемни произведения, с които е нужно да се запознаят предварително. Учителите дават списъците като препоръка, защото вие може да не си представяте, че е възможно, но има родители, които не се интересуват ни най-малко от четене и няма да препоръчат на децата си нищо. И за тях учителите избират подходящи книжки. След пети клас в програмата влизат повести и романи, които ако не си прочел предварително, няма да успееш по време на учебната година.

# 687
Да, в горния курс е разбираемо  Peace

Ама като настане време за попълване на читателски дневник  Crazy   
А колко тестчета имаме....и пак ще се сетим на 14-ти септември за тях  Sad

# 688
Никой няма и да ви го погледне тоя читателски дневник, остави детето  Simple Smile

# 689
Какви дънки носят мъжете ви, дами. Купихме си онзи ден, с кръстника, дънки на Том Тейлър, мноу готини, страшен плат, страшно ушити, за кръщенето, да сме дрес нещо си, с еднакви ризи  #Crazy Ми те крачолите тесни, малко лява китка. Кръстникът вика, приобщаваме се към масата българи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт