Искам да кажа ... (80)

• 81 795
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Янтре, та можеше и пари да изкараш, ако беше споделила интернета 😁
И аз това  си помислих Mr. Green По левче за 10 минути нет  Joy

# 736
Честита рожденичка на Лиляна. Нямате навик да се черпите тук нещо.  newsm59 bigdance2 party023 Gift ura Че както ми е пресъхнало гърлото, мога гаврътна една бирка, изпросена, хохохо.

# 737
А то тук и на ол не е страшно  Mr. Green Сипи и на мен едно  Mr. Green

Лиляна, да ти е жива и здрава!

# 738
Лиляна, честита рожденничка! Да е здрава и късметлийка. Весел празник 🎉🎈🎁🎂🎉

# 739
  • Пловдив
Янтре, та можеше и пари да изкараш, ако беше споделила интернета 😁
И аз това  си помислих Mr. Green По левче за 10 минути нет  Joy
А не, ще ми излапа бързите магабайти и после аз какво?!?!?!

# 740
  • Пловдив
Напоследък съм извор на драми. Да ви разправям за тази вечер. Котката е пак тук и мяука, ама не става дума за нея. Дадох на децата кутия сладолед, ама адски ме мързи и не им го сипах, а връчих три лъжици и да се оправят. Ядели тримата, ама най-малкия установил, че големите напредват със значително по-голяма скорост от него. Казал им да намалят темпото, естествено - без резултат. И се изплюл в сладоледа. Което предизвика семейна криза и протести.

# 741
Янтра, а батковците не го ли понабиха?

# 742
  • Sofia
 Joy скандална Янтра ,скандални деца  Mr. Green.Слагай ги по креватите,че да обърнеш внимание на котешката любов!  Crazy

# 743
Ми, нали скопен е, черньо ли беше, ква либоф newsm78

# 744
  • София
Янтро, ай засрами се. Тъкмо се нагласих за освежаващ и спокоен сън, докато стигнах до частта с малкия как се е изплюл в сладоледа и направо зацвилих.  Joy Уникален е. Да го цунеш от леля му Тонка.  Heart Eyes

# 745
Те малките са винаги върха на сладоледа  Laughing

И кво стана с котките  newsm78

# 746
Янтра, с глас се смях с историята със сладоледа.  Simple Smile

Спомняте ли си играта ''Охлюв'', и по-точно правилата и?
Чертае се подобие на черупка и се разграфява. Скача се вътре...но само това помня.

# 747
  • Телиш/Плевен
Чертае се подобие на черупка и се разграфява. Скача се вътре...но само това помня.
Намерих това - http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=507502.msg20242374#msg20242374
Не знам успях ли с правилния линк от телефона, но ако не съм - страница 4, пост 46.

# 748
Янтра, с глас се смях с историята със сладоледа.  Simple Smile

Ето това намерих аз: "ОХЛЮВ – Нещо подобно на пансион. Начертава се голям охлюв (въщност една обикновена, завъртяна, спираловидна линия), като всеки "ред" се разчертава на квадрати. Те се оставят празни. Първият играчът започва да скача на един крак във всяко квадратче, като навлиза по спиралата към центъра на охлюва, където се обръща с подскок и се връща обратно. Все пак, това са минимум 120 подскока, така че ако залитне, има право да се подпре на ръце (но не и да стъпи с другия крак). Не трябва да докосва очертанията. Ако отиде до центъра и се върне без да сгреши, си избира едно квадратче и си пише в него буквата. Другите играчи са длъжни да го прескачат. Два гадни момента: както скачаш, да стигнеш до осем поредни квадратчета, които са "чужди" и трябва да ги прескочиш, без да се приземиш върху линията на следващото квадратче; или този, който е чертал охлюва, да е направил квадратите в центъра толкова малки, че само с балетни подскоци на палци да можеш да ги преодолееш безгрешно."

А има и още игри от нашето време на линка: http://detstvoto.net/index.php?newsid=392

# 749
  • До морето
И като си напишеш буквата, после можеш да стъпваш в това квадратче и да си почиваш там.

Общи условия

Активация на акаунт