Искам да кажа ... (80)

• 81 792
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
На целия апартамент. Ще сме 4-ма човеци и едно 6 годишно детенце! И аз си мисля, че е хубав, нямам търпение да се докопам до първата таверна, където ще си почерпя изнервената персона с малко бяло вино и вкусности и ще им тегля една на тъпите гърци!!! In situ, дет'се вика!

Hug исках да си споделя. Благодаря ви!

# 721
  • Sofia
Захир, съчувствам ти  Confused.Некоректно е ,а и неприятно да си се настроил за нещо, да си го организирал и накрая да се провали  ooooh!. Със сигурност ще е за добро  Peace!
Букинг и аз не ползвам  Naughty.Винаги цените са по-неизгодни  Thinking.А и нямам ли номер на резервация и предлащане,въобще не смятам,че е сигурно настаняването. Контакувам директно с хотела или с туристически агент  Peace

Разходих котката, приготвих пилешка супа на момчето за обяд и се стягаме дружно за спорт  Peace.След спорта-буф  в басейна  Crazy

# 722
  • София
Ох, че къде сме тръгнали на нашето море при такива цени в Гърция. Дори бих се прежалила да нарежа салата в кухнята...  Crazy

# 723
  • София
На мен не ми се ходи на нашето море. Ходи ми се в Гърция, но нищо не сме резервирали, накрая ще си останем без морето  Tired

# 724
Захир,ако ти се занимава, жалба до КЗП.
Както и копие от тея на букинг.
Големи са мошенници и цялата им политика такава.
Още преди 3г ми извъртяха номер и спрях да ги ползвам.

# 725
Ние миналата година почивахме на две - 7 дни в Гърция, организирах го отрано, февруари платено, хубав хотел и т.н., по-скъпо беше. Доволни. Веднага след това за 5-6 дни оттам заминахме с приятели за Тасос (края на август) без резервации, без нищо. Намерихме апартаменти на 50 м. от плажа, обзаведени с малка кухня, имаха и тераса, без гледка, обзавеждането на минимума, но много чисто, много приятни хазяи. По 10 евро на човек нощувка. Отделно ходихме най-често да ядем в една Таветна Ирене (в Пото бяхме) и за 5 човека най-честата сметка вечер беше около 60 евро като си хапвахме основно морски дарове - миди, гаворс, риби, калмари, октоподи, скариди... пиехме бири, вино, узо, така обилно  Mr. Green, разядки, салати и накрая тази сметка, заведението е на плажа и е претъпкано, много вкусно готвеха. Имаш и българи сервитьори, бързо обслужваха, даже не искаха да взимат бакшиша, връщаха го. Ма извинявайте, на мен 2 чаши вино със салата в София са ми 20 лв. Не сме се ограничавали изобщо и за нищо и искам да ви кажа, че не знам дали успяхме да похарчим 600 лв. двамата за всичко на Тасос (5 нощувки, 6 дена). В сезона.

Захир споко, ще си изкарате супер. Препоръчвам плажа Алики - страхотен е, много е малък обаче, по-рано отидете. За гмуркане, от едната страна може да се разходите като се качите над плажа. Довечера само да се сетя ще кача малко снимки. Мраморния плаж е хубаво, Парадайз... обикаляйте, с кола трябва да е, но всеки ден на различен плаж, това му е готиното, Тасос не е толкова голям. Има и едно планинско село Теологос, до него не стигнахме, но казват че е много хубаво, то е навътре, в самата сърцевина на острова.

# 726
Преди няколко дни казах, че е много лесно да се намери читав хотел в Гърция и без предварителна резервация.
Мър, бакшиша им е в сметката, за това не са пожелали да си вземат двоен такъв!

# 727
Току-що си резервирах три нощувки в луксозен хотелски комплекс. Самичка, ще се глезя по женски. Вчера си оправих данъчната декларация и се оказа, че имат да ми връщат пари, наместих ги набързо. Сега се чудя дали да ми е съвестно или не  newsm78 Обаче като разгледах сайта на хотела не можах да устоя, точно от нещо подобно имам нужда. 

С Букинг никога не съм имала проблеми, а ползвам сравнително често.

# 728
Преди няколко дни казах, че е много лесно да се намери читав хотел в Гърция и без предварителна резервация.
Мър, бакшиша им е в сметката, за това не са пожелали да си вземат двоен такъв!
То нищо не се четеше по сметките им, ама не се сещам да си е пишело бакшиш отделно, откъде да знам, пак беше много евтино  Sunglasses

# 729
  • До морето
Захир, тръгвайте смело! Няма начин да останете на улицата!
А, сега видях апартамента, ми прекрасен е! Я, кажи кой е тоз хотел, да го заобикаляме?

# 730
Ето хотела:  Sick

Днес ще се побъркам. Пуснала съм над 40 запитвания, на всички получих отговор, че места няма. Ние искаме да сме в частта на Лименас, защото там е най-оживено, има таверни, заведения. Ще сме с дете, ако бяхме само 4-мата и в частта на Мър е ок, на мен ми стигат октопод и вино в някоя селска таверна, ама детето ще иска да се разхожда и да играе някаде. В Лименас бях миналата година и имаше лунапарк или поне подобие на такова.

Днес големи разправии, от хотела който намерих ми искаха депозит, дали са ми някакъв IBAN грешен. Писах им, твърдят, че е верен, та се наложи с Уестърн юнион да преведем парички, срещу скромната такса от 40 евро, при положение, че утре пристигаме...  ooooh! Днес имам работа, не съм обядвала, а цял ден ми звъни телефона и се занимавам с ей тия разправии.. Чудно!!!

# 731
  • Пловдив
Аз предизвиках хаос в локално селско заведение. Зведението има занимавки за деца, моите са им редовни клиенти. Отиваме, децата офейкват, аз сядам, поръчвам кафе и отварям лаптоп. Така де, децата се мотаят там по два часа, аз какво да правя?! Пускам си мобилния нет (мтел, 30гб за 17лв, коледна прИмоция) и започвам усилено да кълва клавиатурата. По едно време неясно от къде се взеха цял автобус туристи на средна възраст (видимо значително над моята средна възраст). Крайно необичайно. А аз съм редовна гледка в заведението, децата ми пък още по, никой не ни обръща внимание. И по едно време чувам бурен спор зад мен как така аз имам нет, пък видиш ли на на човека не му дават паролата за уай фая. Joy Joy Joy Joy Joy

# 732
  • София
Що всяваш раздори, а?!  Mr. Green

# 733
  • Пловдив
Що всяваш раздори, а?!  Mr. Green
Щот си скръндзя нета Simple Smile И не давам паролата за тетъринг точката Simple Smile

# 734
Янтре, та можеше и пари да изкараш, ако беше споделила интернета 😁

Общи условия

Активация на акаунт